Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kde sehnat original netusim, ale vim, ze se da klic sehnat u zamecniku. U nas jedna firma umi naprogramovat klic na vsechna auta a umi to i na 1007. Uz jsem to zjistovala a maji k dispozici i klic. Posilam webove stranky. Treba se Ti podle toho povede najit nekoho ve tvem okoli. https://www.romanhora.cz/autoklice/

Cena byla 2500Kc. 

Snad Ti to nejak pomuze. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Babka se ptala v Brandýse, ale tam jí poslali do Peugeotu. Po zkušenostech s novým klíčem do 206 bych chtěl jít stejnou cestou. Samozřejmě, pokud by se to dalo někde tady pořídit do 1000Kč, tak ideální :myslim 

Odesláno

Klíč na 1007 je velky problém i v origu :( řešili jsme schreeka s čínou nejde dálka.. řešil jsme klienta s origo klíčem od Peugeotu.. nejde dálka 😕 

Odesláno

Hmm, tak to jsi mě nepotěšil :( Tak alespoň nějaký náhradní obyčejný, aby se dalo odemknout a nastartovat? :myslim 

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Technická za rohem, takže nejvyšší čas vyměnit olej s filtry a najít případné závady. Vzduchový filtr jsem nechal, protože je jako nový. Kabinový jsem vyměnil, ale bylo tam jen pár ostatků z hmyzího světa, jinak byl čistý. Závada nakonec jen jedna - uhnilý držák zadního tlumiče výfuku. Provizorně staženo drátem, a pak to vyměním. Ještě rovnou objednám tu "páčku" čidla dojezdu dveří, ať to je, jak to má být.

IMG_20230924_103342.jpg

IMG_20230924_104948.jpg

IMG_20230924_103355.jpg

IMG_20230924_103350.jpg

IMG_20230923_102229.jpg

IMG_20230923_100152.jpg

Odesláno (upraveno)

Napíšu zkušenosti:

Máme 1,4 manuál, r.v.05, koupeno v r. 09 s najetými 52t. Nyní, po 14 letech, najeto celkem 100t.

Maximální spokojenost. Za ty roky se pokazily 4 aktuátory (součet 7t Kč), a praskly přední pružiny (výměna i horní uložení). Odešel kompresor EGR.

Jinak jen výměny oleje a filtrů, rozvody.

Tzn. "šílené" otevírání dveří nás stálo jen asi 7 t. Kč. Ale je to parádní. Auto bylo navrženo jako luxusní, prostorné, nebylo na něm šetřeno, při výrobě (prý bylo silně prodělečné). Bezva je variabilita zadních sedadel, posunování, sklápění i sbalení.

Auto doporučuji - lze koupit lacino, motor je nenáročný. Po městě žere 8, na dálnici 95 za náklaďákem asi 5,2. Samozřejmě, při 130 žere 8, protože je velká plocha a ten motor to už neutáhne.

Zatím máme v plánu si ho nechat i na důchod. Asi i proto, že jsme vždy měli "neobvyklá" auta, a toto tedy neobvyklé je.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)
před 7 minutami, Pe.Tr napsal:

třeba to supluje antistatický pásek 😉😁

asi bych ho fakt zkratil.

No jo,jseš taky na ty detaily .

Jsem kvůli Tobě tahal i bednu s hadicemi zarovnanou.

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...