Přejít na obsah

Grlik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    937
  • Registrace

Vše od uživatele Grlik

  1. Grlik

    Lidskej nevkus

    to BMW jsem někde viděl na Slovensku myslím
  2. Grlik

    Mini Cooper D

    Tak o víkendu proběhlo koupáni. Přibral jsem k tomu i většího bratrance přes koleno
  3. Grlik

    Mini Cooper D

    No ono tam jde taky o to kolik kdo najede denně/ročně kilometrů. Hodně jich je na benzín tak abych byl trochu "jiný" tak naftu.
  4. Grlik

    leták klubu - prosím Vás o pomoc

    Letáky jsou moc pěkné. Potěšilo mě, že jsou na nich obje moje auta (teda teď už jedno bývalé)
  5. Grlik

    Mini Cooper D

    Hele ono je tam pro dva místa až až. Nějak necítím touhu vozit po světě sousty železa/plastu. Ano on je to svými rozměry i trochu původem angličák. Nafta je tam proto, že je to Peugeot motor. Ano vím že i benzín je Peugeot ale jak víme tak ty nejsou úplnou výhrou.
  6. Myslím, že je rozdíl JBL hudba jako celek nebo JBL repro. Pokud chceš JBL jako celek tak to obnáší zesilovač, subower v kufru a spousty dalších blbin. Pak asi ano elektrika nová. Ale pokud jenom JBL repro tak by to mělo jít kus za kus jako jakékoliv jiné reproduktory.
  7. Grlik

    Mini Cooper D

    Tak kolečka už jsou na autě v plné síle. Tak a teď do mě
  8. Grlik

    Mini Cooper D

    V minulém týdnu přišly nová kolečka 17" akorát jsou ve špatném stavu takže rovnání a pak komaxit. Jako vždy začal LED program, který zdaleka není u konce. Taky jsem vyměnil kabinový a vzduchový filtr. Jsem zvědavý zda se nějak ten KN filtr projeví na naftě, ale myslím, že asi ne.
  9. Grlik

    Lidskej nevkus

    https://www.tipcars.com/audi-tt/audi-tt-18t-132kw-tuning-34142552.html
  10. Grlik

    Mini Cooper D

    HDi je super je to asi o 200kg lehčí než 207 takže to jede trochu lépe. Hodně si ale musím zvykat na převodovku tak už je jiná. Co se týče podvozku tak je to trochu tvrdší ale to jsem věděl. Ano je to malé auto ale momentálně nějak větší nepotřebuji.
  11. Ahoj Tak po 207 jsem si pořídil trochu jiné vozidlo. Po dlouhém hledání všemi značkami mi nakonec padl do oka tento Mini Cooper D. Je v něm Peugeot motor 1.6 HDi 110. Takže z části je to pořád lvíček. Zatím jsem maximálně spokojen. Mám s tím ještě nějaké plány do budoucna ale to se uvidí.
  12. Pokud to okolnosti dovolí tak se taky přijedu ukázat.
  13. To je Peugeot barva? Racif?
  14. Grlik

    Rikic 407 coupe - prodáno..

    na ty gumy kolem oken existuje nějaký přípravek už jsem to kdysi řešil na 406 coupe.
  15. Tak 207 mi dělá radost ale nastal čas jít zase dal. Tak připravují tohle.
  16. Grlik

    oceňování

    Ahoj, s hodou okolnostní mám skoro dvojče tvého auta Co jsem se dával tak by to měla být verze už GT protože na ty se dávaly už ty "lepší" světla. Sice nemáš panoramatickou střechu a polokožený interier ale to zase nahrazuje ta "velká" televize. Co se týče cenového odhadu tak to bude boj ale s pohledu mého zhruba 120-140tKč z ohledem na rok výroby také.
  17. Grlik

    oceňování

    zkus sem přidat to VIN + rozepsat se o té výbavě i nějaká ta fotka by byla fajn a určitě s tím někdo pomůže takhle je to jde dosti těžko
  18. Grlik

    Citroen ZX

    Světla Morette jsou top. Fakt paráda Ještě jak to má to černé lakování to vypadá hodně pěkně.
  19. ještě přijede brácha a jeho kopretina
  20. Ahoj, všem možná je to hloupý dotaz ale nevíte někdo zda jsou koberečky ve 207cc a 207 3dv stejné? Díky
  21. přispěvěk doplněn o fotky od JJEENNDDYY a hasiče
  22. Takže jak jsem slíbil tak jsem učinil. zde dávám fotky ze srazu:: od wojtěcha http://grlik.rajce.idnes.cz/47._Peugeot_sraz_Fulnek_wojtech/ od 2ReQ http://grlik.rajce.idnes.cz/47._Peugeot_sraz_Fulnek_2ReQ/ edit: fotky od JJEENNDDYY/hasiče http://grlik.rajce.idnes.cz/47._Peugeot_sraz_Fulnek_JJEENNDDAA/ Na videa musím dostat více času a také musí být venku trochu jiné počasí. Pokud by něco nešlo určitě se ozvěte
  23. Většinu zbylých fotek a videi mám u sebe já. O víkendu to proberu a něco sem přidám
  24. Ten drěvený mostek u Pardubic? Ten je hustý. Jednou mě tama vedla navigace a je to super zkratka. Jinak jsem to teď jel oba směry Hradec - Mohelnice a jsou tam dva semafory jeden před Vysokým mýtem a druhý před Lytomyšli. Ale není to tak hrozné. Odesláno z iPhone
×
×
  • Vytvořit...