Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Za chvíli taky vyrážíme  :)  Snad dojedem...

Upraveno uživatelem machulda
Odesláno

Dakujem za pekny sraz, fajn sme si to užili a RCZ nemalo chybu, len ked som sadol do mojej 306 tak neako nechcela brzdit :P  Diky :super

Odesláno (upraveno)

Také moc díky za fajn sraz. Jenom škoda, že se dopoledne tak dlouho čekalo a nic se nedělo. Ale jak jsem vyslechl, tak komunikace s Peugeotem Olomouc nejspíš trochu vázla. :myslim Naprosto mě uchvátila Veteran Arena, něco takového jsem ještě neviděl.
Následný pokec u kafe a zmrzliny byl též super. Doma jsme byli pár minut po sedmé večer. Cestou jsem sice ztratil MilanaF1, který jel na Uničov. :D Takže ještě díky přátelé za fajn sobotu a někdy zase někde. NEJSME JEN FÓRUM!!! :papa

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Tak já už taky doma :) Vydařený den, jen mě trošku zarazila ta pasivita ze strany Peugeot Olomouc, ale byla to jedna z prvních spoluprácí mezi Dealerem a klubem a příště už to snad bude lepší :) 

Odesláno

Už jsem taky doma. Cestou přes Brno jsem blbě odbočil jen jednou (protože jsem nesledoval navigaci), jinak dobrý ;) Díky všem organizátorům i všem účastníkům za příjemnou akci. Zas jeden prima den! :super P.S. Díky ChouLu za rozhýbání našeho fóra na mobilu. Jak jsem v Praze, tak zase funguje bez problémů :D

Odesláno

I já hlásím příjezd domů, ten se konal již v 21:00, a to jen díky tomu, že jsem chudáčkovi cabriu šlapal na krk víc než HDičku ... na mohleničáku jsem dokonce předjížděl  :o

Díky moc všem, kteří dorazili a věřím, že se Vám líbilo. 

S Peugeotem to bylo trošku horší, věděli od kdy do kdy budeme na místě a bohužel předváděčky dorazily později, než jsem čekal. Ale přesvědčil jsem je, aby zůstali o něco déle, aby se svezlo co nejvíce lidí. 

Nejhezí byla asi ta Veteran arena, jenom škoda, že tam nebyli vystavené frantíci. ;)

Odesláno

také bychom chtěli poděkovat organizátorům za povedený sraz. Velmi jsme si to se ženou užili. domů jsme dorazili v 7 hodin a byl jsem tak utahany jak snad ještě nikdy. rád jsem poznal nové tváře a je super vidět zase ty staré.

ps: S některými v neděli 26.10 naviděnou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...