Přejít na obsah

norman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

norman's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Má někdo zkušenost, nebo mi může dát odkaz na výměnu. Díky za účast
  2. norman

    oceňování

    Potřeboval bych poradit s oceněním P207 Sport s motorem HDi 80 kW, VF3WC9HZC33703521 pro smlouvu s pojišťovnou o výši pojistného plnění. Problém je v tom, že výbava je nadstandardní a předpokládám, že byla nadstandardní i na poměry v Německu a nedaří se mi sehnat srovnání. Například v současné inzerci nenacházím u P207 integrovanou GPS s větším barevným displejem, parkovacího asistenta, boční světlomety, duplexní hlasovou komunikaci (hlasové ovládání), ekvalizér, video vstup, senzor benzinu v palivovém filtru (zachránil mi motor). S další mojí výbavy se občas v nabídce vyskytne ESP, tempomat (ale ten nemám zatím aktivovaný), mlhovky, GSM, zónová klimatizace a jiné. Stav tachometru něco přes 112 tisíc. Díky za pomoc.
  3. Sháním někoho, kdo pomůže odhadnout cenu P207 Sport podle VIN, kilometrů a fotogalerie. Problém je, že výbava není standardní a nemohu najít srovnatelné v inzerci. Díky za info. Norman
  4. norman

    vzpěra kapoty

    Tak jsem našel Lukáši tenhle odkaz na originál, asi nabídka od Číňanů: http://www.aliexpress.com/store/product/New-PDC-Parking-Sensor-For-Peugeot-207-207CC-Citroen-C4-C5-OE-6590-H1-6590H1/1503432_32235500153.html Pak je nějaká náhrada od firmy VEMO: http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/2464172 Moc se nevyznám v cenových relacích. Náhradu nabízejí za cca 1.500,- a orig. za cca 20$.
  5. norman

    vzpěra kapoty

    Doufám, že STK se dá projít i bez funkčního asistenta. VF3WC9HZC33703521
  6. norman

    vzpěra kapoty

    Díky Lukáši za obrázek, přehlédl jsem, že ten plast má v kónusu dost velký průměr, kudy nejspíš projde ten zahnutý konec vzpěry. Mohlo mě to napadnout. Jestli máš možnost, dostat se na katalogové listy (mě se to nedaří), měl bych ještě prosbu. Moc bych uvítal info o typu parkovacích senzorů v zadním nárazníku. Nějakou dobu mám hlášku o chybě asistenta.
  7. norman

    vzpěra kapoty

    Problém s vložením
  8. Musím na STK a obávám se, že by se jim minimálně nelíbilo vyklápění kapoty, resp. že ji nejde zafixovat otevřenou. Co se nestalo .... zvednu kapotu, uvolním vzpěru, obrátím ji nahoru, zastrčím zoubek do příslušného otvoru a ..... ještě, že jsem si kapotu přidržoval. Vzpěra se totiž dole uvolnila. Vypadalo to, že vypadl dolní konec z plastového závěsu, viz foto. Když ho ale zastrčím, tak horní konec vůbec nepasuje do příslušného otvoru v kapotě. Navíc se mi moc nezdá dolní uchycení. S tím plastovým držákem lze volně otáčet dokola a nikde nejeví nějaké poškození. Aby ta opěrka v držáku vůbec nějak držela, připadá mi možné jen jedno nasazení ale při něm by horní konec držáku bylo potřeba natočit min o 45° ale i devadesát by to ještě sneslo. Nemám nablízku nikoho, kdo by ukázal, jak je to udělané. Nechybí tam ještě nějaký díl, co mohl vypadnout?
  9. norman

    parkovacie senzory

    Jestli tomu rozumím, jedná se o dodatečnou instalaci. Mám parkovacího asistenta z výroby ale přes rok mi nejdou senzory. Potřeboval bych znát označení, aby se nové daly bez problému osadit. Nemám katalog, kde to zjistit.
  10. norman

    Startování 1,6 Hdi

    Díky za info k ceně za nový ovladač. Předpokládám, že vymění jen elektroniku. Snad i pouzdro, to se už rozpadá.
  11. norman

    Startování 1,6 Hdi

    Dodatečně díky, výměnou baterie se patrně zrušilo párování na klíček. Zapomněl jsem k dotazu přidat info, že mi před časem odešlo dálkové ovládaní a patrně to má vliv, proč se po výměně baterie immo neodblokoval. Na záložní klíček už motor naskočil. Ale orig klíčkem teď můžu tak akorát zamykat dveře, Mělo mě to napadnout, když jsem se poptával v servisu na nový ovladač, tak chtěli i náhradní klíček. Nabízejí mi tam výměnu za cca 2.500,- ale jinde jsem se neptal. Je to obvyklá cena? Ještě jednou díky
  12. Dojezd večer normální. Ráno startér točil motorem 1,6 Hdi, ale ten nenaskočil. Baterie starší čtyř let ale ještě točila. Nová baterie točila rychleji ale motor stejně nenaskočil? Motor napájen Power Disel, olej Shell každý rok měněn, rozumné otáčky, najeto 100.000 km od 2007. Měl někdo podobný problém? Děkuji za účast.
  13. Před časem mi vypovědělo službu dálkové ovládání. Diagnostika přisoudila závadu vysílači. Lze ho opravit (vyměnit elektroniku) nebo se musí zakoupit celá sada včetně druhého klíče kvůli imobilizéru, Prosím o doporučení, než se vydám do servisu. Díky.
  14. Poptávám reference na Athos 1802 (Jablotron), případně na podobná zařízení pro montáž do P207 ....
  15. norman

    RF ovládání centrálu

    ... Přestalo fungovat jen tak, .... jen už nevím, zda jsem na to přišel při odemykání nebo zamykání ... Testování v servisu proběhlo bez mé přítomnosti.
×
×
  • Vytvořit...