Přejít na obsah

Radek Hurvajz

Moderátor
  • Počet příspěvků

    31 384
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    71

Radek Hurvajz vyhrál naposled 24. prosinec 2023

Radek Hurvajz měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli Radek Hurvajz

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    p.
  • Město
    Brumovice
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    :D

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    radek_hurvajz@peugeot-club.com
  • Skype
    RadekHurvajz

Návštěvy profilu

43 732 zobrazení profilu

Radek Hurvajz's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

8,2k

Popularita

  1. Zkus ještě prohledat forum, je tu toho celkem dost!
  2. Těžko říct, tlak paliva, lambda sondy, teploty, klapka, snímače okolo sání, prostě cokoliv co dokaže ovlivnit výkon. To chce někoho kdo v tom dělá a ví kde hledat. Možna by stačil reset a načtení adaptivních hodnot Tohle je zajímavý čtení - https://www.diagnostickecentrum.cz/blog/peugeot-207-motor-obcas-ztraci-vykon/ Kdysi jsem na to narazil při hledání své závady, je to sice jinej motor, ale ta zavada by mohla ovlivnit asi jakoukoliv benzinovou motorizaci
  3. @jirka307 to vypadá jako by jsi tady byl sám, ostatní sem nenapíšou ani řádku Prevíti Jesně že taky investuju, přeci toho nenechám když už jsem tady tak dlouho, už se mi to alespoň 100x vrátilo.
  4. Pokud nemizí voda tak bych to nehrotil. Ten výkon muže bejt klidně něco jinýho, asi tak 100 jiných věcí, chtělo by to napichnout na origo diagnostiku a když tam nic nebude tak zkouknout LIVE data.
  5. Tak pokud nemizí voda bude to jen kondenz z katalyzátoru, kat vytváří při reakci páru a ta pak kondenzuje dokud se trubky neohřejí, a to i v létě, protože teplota spalin je mnohem vyšší než teplota vyfukového potrubí. Kde jinde by se to tam vzalo? Pokud by šla voda do válců musela by nějaká zmizet. K tomu výkonu, výfuk je tam správný? Kat není ucpaný? Možná pokud by byl KAT či výfuk meně průchodný mohlo by se stát že to huře pojede a bude ty vody třeba kondenzovat víc. Mě výfuk po koupi auta měnili protože byl nějaký přicpaný, koleno za katem šlo na heveru do červena a to to moc netůroval. Od výměny to jede líp.
  6. @Markusenka, a co mysliš že je Puretech?? To je to samý co v tom videu, řemen v oleji. VTi je uplně něco jinýho.
  7. Radek Hurvajz

    Geometrie zadní nápravy

    Že je volant trochu doprava taky záleží na tom jak dlouho to před seřízením jezdilo s nesprávnou geometrií. Samotné seřízení muže být v pořádku, ale gumy mohou být sjeté podle starého nastavení (Vidět to není) a tím je po novém nastavení volant mirně odkloněn od přesného nastavení do rovného směru. Jedině zkusit popřehazovat kola, jestli se to změní není chyba v samotné geometrii. Už jsem několikrát takhle reklamoval geometrii, hlavně u 406, a vždycky i přes opětovné nastavení u ktereho jsem byl přítomen se stalo to samé, volant nebyl uplně rovně, a světe div se, po pár tis km se to srovnalo samo protože se sjetí pneumatik srovnalo. Reklamaci bych ale každopádně zkusil.
  8. Taky možnost, propojený s autem to není takže odpadá problem s ovládáním, muže tím jen získat, třeba USB či AUX
  9. Celou dobu jsem myslel že je to tenhle stejněj člověk a ptá se na řešení - A ono jsou to snad dva a každej jinej, zajimavá shoda.
  10. Radek Hurvajz

    schéma pojistek

    Asi špatně hledáš Nebo -
  11. Radek Hurvajz

    Český vozový park

    Tak Broučka jsem nečekal, ale pravda že jsi se jednou myslim zmínila, si tak matně vzpomínám
  12. Radek Hurvajz

    Český vozový park

    Ta odjela do pryč.
  13. No pravě jsem myslel nahradit to tou RD4, ale to by jsi musel zjistit jestli je tam ta kabeláž. Jinak asi poptat někoho kdo tyhle či podobný radia servisuje, někde v místě. Bude tam někde studený spoj nejspíš. Případně koupit někde to samý z vraku, ale asi jich moc nebude, tuhle vybavu s hodinami jsem nikdy neviděl. Ted koukám že se to montovalo i do vozů Opel https://www.sbazar.cz/777850000/detail/185214134-opel-astra-g-classic
  14. Radek Hurvajz

    Český vozový park

    @GoldinkaAha, to 25letý je copak za poklad??
  15. Aha, nahoře jen hodiny. Tak pokud tam není příprava tak asi nepujde jednoduše přidat displej a k tomu RD4 radio. Těžko říct jestli tam ta kabeláž je. Jinak fotky mužeš vkládat přímo sem.
×
×
  • Vytvořit...