MJSytic Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Chtěl bych tímto poděkovat @ChouLu za cenné rady s návodem a @jarokare za profi realizaci. Vykopala se uni dálka z 206 a napároval se China "origo" klíček. Konečně to funguje, jak má Děkuju ChouLu, radim.1008 a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
jarokare Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Ale jdi , vždyť jsme to skoro celý prokecali Ale rád jsem pomohl MJSytic, Milan+ a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Jj, rozborka půlky palubky, vytrhání 30m kabelů atd. Udělalo se to prakticky samo radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 (upraveno) JJ to znám . . . Také mi Pe.Tr jen nainstaloval houkačku . . . ale takto u toho vypadalo auto Upraveno 19. červen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 @Klemoň apropo, uz mas nainstalovane ty origo matky v kleci pro kryt pod motorem? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 No Véna z toho měl radost, když jsme to tam cpali Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 před 55 minutami, Pe.Tr napsal: @Klemoň apropo, uz mas nainstalovane ty origo matky v kleci pro kryt pod motorem? Nejsou to ty co byly origo na Ulys,807,c8,plast a matka v tom kovová? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 tady byl kov v plechu, v podstate taky na*neumím psát slušně jak to prirezne , ukroutis oboje ,plast samo dřív Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 Nejlepší zkušenost mám s tímto, když se to řádně namaže,či stříkne nějakým voskem,je to nesmrtelné . Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červen 2021 Odesláno 19. červen 2021 tonjsem udelal na svem gsf na celem podvozku Citovat
Milan+ Odesláno 20. červen 2021 Odesláno 20. červen 2021 Tyhle jsem myslel. http://www.jbautodily.cz/blatniky-plastove-nadkoli-4/matice-klecova-m6-skoda-felicia Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2021 Odesláno 20. červen 2021 Těm klecovým maticím se u nás říkalo "rapidky".... Nevím, jak v jiných krajích.... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červen 2021 Odesláno 20. červen 2021 tak podle mé zkušenosti, je nejlepší na uchycení plast. podběhů a spodních deklů pod motorem atd. tato matka--nikdy se mi nestalo, že bych nepovolil šroub (samořezka), tyto matky byly třeba už na zadních světlech fiatů 850, aspoň já se s nima tehdá poprvé seznámil https://www.autodilyjimo.cz/spona-matice-plechova-k-uchyceni-krytu-motoru-p6181?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Produktová&utm_content=Produktové&utm_term=matice+plechová Hafity ohodnotil 1 Citovat
Danny308 Odesláno 27. červen 2021 Odesláno 27. červen 2021 Chci poděkovat Venovi garážmistrovi za pomoc při rychlém sehnání a výměně náhradní nadržky ostřikovače a vůbec za jeho ochotu se servisem, nevidíme se naposled Moc dík! Péťa, Klemoň, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Chtěl bych veřejně moc poděkovat @Radek Hurvajz za vyzvednutí dveří na 306ku a uschování do dnešního dne. Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 Diky @adrajovi za pomoc a realizaci opravy 20m balkonu. Ted to je zacisteno a pripraveno na nater barvy. Dekuju moc, mel s tim drbacku Citovat
Milan+ Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 (upraveno) @Scratch Můžeš hodit foto co se dělalo,ale za mě co má spáry,je zbytečně natírat. Upraveno 8. červenec 2021 uživatelem Milan+ Citovat
Klemoň Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 Když jsem tam byl já, tak oba "řemeslníci" nasávali pivo a jedinej kdo kmital byla Adéla, tedy Miss Scratch Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2021 Odesláno 8. červenec 2021 před 4 hodinami, Milan+ napsal: @Scratch Můžeš hodit foto co se dělalo,ale za mě co má spáry,je zbytečně natírat. Nemuzu, na fotografovani nebyl cas, uz jsem sahodlouhy popis co se delalo a jak, zaslal svagrovi, ktery stejne o podkladech vi uplny *neumím psát slušně. Takze ve zkratce, sundat provizorni ipu, odsekat zbyle lepidlo po dlazbe, odsekat loupajici se beton, vse to napenetrovat, dat novy hydroizolacni beton, znova vypenetrovat vc odseklych soklu, natahnout hydroizolacni lepidlo, natrit hydroizolacnim naterem. Problem je omitka ze sterku s vapnem, to jde zaizolovat velice spatne a na to jsme se soustredili. Myslim ze postup jsme diky znalostem zednickych praci Jardy a mych zkusenosti z realizaci zakladnich podkladu podlah, teras a balkonu, jsme skloubili snad funkcne... Doufam. Pouzili jsme ty nejmodernejsi, dostupne a vcelku drahe materialy skladby hydroizolace. Nasledovat muze pouze totalni rekonstrukce od zakladu, cili jit az na dno a zbyly by pouze zelezne Icka, nebo spise levneji, ten balkon zbourat a odriznout. Doted nechapu, k cemu je u rodinneho baraku se zahradou 20 metrovy balkon....... @Klemoň tvuj humor chapu, ale spousta lidi se toho tady chytne jak slepice flusu, tak lepsi byt obcas taktnejsi. Ono byt 8h na slunicku kdyz je 30 stupnu, znamena, obcas si i dat to orosene pivecko, kdyz mas v sobe uz 5 litru vody.... Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2021 Odesláno 9. červenec 2021 před 8 hodinami, Scratch napsal: Doted nechapu, k cemu je u rodinneho baraku se zahradou 20 metrovy balkon....... No přeci, abys nemusel chodit dolů ze schodů a přitom stál na sluníčku A jinak pro ty co "nechápou" můj humor : nám se věnovala Adél a kluci makali na balkoně. Pak se zastavili na jedno pivko , mi dopili kávu, nafasovali to pro co jsme přijeli a kluci šli zase dělat . . . Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.