Přejít na obsah

PSA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    177
  • Registrace

Vše od uživatele PSA

  1. PSA

    Chlazení

    Pomocí diagnostiky jdou zkontrolovat oba větráky a obě rychlosti a je jasno hned
  2. Já jsem předělal peugeot 205 1,9 D na 1,8. TD a jezdila s tím moje žena denně 80 km do práce po dobu min 5 let, bez problémů poslední 2 roky i s VTG turbem, s možností přepínat tlaky turba . Dále pueugeot 806 td na 2.0 hdi/8 ventil / . ježděno 16 let od r2000 do r 2016 kdy .Takže to jde kdež se chce.
  3. PSA

    Převodovka 2.0 Hdi 88kw

    RHK 88 Kw má dvouhmotu ,jde koupit kit jako jednohmota.
  4. PSA

    Nestartujuci 2.0 HDI 100kw RHR

    Pokud jsou snímače v pořádku vačky taky tak bych se věnoval podávacímu čerpadlu a regulátoru tlaku nafty, unašeči na výfukové vačce je tady toho na foru o tom popsáno dost.
  5. Kontrola rozvodů je to přeskočené asi o 6 nebo 8 zubů, práce jako na kostele hlava dolů atd . akorát to mám trochu z ruky asi 170 km budu to muset nějak přivézt blíž, Pravděpodobně natekla voda do rozvodu pak zmrzla a při stratu to takto brutálně přeskočilo.
  6. PSA

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    Zavolal jsem člověku co dělá náhradní díly na francouze .ten měl fotky čidel na jeho stránkách na já jsem si ho tam podle mého poznal. Ten člověk hned věděl jaký je problém.Když přišlo tak bylo přesněn stejný jako to moje. 2.0HDI RHK
  7. Mám stejný problem diagnostika píše absence signálu snímače vačky , problém nastal přes noc a stopy kuny byly vidět i na motoru. Výměna snímače nepomohla . Přeskočení řemenu je dost nepravděpodobné. Dcera byla nakoupit přijela a druhý dne už tato závada. Pojistky zkontrolovány dráty k snímači co jsou vidět taky .Zatím nevyřešeno. Až přestane mrznout půjdem na ty rozvody.
  8. PSA

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    Mně spíš přijde , že schválně není uvedené číslo snímače aby jsi musel koupit celou lišta se snímačem za hezkých asi 6 tisíc když číslo samotné je za 1500.
  9. PSA

    PEUGEOT 407 2.0 HDI - nestartuje

    To Cholu jen pozor, na RHR se nesmí měnit samotné čidlo, ale musí se měnit celá lišta s čidlem A to jako proč, jen proto že v SB je to dohromady , mám vyměněno jen čidlo a bez potíží .
  10. A po výměně snímače to ukazuje jakou chybu , jestli stejnou tak je to v drátech snímače a může za to třeba kuna .
  11. Pojistka žhavení skutečně existuje , měnil jsem jí, je součástí ceLého boxu -plochá krabička v pojistkové skříni nad předním pr kolem-. Nedá se vyměnit samostatně ale pouze celý blok asi 5 pojistek. Je tam taky napč pojistka na el. servo. V tvém případě bych hledal chybu v žhavicím relé či žhavičkách.
  12. PSA

    špatné starty

    Problém vyřešen Bylo to startérem a mojí blbostí, když jsem si nezkontroloval ,že pod jedním OE čislem je několik starterů od 1,4 kw až po 2.5 kw a taktéž se liší počtem zubů. Samozřejmě jsem měl starter 1,4 kw s 10 zuby , a správná je 1,9 kw s 11 zuby , po namontování správného strateru je start na drc.
  13. PSA

    Nestartuje partner 2.0hdi

    Ty tví mechanici dobrej oddíl -slyším prvně sundávat starter abych zaaretoval setrvačník,dále když dělal rozvody tak musel snad ten humus co popisuješ na čidle vačky vidět, Jsou ty rozvody doopravdy vyměněný?
  14. PSA

    špatné starty

    Balonek vyměněn-nový ventil ,nafta nepadá ,palivový filtr nový těsnění nový, problém je jen když je kolem nuly a méně po prvním startu to již startuje na drc, a nad 5 st. starty na na drc
  15. PSA

    špatné starty

    Při druhém točení startérem při raním startu přidám plyn a nastartuju zcela lehce,je to další vozidlo R.v je 2007 tedy RHK.
  16. PSA

    špatné starty

    Mám stejný problém, se startováním jak je výše popsané, co funguje - je při druhém startu přidat plyn pak to chytne, jde o motor 2.0hdi RHK Starter nový, baterka nová , žhaviče nové + relé,motor po go, čerpadlo vysokotlaké nové včetně regulátoru, čidla všechna nová včetně váhy vzduchu.Diagnostika -žádné chyby,po nastartování splynem chod zcela pravidelný , jezdí to skvěle. spotřeba 6.6,Tankuji plně aditivovanou naftu. Další starty již v poho. ale další den opět stejný problém,Nevím co dalšího zkusit či opravit.Problém se t.,č jeví jako neřešitelný.
  17. PSA

    Peugeot 807 2.0hdi 88kw RHK

    Zdravím pro uplnost tvoje auto pokud to je skutečně 88KW nemá fap z výroby
  18. PSA

    Vstřiky testování na stolici

    Nejsem specialista na vstřiky ale dle hodnot jsou zanešené trysky vstřiků. Může pomoci je vyčistit-ulztrazvukem Nebo dát nové trysky .
  19. PSA

    Funkce Sahary u RHY

    Přesně jak píše nade mnou větráky se točí oba najednou a regulace 3 x relé .
  20. PSA

    Vypol sa 2

    Oprava při nefunkčním ovladači swirl zůatávají klapky otevřené takže je to pořád 16 ventil a míň to táhne v nízkých otáčkách.
  21. PSA

    Řetězový rozvod

    Tak nejde o rozvody ale o výměnu řetězu na vačkách.
  22. PSA

    Vypol sa 2

    Ano druhotně ano ale prvně zůstanou zavřená klapky sání a je to jen osmiventil.pochopitelní když je díra velká tak toko nefuguje truchu víc.
  23. PSA

    Řetězový rozvod

    Podívej se na moje foto prasklá výfuková vačka a pochopíš, vačka se zastaví protočí se kolo rozvodu vačky a potká se to . Nic nevymyslíš. Protože nerupne mezikus ale na základě vyběhaného mezikusu rupne vačka a při tom jak rupne tak se na chvíli zastaví a výsledek jsem popsal a nafotil.
  24. PSA

    Vypol sa 2

    Je to ovládání swirlu tedy klapek v sání.S turbem to nesouvisí
  25. PSA

    Řetězový rozvod

    Hlavně si kupte mezikus mezi výfukovou vačku a čerpadlo, když už to bude rozebraný, jinak hrozí že se to potká.
×
×
  • Vytvořit...