Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, Vena garážmistr napsal:

U P807 benzin asi těžko bude někdo chystat podobnou chujovinu když už se nevyrábí. 

Mám 807 benzín a servis mi tvrdí, že má filtr pevných částic, tak jak to tedy je ? 

Odesláno
před 8 hodinami, oddie napsal:

Upřímnou soustrast, já hledám 807 pro známé, a je to děs najít něco použitelného.

Myslím,že jim udáš tu třítrojku.

Odesláno

Charlie 1 nedelej si iluze ze katik a lambda je v pohode - na benzinu to sice stoji o poznani mene ale u vetsiny aut jsou tyto dve veci jen pro ozdobu.
Ferry podobne zahnojeny vrsek byl i na nasem kdyz se delalo komplet Go tesneni turbo vstriky chladice ........

Oddie na nasem se taky udelalo vice mene vse a spolklo to rekneme bez nove sady komplet zimaku cca 80tis a nevidim to jako spatnou investici - cim novejsi tim "lepsi" a uprime disel byl prvni a asi i posledni sice byl sen 3,0 V6 HDi klidne v C6 nebo C5 ale kdyz vidime jaky je hon na carodejnice NE DIKY.

Priste klidne neco "normalniho" jako byla P206 RC .....

Odesláno
před 11 hodinami, Vlado81 napsal:

U mně určitě. Auto používám jen pro děti k doktorovi (pohotovosti)a do práce pač sem líný sednout na metro. To stoji 10kc auto 50kc tam/zpět. 2x do roka max. Nekam na výlet pač sme pořád marodi.

Jenže je problém s taxi se sedackou v noci. A tahat svoji ještě s deckem po pohotovosti je na palici.

Jak se píše jinde Někdo má psychiatra já motorku. U mě to platí s autem.

Ted mi zvedli povinné ručení o 2000kc

Uvnitř města v taxíku sedačku pro dítě myslím nepotřebuješ (výjimka), ale bezpečnosti to nepřidá ;-)

Odesláno
před 8 hodinami, Veverka napsal:

Uvnitř města v taxíku sedačku pro dítě myslím nepotřebuješ (výjimka), ale bezpečnosti to nepřidá ;-)

Nehledě k tomu že v Praze se většinou dá u lepších taxikářských dispečinků objednat auto s dětskou sedačkou jakou potřebuješ. Ale je to o tom že se musíš zeptat.

Odesláno

Zas to tak nehroť.......hned zítra nikdo s měřákem běhat nebude. Dřív než za rok to aktualní nebude včetně nových STK tak pak se uvidí.

Odesláno

Neboj mam taky takový štěstí.....a když se to totalně zesere,tak auto chci v rodině nechat dokud bude jezdit,tak frčím za strakim a prdnu tam Fap zpět...lámat si s tím hlavu nebudu....

Odesláno

Zas hovna.

Je to totalni blud.

At se uz konecne tady vyjadri nejaky chytry policajt z dopravky.

Oni moc dobre vedi kolik papirovani je s tim aby nekoho poslali na STK kvuli FAPoff a moc dobre vedi ze nemuzou "merit" FAP zasranym kapesnickem do vyfuky.

Jenom lidi mezi sebou siri famy a boji se jak u maturity.

Odesláno

No z casti je to pravda a smrt vydesenim jsou silena muka.
Na druhe strane problemu - pokud i dnes bez problemu projde auto emisema bez vsimneho neni se az tak moc ceho bat.
Jen podminkou je dobry tech.stav.

Odesláno

jedna z teorií, co za tou aktuální masáží stojí:

http://dfens-cz.com/pripravte-si-penezenku-stat-zajima-vas-filtr-ii/

no a pak ty konspirace v diskusi pod článkem, že je to další krůček k omezení individuální dopravy tedy volného pohybu, dále tu máme odzbrojení obyvatel, cenzuru internetu - obecně kontrolu informací ... hm, začíná se to podobat všeobecně známým dystopiím

pardon, že to není tak úplně k tématu "2016", ale když už jsme se přehoupli do dalšího roku, tak myslímže pohled na možnou další budoucnost STK by nás měl zajímat také, a zamyslet se nad tím, čemu člověk tleská, není na škodu nikdy

Odesláno

Takže  STK a emise  u motoru   splňujícího E4 povolná kouřivost 1,4 naměřeon 0,26 a 0,32  nemá originál fap najeto 240 tis km vše původní , příprava žádná auto bylo ještě studený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...