Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Fruktis napsal:

A ted dotaz z jineho soudku...jak se dostane takovahle baterie na vanu....co jsem koukal tak vetsinou vany ctyri diry nemaji...nebo jsem jeste na zadnou takovou nenarazil..

Přímo na dřezy, vany a td.. existuje tohle:

https://www.promistry.cz/pro-instalatery/wolfcraft-vykruzovac-otvoru-vodovodnich-baterii-prumer-35mm--/?gclid=CjwKCAjwkPX0BRBKEiwA7THxiN7j2jVh7DP_1jAl8DpNJJrZZ3uWbzsFNXH-8UYdTuZekMbeTxU7GRoCL30QAvD_BwE

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@kirkiz to je ale na plech a  nerez a jen 35...to je problem modernich baterii ze kazda dira potrebuje jiny rozmer😋

Zkusim co posilal dave_k ten mam doma..kdyztak tu vanu koupim novou...

Odesláno

Jak bylo výše psáno na novou díru jo, ale větší už neuděláš, jelikož se nechytí vodící vrták. Jedině přes svěrku z druhý strany přitáhnout prkýnko ve kterým by se ten vodící vrták chytil. A vrtal bych to pokud možno zevnitř. Pokud není díra tak z venku vodící otvor, pak otočit, položit na dřevěnou desku (prkno, fošnu) a odvrtat. :papa

Odesláno (upraveno)

@Dave_k tak jsem to chtěl udelat...dole to podlozit prknem aby bylo v cem vodit a vyvrtat to ze shora...ze spodni strany to nepujde...to bych musel vymlatit zbylou podezdivku abych se tam s vrtackou vesel.. takze bud to pujde...nebo to nepujde...nebo se mi povede koupit baterie ktera se do tech der vejde...nejradsi bych tam dal normalni at je tam peknej vodopád 😂

I kdyz ja si asi koupim ten stupnovitej...jak koukam tak tohle by mi mohlo stačit ne na ctyri diry?

https://m.alza.cz/hobby/magg-stupnovity-vrtak-4-40mm-d5514786.htm

Upraveno uživatelem Fruktis
Doplneni
Odesláno

Hlavně pozor na otřep z horní strany. Dal bych tam izolačku nebo zvrchu ještě přitáhnout nějakou překližku, aby to bylo jako sendvič. :myslim

Odesláno
před 9 minutami, VojtouNerCZ napsal:

Není snazší koupit za 50 v hobbymarketu stromeček? :D

Ještěže už je otevřeli. Ale raději spěchat třebas je zase aktivně zavřou. Dneska jeden neví co bude zítra. :D

Odesláno (upraveno)

Ehm . . .   Rozhodl jsem se spáchat sebevraždu utopením ve vaně.  😟   Jenže 🦴 byla doma , ty rány do vany náhodou zaslechla a ještě větší náhodou jí to nedalo a šla se podívat.  Kdo jí znáte, víte, že svojí postavou dítěte toho moc nezvládne. Vím, že jsem si ji vzal teprve 22.2.2020 , ale jestli nebude chodit do posilovny , tak bude už příště vdova . . .    Musím konstatovat , že smrt utopením tedy vlastně udušením asi není úplný požitek . . .  ☠️   

Dodatek : to výše není vtip, ale jen důsledek lidské hlouposti či zbrklosti , ale tohle si budu pamatovat !

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
Před hodinou, Dave_k napsal:

Dneska jeden neví co bude zítra. :D

Úterý?

Odesláno

@Klemoň Co jsi proboha vyváděl? :roll Jo koupání je nebezpečná věc, kdysi dávno někdy po přelomu milénia jsem se taky na jedné akci šel opláchnout a potkal jsem sud pod okapem. Tak jsem se nad něho ohnul a nějak jsem upadl dovnitř. Tenkrát ještě pršelo a byl plný. :D Nebýt sestřenky, která se šla podívat, kam jsem se odpotácel, asi bych to tady ani nepoznal. Prý mě vytáhla za límec a já si šel lehnout. :D:D:D  

Odesláno
před 3 minutami, radim.1008 napsal:

Co jsi proboha vyváděl?

Normálně jsem si poslal vodu do plic . . . Prostě jsem otevřel nesprávnou záklopku v nesprávný okamžik.  A pak už jsem byl jen bez dechu , ani lapat po něm nešlo. Prostě nic, nemohl jsem ani volat o pomoc ani se nadechnout,  jen jsem se o to marně pokoušel. A jak mne to zaskočilo, tak mne ani nenapadlo vylézt z vany. Jen jsem tam seděl a rudnul a modral. Pak mne napadlo zabušit do zdi a do vany zvnitřku.

Pak přišla Šárka a když mne viděla, tak se jí prý roztřásly kolena a udělalo se jí špatně. Ukazoval jsem jí na záda, tak mne zkoušela svojí směšnou tlapkou bouchat do zad. Moc to nepomáhalo , ale jak jsem se předklonil, aby do mne mohla efektivněji bušit, tak se to nějak zlomilo. Začal jsem trošku vykašlávat vodu, dávit se atd.  No tak mne napadlo se předklonit hodně a asi to pomohlo. Fuj tajbl. To si už na příště odpustím. Nemusím mít úplně všechno . . . 😂       Už mi otrnulo  😎

Odesláno

Jo ty pako 😎    Nejen že jsem nemohl mluvit, ale nic.   Zajímavé je, že jsem měl pocit, že se ani plíce nehýbou. Ale to nevím jistě , celkem jsem dost zmatkoval , tedy vlastně nic nedělal . . .

Odesláno (upraveno)

@Klemoň jako s úctou ke Tvejm šedinám nebylo by na čase aby jsi se choval úměrně svému věku? Promiň já vím věk je jen číslo v občance sám to taky říkám takže chovat se úměrně k tomu číslu které máš napsané v té občance.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

To.jako.si usnul ve vaně a.mel si.plnou vanu vody?

Od jisty doby asi tak 10.let.zpátky ,možná dýl už,sem něco podobnyho zažil ,lezl jsem z vany ven jednou nohou už jsem byl.skoro venku a ta druhá mi sklouzla ve vaně ještě ,takže sem spadnul rovnou na kule a v tu chvíli kdyz sem padal ješte bum do hlavy o bok vany ,už zkroucenej ve vaně zpátky,špunt sem samozřejmě nestihnul tím fofrem vytáhnout a sruloval se ve vaně i hlavou pod vodu a bylo zle,v tu chvíli nevíš co se děje jestli držet kule nebo hlavu a nadechnout se, to fakt najednou nejde,taky.sem.mel na mále,,ženská byla zrovna vedle v kuchyni a jak slyšela tu ránu šla se.kouknout jestli sem celej a když viděla že je zle tak mě.vytahla,štěstí,že ona sílu měla zrovna,přehnula mě přes vanu voda ze mě vyšplouchla a já si furt držel kule a ona hned na.mě co sem tady nacvičoval,no a když sem to rozdejchal tak už sme se.tomu jen zasmáli a od tý doby si dávám pozor a míň vody jen tak aby byly ponořený kule😃

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...