Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Tak si takhle jedu přes Svitavy, za mnou Laguna, už dýl, před kruhákem menší kolona, zastavím tak abych nechal volnou odbočku ještě před kruhákem, když kolona popojela tak jsem popojel za odbočku, pomalu zastavuju a najednou prásk, rána jak z děla, kouknu dozadu a paní v Laguně kouká zděšeně co že to provedla. Myslel jsem že mam zadek na kaši, ale pochytala to koule a mam na narazníku dvě maličký ďubky po stranách SPZ jak se narazníky dotkli. Podlaha v kufru vydržela. Paní řikala že se jen rozjela a koukla se doprava a pak bum. Dopadla o dost hůř, narazník K.O Takže naštěstí to dopadlo dobře, přede mnou nikdo nešel, na auto přede mnou jsem taky neskočil, pěkně jsem si oddechnul když jsem odjížděl. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Pěkně se obtiskla. Psali jste protokol, asi ne co? Citovat
OK406 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Tak to si měl štěstí. Tažný není ,,hnuté"? Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Jo, úplně přesně z tohoto důvodu vozím kouli sundanou, abych neměl to "štěstí", že nosné části chytnou přes tažné šlehu napřímo, a od pojišťovny nedostanu ani korunu. Jaksi preferuji, když už, úplně opačnou variantu, kdy nosné části zůstanou zcela nedotčeny, měkké části (nárazník, deformační bloky, držáky) se vymění za pakatel a od pojišťovny zbyde ještě pěkný bonus jako odškodnění za ten opruz s tím... Citovat
vladosr Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Mam ten isty nazor , ako oddie....lepsia supa a je to problem dat do kopy ako bez tazneho.... Citovat
ozzy56 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 u větší havárky určitě, u těhle žduchanců je lepší tažné mít Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Každopádně to same se stalo me,závěs jsem vyměnil,možnost ze by tam byla mikrotrhlina a vlek by se někde urval jsem nechtěl riskovat.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2016 Autor Odesláno 15. duben 2016 Jako souhlas s Oddiem, ale u tohohle klepnutí je to v pohodě, navíc tuhle kouli sice sundat mužu, ale zbytek tažnýho je hned za narazníkem, takže je to asi nastejno při nějaký větší ráně. Protokol jsme nepsali, zkouknul jsme to, ofotil si lagunu s RZ, povinný ručení a ŘP paní s tím že kdyby něco važnýho že zavolám. Dneska jsem si pod to lehnul a nikde nic, ani zespoda ani v kufru, takže jsem ji cinknul že to dál neřeším Citovat
gronholmm Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 A škvíra mezi zadníma dveřma a bočnicí je na obou stranách stejná? Tam se to dost často zavře :/ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. duben 2016 Autor Odesláno 15. duben 2016 Ježíš, to nebyla taková pecka aby se hnulo celý auto, dveře jdou normálně zavirat tak snad je to ok, ženská se jen rozjela v koloně buchla do mě Edit: No tak jsem se byl kouknout a je to normální jako předtím, beze změny Citovat
MJSytic Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Počkej, tebe ani nebolí za krkem, netočí se ti hlava a nedělá se ti špatně? Citovat
OK406 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Peugeot 406 vydržel ťukanec, ale řidič je nevydržel . Citovat
Šalda Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Řidič nevydržel, je totiž staršího data než jeho vozidlo Citovat
Pepito Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 A nejsou ti zkušební paňáci na crashtesty taky ze dřeva? :D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 A nejsou ti zkušební paňáci na crashtesty taky ze dřeva? :D kov a silikon - mozna nejaka balisticka pena Citovat
Pepito Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Myslím že to většina pochopila že je Hurvajz "ze dřeva" :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.