Přejít na obsah

baffy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 278
  • Registrace

Vše od uživatele baffy

  1. Tak s takýmito vecami ti neporadím. V prvom príspevku píšeš, že diagnostika originál, ale originál pre autá od PSA je Diagbox, čiže ak chceš mať relevantné údaje z auta, doporučujem niekoho s takýmto hardwarom respektíve softwarom.
  2. Akú verziu máš nainštalovanú a na akých windows?
  3. Poistka na BSI v kabíne F2 - 7,5A. Skús napichnúť iné auto ,aby si vylúčil možnosť problému v dia. Ak si pozrieš napr cez gugel pozície na obd zásuvke ,tak si napájanie dokážeš zmerať priamo v zásuvke. Trvalých + 12 je na pozícii 16 a druhý + je po zapnutí klúča na pozícii 1. Kostra pozícia 4, respektíve ukostrenie elektroniky je pozícia 5
  4. Spojiť sa musí aj bez klúča v priehradke, ten si pýta diagnostika až neskôr respektíve po spojení sa. A ak sa nemýlim, tak to pôjde aj bez toho, žeby sa vložil do tej priehradky, v tom prípade vyhodnotí dia ako problém s načítaním keyless. Ale možno sa mýlim a celé to je inak.
  5. baffy

    Diagnostika lexia

    Niekedy stačí malá blbosť, prehodiť kábel do iného USB portu, prípadne spustiť diagbox ako správca zariadenia.Čiže pravá myš ,klik na ikonu a vybrať možnosť.
  6. baffy

    rj na tazne zariadenie

    A nebude náhodou kábel z toho konektora niekde cvaknutý? Pozeral som zapojenie pre rôzne typy BSI a všade je ten 16 pinový šedý konektor výlučne pre ťažné.Keďže som si neni istý či to tu môžem zverejniť ,tak som ti nejaké screeny hodil do správy. Skús to porovnať. EDIT: pozerám že sa jedná o jednotku 04 a tá by mala mať ,teda aspoň podla obrázkov na nete 2 tie velké konektory,alebo sa mýlim? Ak sú dva ,tak potom jeden by mal byť volný práve pre to ťažné,hmm. Aj keď je to tak ako píše jarokare. Pre ťažné je to BSR a tak je to uvádzané aj v schématoch. To BSC som ja napríklad v aute po face nemal,všetko riešilo BSI prípadne PSF v mot. priestore.
  7. baffy

    rj na tazne zariadenie

    To asi nie, ten konektor ktorý tam máš využitý bude pre niečo iné. Modely pred face tam majú tuším aj nejakú poistkovku, tak by to mohlo byť ono.
  8. Ak sa jedná o robota tak diagnostika ťa navedie sama,tam iba potvrdzuješ jednotlivé úkony
  9. O tom všetkom rozhoduje iba jedna jediná vec. Ak si chceš auto ponechať tak zainvestuj do nového od Peugeotu a ak uvažuješ o zmene v blízkej budúcnosti cca rok ,tak ho nechaj vyčistiť respektíve si ho vyčisti sám, aby si eliminoval náklady.Nič rozumnejšie ma nenapadá.
  10. baffy

    Čidlo náklonu kol

    A to také niečo existuje?
  11. baffy

    Klima kompresor kaput

    Sahara sa točí? Mala by šlapať na pomalú rýchlosť ,ak nie ,tak to tuším blokuje aj klimatizáciu.
  12. baffy

    Navigace - aktualizace

    Dával som tu postup ,mám to na jutube
  13. baffy

    Navigace - aktualizace

    Jop a stará karta je už zase naspäť Výhoda= vliezli tam všetky mapy ,Nevýhoda= rádio nevidí JBX ,čiže nevýhoda prevýšila výhodu.
  14. baffy

    Navigace - aktualizace

    Mno veď ja to tak aj inštalujem, len to potom trvá od jednej aktualizácii do druhej a niekedy to ani nestihnem ok , však jedna karta so štruktúrou je v rezerve , tak keď mi bude dlho vyskúšam. Ja len nerád vymýšľam niečo čo už niekto vymyslel , tak sa reku opýtam
  15. baffy

    Aditivum FAP 508SW

    Predný stlpik u vodiča ? 14088
  16. baffy

    Navigace - aktualizace

    Hoj ,hoj ,priatelia. Idem na Vás s otázkou. Včera som vo svojom SMEG vymenil kartu za väčšiu a napodiv to všetko funguje. Otázka ale znie , neskúšal niekto nahrať mapy priamo v pc na kartu ,respektíve či sa to vôbec dá? Myslím žeby to bolo ďaleko rýchlejšie a ekonomickejšie ,ako sedieť 1/2 dňa v naštartovanom aute. Takže ak by bola nejaká skúsenosť ,uvítal by som info.
  17. baffy

    FAP 88% a aditivace

    Ja ti teda neviem ,to keď naleješ aditívum ručne do nádrži ,to aj pošepkáš riadiacej jednotke cez výfuk ,že si aditivoval ,alebo odkial to má tá jednotka vedieť? Predpokladám ,že keď je tam trvalá závada ,tak môžeš lievať do nádrži čo chceš a kolko chceš ,regenerácia sa nespustí. Ak by sa spustila ,potom nevidím dôvod na nejakú blokádu od víčka nádrži. Či?
  18. Mám r.2015 a senzory v pneumatikách sa načítali automaticky ,bez diagnostiky.
  19. baffy

    Navigace - aktualizace

    dejf94 Väčšinou som už okolo 16tej hodiny doma ,takže v pohode.
  20. baffy

    Navigace - aktualizace

    Mno v Nitre Vás teraz strážia policajti ,tak je to dosť blbý time .Som z Levíc ,žeby sme to skúsili očekovať. Jednu RT5 sme vedeli spraviť iba tak ,že sa cez mirascript sformátoval mapový oddiel na rádiu.To bol chalanisko niekde od Topolčian a za boha to tam nešlo inštalovať
  21. baffy

    Navigace - aktualizace

    Čo znamená že nejdú respektíve čo ti to vypíše za chybu ,alebo sa to len nespustí?
  22. baffy

    Diagnostika lexia

    Máš sedana ,alebo sw? Poistkovku máš aj vzadu v batožinovom priestore? Tá F11 je v pohode ,ak pozriem schému ,tak tá je ku spínacej skrinke.
  23. baffy

    Diagnostika lexia

    Nečítal som to celé ,tak sorry až sa budem opakovať. Ak je poistka OK a napätie tam neni ,skúšal si prezvoniť ten drát od pinu po pin ,či nieje niekde cestou prerušený?
  24. baffy

    víko kufru nejde otevřít

    Aké rádio a za aké si menil? Je celkom možné že je problém v konfigurácii . Ber to len ako tip.
×
×
  • Vytvořit...