full-injection Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Pánové (a jistě i dámy) Jen se pozastavuji nad účelem tohoto fóra. Dle mého soudu jsou zde tyto kluby a jejich fóra proto aby sdružovaly příznivce vozů nějaké značky, tak aby si mohli vypomoci radami, řešením problémů, sešli se někde se svými vozy, pochlubili se atd. Že je zde velký rozptyl modelů je samozřejmé, někdo má rád nejnovější vozy, jiní se zas vyžívají ve starších kouscích či ne běžných verzích. Velmi mne to zklamalo! Dnes jsem do sekce pro peugeot 309 umístil téma pro záchranu komponent z verze XS a GTI, musím se těch věcí vzdát, nerad, ale musím, chtěl jsem je ZDARMA věnovat někomu kdo po nich třeba již nějakou dobu pase. Jedná se např. o interier GTI ve špičkovém stavu, koženou palubní desku z verze XS / GTI, přístroje (budíky) z verzí XS a GTI, volanty, emblémy, a hromadu dalších věcí všechno v top stavu a komplet funkční! Kdo zná, ví že je to kus histore a tyto věci rychle mizí z trhu za stále větší ceny.. Já je chtěl věnovat sem, někomu kdo to využije ve svém autě, jen proto že je mi líto to prodávat aby se s tím kšeftovalo.. A reakce od admina? Během pěti minut mi přišla sz se smajlíkem na konci že toto patří do inzerce, příspěvek mi smazali.. No krása, rád to dám do inzerce, ale tam mohou vkládat příspěvky jen uživatelé s 50-ti příspěvky a více, takže pešek. Psal jsem tedy adminovi ať mi poradí kam mohu příspěvek umístit, že do inzerce nemohu a jinde to okamžitě smažou - opověď ? Do inzerce bohužel opravdu přispívat nemůžete... tečka.. To je klub Amis de Lion? Hlavně že se striktně bleskurychle dodrží pravidla, to je vlastně na klubu přátel Peugeotů to nejdůležitější že??? Smutné.. Jsem zvědavý jak dlouho tu tento toppic zůstane... Snad překoná alespoň těch 5 min toho původního.. ale pochybuji... Medvěd a FrantaCV ohodnotil 2
radim.1008 Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Nepochybuj, zůstane. Jsou nastavená nějaká pravidla, která se dodržují. Ano, někdy připadají divný, ale jednou jsou to pravidla. Dodržujeme je všichni. Jen tak okrajově, nepsal ti admin, ale jeden z moderátorů fóra, kteří mají toto na starost.
ozzy56 Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 no prostě jsou tu nějaká pravidla...,dej to do sekce Pokec třeba...
Péťa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Já bych schoval i toto téma, protože to je skrytá reklama Asi jsem ještě přísnější než přísný.
elton Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Pravidla jsou v pořádku. Má se zabránit různým překupníkům v kšeftování. Když si takový fanda do Peugeota, tak přispívej různýma radama a brzy budeš mít potřebný počet příspěvků.
Péťa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 On je na klubu déle než ty Chápu jeho rozhořčení, ale bohužel kšeftování s díly má zde svá pravidla. Jak máme vědět, že sice někdo dá lákavý inzerát na díly zdarma, ale ve skutečnosti pak zájemci na SZ odpoví, že by přeci je rád něco...
ozzy56 Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 tak za tu dobu co je na klubu se mohl už projevit ono to s tím fandovstvím nebude tak horké...
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 no prostě jsou tu nějaká pravidla...,dej to do sekce Pokec třeba... Pokud to dá do pokecu, zase to odstraním. Nabídka na díly prostě patří do inzerce, byť jsou zadarmo. Tečka.
vendelinek Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 za 9 let čtyři příspěvky,to už samo o sobě dokazuje jaký jsi fanda odesláno z Lumie
full-injection Odesláno 9. červen 2016 Autor Odesláno 9. červen 2016 (upraveno) Ono to s tím fandovstvím Peugeotu není tak horké, protože dělám všechny youngtimery, a co se týče rad a příspěvků, ty poskytuji v reálu a pomoc ve své dílně, a co se týká kolegů podobně zapálených tak výhradně zdarma, protože jsem blbej a pořád si myslím že si musíme pomáhat, to je si myslím také trochu užitečné.. A co se týká jádra shora uveřejněného příspěvku, nepřijde mi to jako reklama a ani překupnictví Cituji z prvního příspěvku: Já je chtěl věnovat sem, někomu kdo to využije ve svém autě, jen proto že je mi líto to prodávat aby se s tím kšeftovalo.. to asi na kšeftování uplně nevypadá ne? Prostě můj názor je ten že kluby jsou od sdílení společného koníčku a ne od otrockého dodržování restrikcí i za cenu toho že se zapomíná na jádro věci.. To jen abych osvětlil svůj postoj, nejsem žádný prudič takže toto je poslední co sem napíšu. Celé jsem to myslel jen dobře, možná by z těch věcí měl někdo radost a dostaly by se v nějaké hezké 205/309 zas na silnici. Ať vám to všem dlouho frčí bez poruch a nehod. Ahoj. P.S. Pro všechny chytrolíny, myslíte si že to pravé fandovství se opravdu měří jen podle počtu příspěvků na foru??? Upraveno 9. červen 2016 uživatelem full-injection
Schreek Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Moment do inzerce a sekce zdarma nebo za dovoz má přístup každý Pokud ne, tak tam asi máme chybku, kterou je třeba opravit... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Pepito Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Neznám tohoto "nováčka",ale třeba to myslí vážně,tak proč ho hned odsuzujete?
elton Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Neodsuzuje jej nikdo. Do této sekce v inzerci: http://www.peugeot-club.com/forum/71-zdarma-nebo-za-odvoz to může dávat a nemusí mít 50 příspěvků.
Pepito Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Tak proč mu to minimaxa nedoporučil a rovnou mu jeho příspěvek smazal? Teda dle "nováčka"
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 (upraveno) Vím že jsme to někdy ze začátku roku řešili. Nebyl jsem si jistý, koukal jsem dnes do pravidel, tam tato možnost ale uvedena není. Je tedy nutné změnit bod 10. v pravidlech inzerce: http://www.peugeot-club.com/index.php?app=forums&module=forums§ion=rules&f=39 "10. Právo inzerovat Právo inzerovat má každý uživatel fóra, který má alespoň 50 příspěvků a nebylo mu z důvodu porušování pravidel inzerce zamezeno její použití." edit. Téma přesunuto do sekce "zdarma nebo za odvoz". Upraveno 9. červen 2016 uživatelem minimaxa
Vena garážmistr Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Pravidla jsou jasně daná. A já se dokážu ztotožnit s tím co píšou ostatní "služebně" starší členové. Nestudoval jsem jak dlouho jseš členem a je mi to osobně šumák. Ale pokud máš za 9 roků 4 příspěvky z toho budou min. dva za dnešek tak to moc o velkém fandovství nesvědčí. I když jistě je zde spousta lidí kteří jsou registrovaní ale nemají potřebu přispívat.
oddie Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Tenhle klub vyrostl právě na tom, že zde byli lidé ochotní ty rady poskytovat veřejně, psát sem návody, tipy, postupy. Takže co se týče "chytrolínů" a počtu příspěvků, pokud by sem lezli jen "chytrolíni", co napíší 4 příspěvky za 9 let, vůbec žádný Peugeot-club by neexistoval.
MJSytic Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Ale tak nakonec vyřešeno, ne? Prostě někdy se chyba najde už při testování a není z toho haló, a někdy je zase potřeba do toho trochu kopnout a trochu zaštěkat, aby se to narovnalo
P607Olda Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 (upraveno) Mazáci versus zobáci. Vojnu už nemáme, tak to zavedeme tady. Je tady přispěvatel jisip, nebo tak nějak, má příspěvky typu , hlavně že jich má dost. Přesně na tuto situaci jsem upozorňoval dříve, že někdo nemusí být zapáleným pisatelem (a psát "příspěvky" typu nicneříkající pochvala na vtip...) a může nabídnout např. ojetý Peugeot od prvního majitele. Ovšem tady se mu to nepodaří. Někdo taky nemusel znát toto fórum, případně nemusí viset na jakýchkoli fórech, a může něco užitečné nabídnout. Sám jsem zažil podobnou situaci na jednom elektro-fóru, kde mne takto vypískali proto, že nejsem jejich dlouholetým pravidelným členem. Taky jsem si o nich pomyslel ... je situace, že člověk je dobrý elektrikář, ale na fóru poprvé... prostě že jsou namyšlení, a přístroj jsem opravil bez jejich pomoci (většina mi tvrdili, že nelze opravit). Upraveno 9. červen 2016 uživatelem P607Olda
Guest minimaxa Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 (upraveno) Ty jsem úspěšně mazal, nevýhodou tohoto fóra je, že po smazání, příspěvků neubývá Upraveno 9. červen 2016 uživatelem minimaxa
Recommended Posts