Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

já četl že profík s kamionem dal 25 km na dálnici v protisměru, než ho zastavili  😯

no a ženská z krnova to vzala v opavě na rondlu taky protisměrem, asi si to chtěla zkrátit :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Klikou se roztáčel přímo motor, to mělo logiku. Tu ale tady postrádám, roztáčet vyheverované auto, pak do něj sedat, dávat neutrál a auto z heveru pustit dloů. Ale možná jsem jen srab :D:D

Odesláno (upraveno)

to je taková pí.čo.vi.na  že nad tím nemá snad ani cenu diskutovat :D 

EDIT: tím neříkám že to není nereálný, někde jsem viděl video.  Jako nouzovka o start bych to zařadil na poslední místo .

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno

Když na zvednutém autě roztočíš jedno kolo na poháněné nápravě, tak se kolo na druhé straně nápravy bude točit opačným směrem a motor se při zařazeném kvaltu ani nepohne. Má to totiž diferenciál. Prostě kravina

Odesláno

No jo, ale tady má zvednuté jenom jedno kolo. V článku výše píšou zvednout předek auta. Ale stejně je to o držku. Cukne, auto spadne z heveru a je prů.....

Odesláno

přiznám se, že mi takhle auto málem skočilo do klína , sice jsem si pod něj místo heveru dal ještě špalek a to asi zabránilo pádu , kdysi jsem potřeboval nutně strhnout hranu na kotoučích , zvednul jsem jednu stranu, dal tam pěknej špalek a při nastartovaném autě s zařazenou rychlostí jsem jeden kotouč krásně strhnul , při druhé straně jsem nevypnul ASR a jak jsem na kotouč zatlačil zabralo druhé kolo a auto skákalo na špalku tak že jsem byl rád že jsem trefil do dveří abych stisknul tlačítko ESP :D  

Odesláno

Mě furt nejde do hlavy, jak mám jako škubnout lanem....? Když si vezmu, jakou silou musím rvát kliku u traktoru, kde je "neutral" a tady se budu prát eště s kvaltem.....? Nebo sekačka... když nechce naskočit...

No a za jedno škubnutí urvu max 1.2 m lana... to mi přijde málo... Tak si říkám a co se rozběhnout....? (2pí x r) x 4 je v tom případě ale asi málo né....? A tažný 20m v autě nemám... 🤠 Ta fyzika... 😂😂😂 jako zkoušet to nebudu.... 😅 ale zajmalo by mě jak se škubne a naskočí to.... jestli do toho někdo půjdete, tak mi to nahrajte.... 😂😂😂

Odesláno

twl , když jsem to četl , zopakoval jsem si matematiku a ve vyhledávači jsem si našel obvod 16" kola :D jestli mi na to stačí to lano co vozím v kufru :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...