mmmb Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) Ahoj vedení, jsem rád, že jste mi poslali upomínku k zaplacení příspěvku, ale nechápu proč v emailu musela být tato věta, nebo co vlastně zanamená??? "dodavatel po Vás může vymáhat náklady spojené s Vaší objednávkou" nic jsem si neobjednal tak co chcete vymáhat? Buď je ten email blbě napsaný nebo ho blbě chápu. Kdyby někdo nechtěl pokračovat ve členství, proč by za to měl být pokutován? Martin ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Byla Vám vygenerována nová objednávka.Objednávka - Obnovení:Řádné členství na rok Popis předmětu Cena za kus Množství Cena celkem Obnovení:Řádné členství na rok Kartička: Chci kartičku 300,00 Kč 1 300,00 Kč Celkem: 300,00 Kč Prosím přihlašte se do klientské sekce pro potvrzení platby.Objednávka je závazná. Pokud nebude platba do 14 dnů uhrazena, bude Vaše objednávka zrušena a dodavatel po Vás může vymáhat náklady spojené s Vaší objednávkou. Tento mail jste obdrželi na základě Vaší registrace na stránkách www.peugeot-club.com, pokud si již nepřejete tyto informace dostávat, zrušte prosím svůj souhlas se zasíláním informačních emailů ve Vašem nastavení fóra. Upraveno 1. březen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 ja to chapu tak ze sis tu karticku asi objednal ale zatim nezaplatilto znamena ze byla dana do vyroby a pokud clenstvi neprodlouzis - dluzis nejakou castku za vyrobu a pak nasledne znehodnoceni clenske karticky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 On si ji neobjednal, tohle je automaticky zasláno ohledně prodloužení členství, bohužel je to standartní objednávka jaká se odešle při objednání čehokoliv s eshopu, takže v tomto případě to vyznívá trochu blbě. Nic se neděje, pokud by jsi členství nezaplatil tak myslim že nikdo nic vymahat nebude. Snad s tím pujde něco udělat. Rozhodně ten nadpis je silně přestřelenej! Citovat
Veverka Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Já tu výhrůžku bez mojí objednávky dostal taky Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) hm,to přišlo asi více členům,mě taky když jsem prodlužoval jo,už jsem si vzpomněl,mě to tenkrát přišlo ještě jednou,když už jsem měl zaplaceno Upraveno 13. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
mmmb Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 Za upomínku zaplacení jsem rád, ale čtu i mini písmo pod nabídkami a smlouvami, takže mě to vytočilo. Pokud by šlo změnit ten popisek asi by to bylo dobře, zrovna u členství to nepůsobí dobře. Díky za vysvětlení. Citovat
elton Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Zrovna nad takovou blbinou bych se nepozastavoval. Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) eltonku,mě to tenx taky trochu rozhodilo a ptal jsem se tady,asi jsem komunikoval s Choulíkem (to už přesně nevim)a ten mi vysvětlil,tak to ignoruj,nebo tak nějak Vendelinku, piš prosím adekvátně k tvemu věku, není ti 13 a ani dvaX, tohle je fakt děsný, za dnešek to eviduju asi 4x Upraveno 13. únor 2016 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Šalda Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Asi před týdnem mě to taky přišlo, a hned jsem raději zaplatil, nechtěl bych aby mě před dveřma zazvonilo komando černých pežoťáků a vymlátili to ze mě. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 odpoledne jedem s MJSyticem do Fulneku.... Citovat
mmmb Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 Kurnik, to abych nachystal nějaké úplatky :-) . Citovat
Pepito Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Rozhodně ten nadpis je silně přestřelenej!Radku,to myslíš vážně?SILNĚ přestřelenej? Rozhodně ne! Když mi někdo napíše že si něco nekoupím a že bude po mě něco VYMÁHAT,tak je to vyhrožování! Ale pokud to bereš vzhledem k případně malé vymáhané částce,tak Tvé pobouření docela chápu punkac ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Pepito, to není vyhrožování, pokud si ty něco objednáš a nasledně zavaznou objednávku neakceptuješ, to je naprosto normální ochrana prodejce. Pravě proto jsem psal že v případě automaticky poslaného nakupu členství to vyznívá trochu blbě. Nadpis je skutečně přestřelenej, protože na něm nikdo nic nevymáhá a ani to nijak nehrozí, rozhodně mu tedy není nijak vyhrožováno, je tam napsáno "dodavatel po Vás může vymáhat náklady spojené s Vaší objednávkou" Šlo to pojmenovat i jinak. Citovat
Šalda Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Podle nadpisu jsem čekal že někdo zlobil na fóru, a někdo z vedení mu řekl něco ať se zklidní nebo bude mít banán, a ne kvůli tomu emailu, taky si myslím že nadpis šel napsat úplně jinak. Citovat
MJSytic Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Tak snad není potřeba to předělávat, když jsme dospělí a chápeme, že ten ubohý systém neví, že to je automatická objednávka prodloužení členství a je využitá šablona, které se používá i pro ostatní objednávky. Lidí, co si objednávají, jak divý, a pak si řeknou, že to nechtějí je plnej internet, tak se prostě použila věta, která i toho největšího troubu upozorní na to, že když už si něco objednal, tak to musí dotáhnout do konce Takže klídek a nohy v teple Citovat
Pepito Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Jasně že nadpis mohl být napsán jinak.. Jen jsem tady vyjádřil svůj názor Citovat
ChouLu Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Jak bylo napsáno výše, bohužel systém nedokáže rozeznat prodloužení a objednávku klasickou a na vše používá jednu šablonu. Tento problém je vyřešen v nové verzi fóra, která bude spuštěna v cca srpnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.