Přejít na obsah

Petralee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1986

Profilové informace

  • Pohlaví
    Žena
  • Město
    Praha 5
  • Stát
    Česká republika

Petralee's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

-1

Popularita

  1. Punkac: Promiň, ale s tim programátoři naopak počítat musejí. Jinak je program, který píší na nic. A oni dělají místo dobrého a použitelného programu zbytečnost, kterou ti, co to mají používat, budou nesnášet, protože jim to bude znepříjemňovat práci. Možná je to dětinskost, ale taková která mě i Garfielfa mrzí. A jak vidím nejsme sami. Pro mě to znamená, že lituji toho, že jsem si prodloužila členství. A to jestli mám čas se zabývat těmito věcmi - mám dost práce i starostí (třeba že mi zemřel pes a další podobné příjemnosti, které psát nechci). Ale členství v klubu mi mělo včera večer po delší době zlepšit náladu a místo toho vidím změny, které se mi nelíbí. Tak to jen tak pro ty, kteří tu píší, že asi nemám co jiného na práci.
  2. Hmmmm... Takže teď tomu rozumím takto: 1. Po pročištění databáze byl jako druhy krok spuštěn generátor náhodných čísel, čímž každý dostal nové ID. ☺ 2. Proč je mi to líto - můj Garfiel měl cisčíslo 640 a já 7640, přesně 7000 od sebe, moc se nám to líbilo. Tak nic...
  3. Elton: A nevíš, jaký je logaritmus tohoto počítání? Původní chápu, toto mi je zatím záhadou. Servisman: Hledala jsem, ale nenašla jsem, kde se o tom píše. Mohl bys mi poradit?
  4. Jasně, odstranění členů chápu. Ale nevím, proč - když členů ubylo - mám číslo vyšší (o vic jak 4 tisice) než předtím?
  5. Tak si tu prohlížím svou členskou kartičku na další rok, co mi nedávno přišla - a nestačím se divit. Na kartičce mám chybně uvedené ID, své číslo 7640 tam nikde nevidím. Místo něj, ejhle pětimístné hausnumero 11 tisíc něco. Jdu zatahat za ocas Garfielda, i on má své ID špatně. Tak nakonec mrk do databáze členů a co nevidím - ID máme z ničeho nic jiná, stejně jako všichni ostatní. Copak se děje, copak?
  6. Já s Garfieldem se také hlásíme
  7. Mnoho štěstí v kouzlu vánoc, v záři světel stromečku, ať zdraví, láska a klid, zavítají i do Vašeho domečku. Lásku, radost na Vánoce, také štěstí v novém roce. Ať Vás láska stále hřeje, z upřímného srdce přeje Ježíšek Krásné vánoce!
  8. Taky moc děkuji za krásný dárek. Mám ho u sebe v pokoji.
  9. Petralee

    kecálkové, jaké používáte?

    Já používám Skype, msn v práci, icq už asi 3 roky nepoužívám. Hodně často požívám mobil a nejčastěji to, co Aka - tlamičku:)
  10. Petralee

    Představení nových členů

    Srazy jsou super, lidi také. Bát se? Určitě! Raději mrkni na fotky a pročti forum, ať víš do čeho jdeš. [upravil dne 27/7/08 Petralee]
  11. Já docela rozumím, mamka bydlela chvilku v Blansku a pochází z Miroslavy.
  12. Chudřák autíčko, já nebýt na sraze, tak neuvěřím. Aspoň že Marlin i autí se dostali domů a snad to bude ponaučení pro příště. Marline už žádné brody ani focení blesků v poli.
  13. Sraz byl super a lidi také. Děkuji všem, co ho organizovali i těm, kteří se ho účastnili. Byla tam úžasná atmosféra.
  14. Zkus mu zavolat. Zatím se ještě s nikým nedohodli. Jen prodloužili smlouvu sousedům do července, tak je možné, že když budeš chtít, že dva měsíce počkají.
×
×
  • Vytvořit...