Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co jsem měl průraz z boku pneumatiky, tak ji nikdy neopravili, protože i kdyby flek vulkanizoval, nevydrží tam, protože pneu na bocích pracuje..., v místě běhounu mi ji opravili, ale pak už jen do rezervy, napiš pak, jak jsi dopadl :papa

Odesláno (upraveno)

sak prave ,nema viac nez 1500 km a sebou luto mi je vyhodit ju ale asi nic ine mi neostane ,rezervu mam a nebudem zbytocne davat za opravu plus prezutie do rezervy

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

To si myslím, že tam nějaký ten kord prasknul. 

Tohle je podle mě neopravitelné, nebo spíše bych toto neopravoval. 

Něco jako pneugaranci nemáš, že? To znamená, že pokud dojde k něčemu podobnému, jsi jakoby pojištěn a podle opotřebení dostáváš finanční kompenzaci ... nějak takto by to fungovalo. Zrovna u tebe by se toto zrovna hodilo.

Odesláno

nie ziadne poistenie

no kord ciastocne je poskodeny ale nie uplne,neviem co by to spravilo ak by sa to nafuklo ci by tam vznikla vypuklina ,sfuklo to docela rychlo par sekund

Odesláno

To jsem měl asi něco podobného i já ... vymetl jsem nezadeklovaný kanál (hloubka asi 10 cm, železná hrana). Během pár sekund kolo uteklo. Myslel jsem si, že je v háji i ráfek. Ten vydržel, spíše právě on (16" Avantage - ano, ten, který je v Avataru, dokonce i toto PP kolo :D) prorazil gumu. Po sundání jsem tou dírou prostrčil prst. Takže zjevně prasklo hned několik kordů. Ta guma nebyla nová a za pár stovek jsem sehnal dvě úplně stejné s ucházejícím vzorkem - vcelku velká náhoda.

Odesláno (upraveno)

teraz neviem jak ci brat jednu novu alebo dve jazdene so stejnym vzorom

je to michelinka takze stala cez 50 eur

Odesláno

U tebe jednoznačně jednu novou, protože ta tvoje pneumatika se určitě jako nová dá koupit. 

U mě to bylo jiný, gumy měly už polovinu vzorku a dokázal jsem sehnat takové taky s polovinou vzorku, navíc ten můj dezén už se neprodával. 

Navíc je to vždy risk kupovat použité gumy ... už se mi stalo, že byly propíchané ...

Odesláno

vypolstruj z kusu plochý gumy zevnitř ,dej duši a místo rezervy to půjde...

na nákladních gumách jsem to měl co chvílí po lomu  a vydrželo to 

Odesláno

Zajdi k nějakému starému gumaři ten to dokáže spravit i kdyby se měla dojet na zadku. Mladý gumař řekne jedině novou. Taky jsem takhle prorazil novou pneu za 200 my jí mistr zavařil a dali jsme ji na zadek tím členem dovnitř a dojezdily s ostatnima.

Odesláno (upraveno)

Já bych to vyhodil. Pro vložení duše snad jsou nějaké předpisy (jen na zadek, nějaká max. rychlost), spíše bych se snažil koupit jednotlivou pneu, ať už novou, nebo od někoho z rezervy.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

akurat som prisiel z pneuservisu ,servisak sa vyadril ze je to strelene z vnutra a nebude to opravovat ,ze je to riziko ,tak som objednal novu ,zajtra mi to prehodia 

urobil som si pekne narodeniny 65 eur v cudu

Odesláno (upraveno)

Jazdiť s poškodenou  pneumatikou na bočnici sa rovná  ,mínus ,technický preukaz od auta o tom ak sa nemýlim  hovorí aj vyhláška.Nikto ti nezaručí že tam neni ,poškodený kordón,čiže ak by ti to chcel niekto opravovať nevie čo činí :D :D EDIT: 

Upraveno uživatelem baffy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...