Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vypalování vegetace je zakázané a v tu ránu by ho někdo prásknul. Známej zahradník takový věci likviduje tak že na jaře hmotu uřeže co nejvíc u země a ty řezy na těch pařících potře rondapem ono si to vsákne případně tu kúru  rondapem po nějaké době opakuje když je to větší průměr a zajde i ta spodní kořenová část a na podzim to vykope tím jak je to zaschlí tak to jde kopat líp než takhle živí. 

Včera jsem opláchnul 807 a Acennta pak jsem naložil do kotle a vybral popel. Dneska se chystám na dílnu protože mi tam mají dotáhnout 307 která nechce startovat ale dnes to jen zatlačíme dělat to budu až zítra dnes dojede na prázdniny Pepíno včera měl narozky takže musím být zpátky na slavnostnější oběd a následnou oslavu.

Odesláno

V patek jsem trosku silel z app Mapy a Amigo - ac byla on-line naprosto ignorovala zacpane ulice v Hk pak ucpany Vysokov i uzavrenou cestu na Hronov u autobusoveho nadrazi  ;(

Proc netusim.

A od vcera se snazim nejak prilepit LED pasek po mesici to prestalo na monitoru drzet.
Koupil jsme nejakou pasku u nas v drogerii a jedna vrstva byla po cca 1hod zase odlepena druha vrstva zatim drzi ....

Samozrejmosti je odmasteni monitoru lihem pred lepenim - uvidime.
Zajimave je ze na lakovanem dreve stolu to v og provedeni zatim drzi?

Odesláno

Dneska? Se ani neptejte 🤢🤮

A to jsou z 8 teprve první 2. No naštěstí jsou vlastně už prodané. Pojedou až do Šumperka 👋

20220313_162030.jpg

20220313_162046.jpg

Odesláno (upraveno)

Včerejší den měl být věnovaný Pavlovo odjezdu na jarňáky - tedy Zimní lyžařský tábor na základně MAMUTOV (kousek od Hanušovic = podhůří Jeseníků). Pavel se stejného tábora účastnil už na jaře 2020, těsně před vypuknutím Covidu. Loni to právě z důvodu Covidu nešlo vůbec a tak jsme se těšili, že letos to vyjde.

Ráno jsem se pro jistotu podíval do papírů, kdy že jako má být Pavel na místě a po té, co jsem se dočetl, že až mezi 16 - 17 hodinou, jsem začal plánovat, kde se v rámci výletu zastavíme. Čas nás opravdu netlačil a tak jsme v Žamberku napojili auto i sebe, potkali se v restauraci s AKCZ, zastavili se na mostě přes Pastviny, vyjeli ke klášteru na Horní Hedči a v 16,15 byli na MAMUTOVĚ. Po vstupu do chalupy přišla mladá slečna, která nám sdělila, že pokud tedy přijíždíme na lyžařský kurz, tak ona neví co s náma jako bude dělat, že dopoledne jeden kurz odjel a ona chystá místnosti pro ty, co mají přijet ZÍTRA!!

A že si tam můžeme maximálně schovat lyže, ale přespat že teda opravdu ne.

Polilo mě horko a vzpomněl jsem si, že když jsem ráno podepisoval bezinfekčnost, tak mě zarazil datum 13. 3. , ale bral jsem ho jako překlep.

Po návratu do auta mi rozesmátý Pavel řekl: "Tak to mě teda tati fakt zajímá, jak TOHLE jako budeš vysvětlovat mamince a kde teda jako budu spát"

Helče jsem se tedy dobrovolně prásknul a ta svatá žena to kupodivu vzala s humorem. Následně jsem se rozhodl obvolat přátele z blízkého okolí a hned druhý telefon byl úspěšný.

Skončili jsme v Kostelci nad Mrtvicí a bylo nám blaze.

Ráno po snídani jsme vyjeli na "Výhlednu" u Dlouhoňovic - dobrý nápad udělat rozhlednu jenom oplocenou deskou na vrcholu kopce. Následně jsme zajeli na Radimem propagovanou rekonstrukci přehradní hráze (u ní je SUPER TRUPER místo na pořádání srazů), do Králík na oběd a nakonec jsem Pavla v 16,15 předával v MAMUTOVĚ a mohl valit směr Praha

P.S.
A včera jsme nebyli jediní, v 19 hodin volala prý nějaká rodina, že stojí před zamčenou chalupou a co že jako mají dělat. Když jsem předával Pavla, tak mi to říkal asi vedoucí kurzu s tím, že ta rodina ještě nedojela

image.thumb.png.b69cc5086707acf279ee0632eb469640.png
 image.thumb.png.cfebd2572e0617d3a8410906802b974f.png

image.thumb.png.b548b971e688a55daaac75c1c8575599.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Když se to *neumím psát slušně* tak všechno... Odvezl jsem hafa na veterinu, zůstala tam na kapackach, vecer přijde ortel... Dle výsledků krve to ale nevesti nic dobrého... Ledviny, játra, zánět v břiše... :roll

Odesláno

Celé vrchní patro je sádrokarton. Zavěšené to je, ale jen k zajištění odklonu ode zdi, jinak nohy. Přízemí pak už bude klasicky bez nožiček. 

Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, minimaxa napsal:

Celé vrchní patro je sádrokarton. Zavěšené to je, ale jen k zajištění odklonu ode zdi, jinak nohy. Přízemí pak už bude klasicky bez nožiček. 

dík, už vím že priznane trubky nechci, ty nohy nemeli aspon v nabidce nejake "dyzajnofky"? 😁😋😁

a na tedruhe fotce jak je pod dvemi okny jeden velky radiator. nebylo lepsi tam dat dva mensi kazdy primo pod okno? by melo mit kazde okno svuj radiator ne? 🤔

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

Taky máme "sádroš" a radiátory nám na něm drží (dala se tam dřevěná deska) a trubky máme schované za ním :myslim Ale každá dispozice je jiná, takže ne vždycky to jde... 

Odesláno
před 59 minutami, Pe.Tr napsal:

dík, už vím že priznane trubky nechci, ty nohy nemeli aspon v nabidce nejake "dyzajnofky"? 😁😋😁

a na tedruhe fotce jak je pod dvemi okny jeden velky radiator. nebylo lepsi tam dat dva mensi kazdy primo pod okno? by melo mit kazde okno svuj radiator ne? 🤔

Ne, neměli. Radiátory jsou uhnute mimo střed naschvál, kvůli dispozici nábytku. A to je taky důvod, proč je jeden dlouhý a ne dva menší, navíc, méně radiatoru se lépe reguluje.

Odesláno
před 26 minutami, MJSytic napsal:

Taky máme "sádroš" a radiátory nám na něm drží (dala se tam dřevěná deska) a trubky máme schované za ním :myslim Ale každá dispozice je jiná, takže ne vždycky to jde... 

Jasně, pokud je to novostavba, proč ne. Ten sádrokarton je tady 20 let a s radiátory se nepočítalo.

Odesláno
před 2 hodinami, Fruktis napsal:

Tak bylo to rychlé, a hafan už necítí žádnou bolest...

Také jsme to museli podstoupit s naší fenkou.... Je to sice smutné, ale pro všechny lepší....

Odesláno

nohy mi nevadi, az do doby, kdy se bude sundavat plovka, ale myslim si, ze se na to urcite daji sehnat krytky.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...