pavelu96 Odesláno 16. duben 2023 Odesláno 16. duben 2023 Přesunuto i s tou Austrálií... S diskuzí pokračujte tady, ale bylo by lepší nepokračovat a raději to dát do pořádku Péťa, Klemoň, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Schreek Odesláno 29. duben 2023 Odesláno 29. duben 2023 Můžete prosím otestovat zda je to ve všech případech opravdu ok? Děkuji Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2023 Odesláno 29. duben 2023 (upraveno) Tak asi zase ne Foceno u HYPERNOVA v Čestlicích a vzhledem k docela vysoké obsazenosti parkplacu bych se vůbec nedivil, kdyby té C5 někdo prořízl gumu nebo majitele inzultoval, až se dovalí k autu. VELOREX s PAVem jsem viděl prvně, zjevně tato kombinace byla technicky možná Upraveno 30. duben 2023 uživatelem Medvěd Citovat
MJSytic Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Neviděl někdo bílého Peugeota? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 Je to vzhůru kolama, to nechceš Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 Mě to nedělá..., co s tím děláte...? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 Protože ten telefon při focení držíš normálně. Zkus schválně udělat fotku s telefonem "vzhůru nohama" a uvidíš, že v telefonu a při nahrávání na fórum bude zobrazovat OK, ale po přechroustání fórem (zmenšením) se zobrazí špatně Medvěd, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 (upraveno) Telefon na výšku obráceně a vzhůru nohama... Na šířku obráceně vzhůru nohama Upraveno 1. srpen 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
MJSytic Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 Vzhůru nohama na šířku V telefonu se ale zobrazí správně pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 Dyť to je nelidský fotit levým palcem.. ale máš pravdu.. je otočná ani nahrávat jí nebudu.. pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 (upraveno) A já přitom fotím pravým ukazováčkem..... Upraveno 1. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Pepito Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 Každý držíme mobil tak jak mu to vyhovuje. Já třeba pravou rukou a palcem mačkám spoušť. Havlicek.Lukas ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 před 33 minutami, Medvěd napsal: A já přitom fotím pravým ukazováčkem..... to je ono pak mas obrazky prevracene foti se bud na vysku nebo na sirku s pravym palcem a tlacitkem v pravo Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 před 6 minutami, Pepito napsal: Každý držíme mobil tak jak mu to vyhovuje. Já třeba pravou rukou a palcem mačkám spoušť. a takhle to inzenyri vymysleli dýzl a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 (upraveno) Holt nemám rád, když "inženýři" přemejšlej' za mě - možná proto se děsím chvíle, kdy se všechno podřídí "umělý inteligencí", jejímž propagátorem a zastáncem je tu třeba jeden z moderátorů. Každopádně drtivá většina webů s mým držením mobilů nemá problém a ani zde cca do předpůlroka zpět problém nebyl. Pak proběhla jakási aktualizace a začaly problémy Upraveno 1. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
pavelu96 Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 (upraveno) No vidíš a takhle vznikají drby - nejsem "propagátor a zastánce", ale jen se o AI zajímám, abych se nemusel děsit chvíle, kdy se mě to bude dotýkat... Upraveno 1. srpen 2023 uživatelem pavelu96 Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2023 Odesláno 1. srpen 2023 To není drb, prostě jsem jenom pojmenoval fakt, že na mě (byť jsem Tě nejmenoval, tak ses sám označil) působíš jako propagátor a zastánce toho, čeho já bych nejraději zůstal až do konce života ušetřen. Stejně jako je Radovánek propagátor elektrodebility a všeho s tím souvisejícího, tak Ty svým upozorňováním na činy "umělé inteligence" tuto prostě propaguješ. Tak to cítím - ale problém s otočenými fotkami to stejně nevyřeší, tak se v tom asi nemá cenu nijak pinožit Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 2. srpen 2023 Odesláno 2. srpen 2023 V 1. 8. 2023 at 12:01, Medvěd napsal: A já přitom fotím pravým ukazováčkem..... Tak jsem to zkusil "po tvém".... Je mi jasné, že ti to takto přijde přirozené, ale mně to trochu připomíná to pověstné "škrábání pravou rukou za levým uchem".... Ale pokud vyhovuje, tak se dá říci jen "proti gustu".... Pepito a sitler ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.