Medvěd Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 (upraveno) ......a které se spousta brblalů naučila používat a ani to nepochválila, protože si ani neuvědomí jak se některé věci zjednodušili a urychlily (i pro adminy) a aj díky nim tak trochu fórum zpřehlednilo...... Staré fórum mi vyhovovalo víc, proto nemám chuť a ani potřebu nové fórum chválit P.S. Třeba zrovna teď jsem citoval Dave_k a citace je kde??? V neznámu Upraveno 31. březen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Šalda Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Taky jsem na vojně nebyl, naštěstí, život mě proškolil sám a pořádně Jinak mám nápad, poďte se bavit o něčem rozumným než o číslech a podobných hovadin. Co říkáte na dnešní aprílový počasí, docela zajímavý, ne? Citovat
machulda Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 ......a které se spousta brblalů naučila používat a ani to nepochválila, protože si ani neuvědomí jak se některé věci zjednodušili a urychlily (i pro adminy) a aj díky nim tak trochu fórum zpřehlednilo...... Staré fórum mi vyhovovalo víc, proto nemám chuť a ani potřebu nové fórum chválit P.S. Třeba zrovna teď jsem citoval Dave_k a citace je kde??? V neznámu citace je zde Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 staci blbe kliknout a cela citace zmizi Citovat
OK406 Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Taky jsem na vojně nebyl, naštěstí, život mě proškolil sám a pořádně Jinak mám nápad, poďte se bavit o něčem rozumným než o číslech a podobných hovadin. Co říkáte na dnešní aprílový počasí, docela zajímavý, ne? A co o ženských a o vojně ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 ......a které se spousta brblalů naučila používat a ani to nepochválila, protože si ani neuvědomí jak se některé věci zjednodušili a urychlily (i pro adminy) a aj díky nim tak trochu fórum zpřehlednilo...... Staré fórum mi vyhovovalo víc, proto nemám chuť a ani potřebu nové fórum chválit P.S. Třeba zrovna teď jsem citoval Dave_k a citace je kde??? V neznámu ještě jsem tady nezahlédl nebo si nevšiml, že by někdo měl problém citovat ... řekl bych, že to bude spíše u Tebe Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Opravdu stačí trochu neopatrně zasáhnout do citovaného textu a zmizí To má Medvěd pravdu. Jen jsem to nepovažoval za významnou věc, protože do citovaného textu se zasahovat nemá Citovat
Honza z Nera Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 . . . jsem citlivý na citovaný text . . . mě tak napadlo, když už se tu plká . . . Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 (upraveno) viz. níže Upraveno 31. březen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 (upraveno) . . . jsem citlivý na citovaný text . . . mě tak napadlo, když už se tu plká . . . Pokud si z několkařádkového komentu vyberu k citaci jen část, na kterou chci reagovat tak to přece nelze chápat jako znehodnocení myšlenky jejího původce (jiné úpravy v citacích jsem NIKDY nedělal). Upraveno 31. březen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Driver Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Nevěřím tomu, že kdyby se někomu (programátorovi) chtělo, tak že by ponechání původních ID byl nějak zásadní problém. Jenže programátor se od zadavatele vůbec nedozvěděl, že by se něco takového mělo řešit (dyť je to JEN ČÍSLO) a když se tento krok někomu nelíbí, tak mu nasadíme psí hlavu, páč když je ID "jen číslo" pro nás, bude i pro něj (nebo ať se třeba ***) Tak tomu nevěříš správně, pro toho programátora by to opravdu nebyl problém vymyslet a naprogramovat. Problém je ale v tom jak už zmiňoval oddie, že by ho to třeba stálo hodně času, musel by při tom třeba předělat už nějakou hotovu část a klub by tahle blbinka vyšla na hodně peněz a v podstatě s nulovým výsledkem co se týká zlepšení nějaké funkčnosti fora. Dvakrát jsem byl při tvorbě nového systému (z trochu jiné oblasti) a kolikrát jsme museli opustit návrh nebo požadavek, ne kvůli tomu, že by to programátor nezvládl, ale právě kvůli financím. Ta pro nás na první pohled kravinka by znamenala daleko víc práce než jsme si představovali a to bychom přesáhli x-násobně rozpočet s malým přínosem k funkčnosti nebo zjednodušení ovládání. Jo původní ID bylo fajn, taky se mi líbilo, že se podle toho dalo poznat jak je kdo dlouho na foru, ale bylo to jenom číslo na který jsem si vzpomněl jen při placení členství nebo srazu. A jaký mám teď?.....Ani nevím, myslím, že jsem se na něj ještě ani nepodíval Citovat
Laďa Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Jak je kdo dlouho na klubu? K tomu nepotřebuji znát ID. Stačí najet kurzorem na nick člena nebo na něj kliknout a ukáže se mi registrován od.......... Citovat
Pepito Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Jak je kdo dlouho na klubu? K tomu nepotřebuji znát ID. Stačí najet kurzorem na nick člena nebo na něj kliknout a ukáže se mi registrován od..........Dle toho se to taky nedá poznat protože v profilu mám že jsem na klubu od r. 2010 přitom jsem tu od r. 2007 Ale je mi to šumafuk Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Njn protoze bejvala oddelena hlavni strana a forum .... s tim se uz holt asi neda nic delat. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 téma o ničem , připomíná mi to situaci, kdy učeň ztratí staršímu mechanikovi třeba plochý klíč 11-12, taky je hned velký kravál, přestože ten mechoš má v ponku takových klíčů hafo a učeň mu dává svůj...,mechoš ho nechce, protože s tím svým dělá už X let a je jeho součástí na ID, počet příspěvků atd. prdím Citovat
JVT Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 dámy a pánové není to v tomto vláknu už jen mlácení prázdné slámy? Pokud se tedy, jako jeden z nejmladších členů klubu, mohu k tomuto vyjádřit. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 (upraveno) vyjádřit se samozřejmě můžeš , ale na pár stránek se ještě připrav--v poslední době jsou tu buď hádky, nebo téma o hovně Upraveno 1. duben 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Veverka Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Na témata "o ničem" je třeba nereagovat, jinak toho "nic" bude plný fórum. Ovšem pro některé členy ID číslo, ke kterému měli nějaký citový vztah (ať už z jakéhokoliv důvodu), zcela zřejmě tématem "o ničem" není... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.