Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si takhle jedu přes Svitavy, za mnou Laguna, už dýl, před kruhákem menší kolona, zastavím tak abych nechal volnou odbočku ještě před kruhákem, když kolona popojela tak jsem popojel za odbočku, pomalu zastavuju a najednou prásk, rána jak z děla, kouknu dozadu a paní v Laguně kouká zděšeně co že to provedla.

Myslel jsem že mam zadek na kaši, ale pochytala to koule a mam na narazníku dvě maličký ďubky po stranách SPZ jak se narazníky dotkli. Podlaha v kufru vydržela.

Paní řikala že se jen rozjela a koukla se doprava a pak bum. Dopadla o dost hůř, narazník K.O

Takže naštěstí to dopadlo dobře, přede mnou nikdo nešel, na auto přede mnou jsem taky neskočil, pěkně jsem si oddechnul když jsem odjížděl.

post-3974-0-68005500-1460711341_thumb.jp post-3974-0-72946900-1460711359_thumb.jp

Odesláno

Jo, úplně přesně z tohoto důvodu vozím kouli sundanou, abych neměl to "štěstí", že nosné části chytnou přes tažné šlehu napřímo, a od pojišťovny nedostanu ani korunu. Jaksi preferuji, když už, úplně opačnou variantu, kdy nosné části zůstanou zcela nedotčeny, měkké části (nárazník, deformační bloky, držáky) se vymění za pakatel a od pojišťovny zbyde ještě pěkný bonus jako odškodnění za ten opruz s tím...

Odesláno

Jako souhlas s Oddiem, ale u tohohle klepnutí je to v pohodě, navíc tuhle kouli sice sundat mužu, ale zbytek tažnýho je hned za narazníkem, takže je to asi nastejno při nějaký větší ráně.

Protokol jsme nepsali, zkouknul jsme to, ofotil si lagunu s RZ, povinný ručení a ŘP paní s tím že kdyby něco važnýho že zavolám. Dneska jsem si pod to lehnul a nikde nic, ani zespoda ani v kufru, takže jsem ji cinknul že to dál neřeším

Odesláno

Ježíš, to nebyla taková pecka aby se hnulo celý auto, dveře jdou normálně zavirat tak snad je to ok, ženská se jen rozjela v koloně buchla do mě

Edit: No tak jsem se byl kouknout a je to normální jako předtím, beze změny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...