Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je vás tu co nezná předsedu Peugeot clubu?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mašinka byl předseda? Byl to zakládající člen, ale existovala v té době funkce předsedy?

Byl prezident. V červenci 2005 pak společně s Martinou rezignoval a celý chod P-C visel na Ondrovi (který byl v kontaktu s Michalem). Naštěstí se podařilo uspořádat doplňovací volby a v srpnu tak byli do vedení zvoleni (doplněni) Medvěd a JirkaP. No a dál už to asi znáš :)  (já si pamatuju hlavně to, jak jsme se s Ondrou složitě domlouvali na přeregistraci domén a sešli jsme se jeden jarnípodvečer roku 2006 na benzince, kde mi předal potřebné dokumenty a díky tomu se to nejdůležitější, co v té době klubu patřilo, podařilo zachránit pro budoucí generace) ;)

Pokud by sis to chtěl připomenou, ty texty (byť s rozhozeným formátováním tu lze stále nalézt: http://www.peugeot-club.com/index.php?/page/articles.html/_/klubove-deni/?p=7

Upraveno uživatelem Kurt
Guest Scratch
Odesláno

Ono je na druhou stranu dobre ze se vsichni nechtwji potkat. Osobne se nemusim s kazdym z fora potkat a taky nevim kde bychom udelali tak velky sraz :D

Odesláno

Na srazu v chatové oblasti Slunečnice u Vlčic jsem byl taky,ale Tebe si nějak nevybavuji :myslim  :papa

Svoji 406 sedan, jsem měl postaven vedle 406 break Roky na pravo od tebe, při pohledu od rybníka.  Já jsem tebe zahlédl. Parkoval si na začátku v pravo, při pohledu od rybníka. Byl si tam s 206.

Jsem tichý a nenápadný. Jinak v Jindř. Hradci a při spanilé jízdě, jsem neměl popsanou 406, jelikož ChouLu neměl sebou tužku na sklo :( .  Pokud se nemýlím, tak při spanilé jízdě, si jel ob jedno auto za mou. Jsi to ty v té zlaté 206 ;) ?

post-4390-0-11984600-1428338922_thumb.jp

post-4390-0-80046800-1428338932_thumb.jp

Odesláno

Svoji 406 sedan, jsem měl postaven vedle 406 break Roky na pravo od tebe, při pohledu od rybníka.  Já jsem tebe zahlédl. Parkoval si na začátku v pravo, při pohledu od rybníka. Byl si tam s 206.

Jsem tichý a nenápadný. Jinak v Jindř. Hradci a při spanilé jízdě, jsem neměl popsanou 406, jelikož ChouLu neměl sebou tužku na sklo :( .  Pokud se nemýlím, tak při spanilé jízdě, si jel ob jedno auto za mou. Jsi to ty v té zlaté 206 ;) ?

Ano to jsem já v té oranžové 206cc ;)

Tak snad se potkáme a poznáme na nějakém příštím sraze :super  :papa

Odesláno

Pepito--není to nic složitého k pochopení, jsem na klubu peugeot proto, že se zajímám celoživotně o auta a pežoty dlouhodobě vlastním, takže mám s nima zkušenosti, které rád předám jiným...,naopak i já se tady hodně přiučím...,nejen v oblasti motorismu :D ,nemám potřebu se k tomu scházet na srazech atd., což nemyslím nijak pejorativně--prostě nemám a tečka. :papa

A byl jsi někdy na nějakém sraze,kde jsme se mohly potkat?Třeba na některém ostravském? :myslim  :papa

Odesláno

Já znám osobně Medvěda, Pe.tra a myslím, že jsem se v Klech potkal se Shrekem, ale protože jsem takový "mladý a nesmělý", tak jsem se asi ani nezeptal jestli je to on. Jinak docela dobré vlákno, ani jsem si neuvědomil, že už jsem zde od roku 2007. Jo letí to . . . 

Odesláno

Není důležité zda znáš předsedu, důležitější je zda předseda zná tebe.

Odesláno

Nostalgicky to tady čtu :)

Škoda, že členové, které znám /  znal jsem osobně, sem už skoro vůbec nechodí, snad kromě pepita :) Toho znám z Olomouckého minisrazu v roce 08.  :)

Pár z Vás jsem potkal na Seči, nebo na Šebetově. Kdo si pamatuje na mě bych spočítal na ruce :D

I tak, díky všem že tady jsou :)

Guest Scratch
Odesláno

Jo Berkoffe, prijed zase na sraz, poznas nove. Bohuzel nekteri stari clenove sem nechodi. Proc? Vi buh, asi k tomu maji nejaky soukromy duvod, ktery je jen jejich. Taky me to mrzi, ale co se da delat? Nic, dokud oni nebudou chtit, tak opravdu nic.

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)
V 5. 4. 2015 at 17:47, Pepito napsal:

Můj první sraz byl Šebetov 2007 a i když si nejsem jistý

Tak jsem si prohlédl seznam srazů a můj úplně první sraz byl 3.3.2007 v Olomouci pořádaný Trundíkem a Šebetov 2007 byl můj 1. oficiální :papa

Upraveno uživatelem Pepito

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...