Vena garážmistr Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 Dneska jsem byl vyslán na nákup a vcelku v pohodě nikde nebylo moc lidí takhle by se mi to i líbilo. Cestou z nákupu jsem dojel před Nehvizdama škodovku a jela tak divně tak jsem jí začal předjíždět a koukám ona to slečna brousila na prázdnej přední pneumatice tak si říkám že bych udělal dobrej skutek a vzal jsem za to ujel jsem jí zahodil jsem auto do bus zastávky a zkusil jsem jí zastavit aby zastavila za mnou. Pochopila to na to že to byla blondýna a říkám jí slečno kampak se potřebujete dostat a ona domů a já a kdepak máte doma a ona kousek před Lysou a já no ale takhle tam asi nedojedete když máte prázdné kolo. Ona to vím to je dědovo auto já jsem mu volala a on mi řekl že když pojedu pomalu tak bych mohla dojet. Já říkám ale dědovi jste asi neřekla kde jste a děda si myslel že už to máte domů jen kousek. A ona no asi tak. Říkám máte tady nářadí a rezervu a ona já nevím a já můžu se teda podívat říkám protože než projedete Nehvizdy tak budete na ráfku. Jé a vy víte co by se s tím dalo udělat? Tak jsem jí řekl že už jsem kdysi podobnou situaci řešil no tak když víte co s tím tak se podívejte. Naštěstí to byla jedničková fábie ještě s rezervou tak jsem vytáhnul rezervu sice byla prázdná ale kompresor si s ní poradil a než jí nafoukal tak jsem to měl zvednuté a sundané to píchlé kolo, nacpal jsem tam tu rezervu to píchlé jsem jí hodil do kufru a říkám můžete jet a dědovy řekněte ať tu píchlo vyhodí že už stojí za starou bačkoru. To bylo někdy kolem 10 hod. A kolem 14 koukám do meila a tam poděkování za tu výměnu kola a prej až poleví ty zákazy tak by jsme se mohli sejít na večeři. Tak uvidíme třeba to byl opravdu dobrej skutek a budu za něj po zásluze odměněn. Fruktis, Péťa, jarokare a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 No ale to ještě nevíš , že ten sraz budeš mít s dědou. Slečně je to u p... *nohafuc*, Medvěd a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 No a výš že přesně od Tebe jsem čekal nějakou takhle píchavou poznámku. Nemohl jsi mě nechat v blaženém očekávání ? Ne nemohl já vím protože jsi kamarád a velmi nerad by jsi mě viděl zklamaného. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 před 15 hodinami, Fruktis napsal: Odstehovany dve auta veci...sam si nalozil,sam si odvezl,sam si vylozil...360 km v tom rachatu mi pro vcerejsek staci...dneska budu mit asi tu samou davku...doufam ze posledni...ale teda hydraulicky celo je dobra vec...a dneska jsem si malem zboural sloupek... Jinak teda pred koncem cesty jsem uz voci drzel jen silou vule...a rozhodoval jsem se ze to asi deset kilometru pred cilem zapichnu na krajnici a dam si dvacet.... Uz se tesim az zase presednu do 307 ...to bude nezvykly ticho....a forda nechci videt pekne dlouho Kam se to vůbec z Prahy stěhujete a do čeho? Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 Doslo na klasicke.... Udelam to az budu mit cas..... Citovat
Klemoň Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: Ne nemohl já vím protože jsi kamarád a velmi nerad by jsi mě viděl zklamaného Přesně jsi to vystihl !!! To dělám pro tebe . . . přeci ji lepší smířeně očekávat nějakého důchodce a pak se setkat s mladou žabkou než očekávat prinzeznu ze mlejna a místo ní přijde čarodějnice radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 před 47 minutami, Scratch napsal: Udelam to az budu mit cas..... Tě přestala bolet huba , tak chceš dostat trámkem viď ??? Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 To je taková nuda už doma .... že vymejšlim kraviny..... Klemoň a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 Kravince. Pepito, Klemoň a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 (upraveno) https://nasregion.cz/pivovary-chteji-zachranit-ceske-hospody-a-restaurace-spustily-kampan-167508?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Nechci aby to "vipadalo" jako reklama ale dnes jsem podporil nas pivovar a znovu otevreny pivovar v Olesnici v O.h. Pravda jeden clovicek me cast neodebral byl mimo ale i tak "karantena muze pokracovat" jsem Ok A musim prekvapive napsat ze do toho pruseru s koronou nebyl cas na nic - ted ....? Ja od karanteny najel cca 200 mozna 300km a prekvapive ziju pred to bylo v prumeru po praci cca 1000 - 1200km tydne a nestihalo se A ted - ono to jde a ziju Pekny vecer Upraveno 2. duben 2020 uživatelem Lihous Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 tvl Radime, me napadlo to same pri prvnim pohledu , ale Weri pekne Citovat
Klemoň Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 před 1 hodinou, Weri 605 napsal: že vymejšlim kraviny..... A že nedovezeš . . . jsem doma . . . a dopoledne sám Citovat
Weri 605 Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 Ale kuš ty divochu... prdla by ti pumpa... Pepito, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 Hele vy tři označovači, aby jste se nepřidali A já myslel , že jste kamarádi A Weri o pumpu se nebojim , spíš sání by asi nestíhalo - asi bych to momentálně neudýchal ... Potřeboval bych známého na plicním - prohnat plícemi tu očištující směs/plyn. Posledně mi to zvedlo objem vzduchu o více než 10% a měl jsem pocit, že mám nové plíce . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 2. duben 2020 Odesláno 2. duben 2020 před 6 hodinami, Milan+ napsal: Kam se to vůbec z Prahy stěhujete a do čeho? Kousek od rakovnika do starsiho domku a mensi zahradkou... Uz jsem mel tu čest tam prenocovat...a to ticho...ten klid...ten prostor...ta volnost... Dnrska odvezena další fura kramu..a zitra poskedni kus lednice...a nejaka drobot....ujeto 500 km prumerna rychlost 48 km a prumerne to prej zere 13,3...i kdyz podle me se to prikrmuje travou okolo cest... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. duben 2020 Odesláno 3. duben 2020 Tak pomalu pokračujeme,zatím odvezeno 5m3 jílu a sutru a ještě nás asi 5m3 čeká....a to je půl zahrady....druhá až příští rok...práce na čerstvým vzduchu s krumpáčem to je paráda na vyčištění hlavy a protáhnutí těla radim.1008 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. duben 2020 Odesláno 3. duben 2020 Charlie 1 to budeš těžit jakože z celé zahrady a budeš tam dávat kvalitnější zeminu? Jako jo s krumpáčem a lopatou je to dobrej tělocvik a člověk se hejbe pořádně ale takové množství to bych asi zjednal bagr protože v takovém množství materiálu je ruční práce spíš týráním než protahováním těla. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 3. duben 2020 Odesláno 3. duben 2020 Jako za první republiky. Všechno ručně Ale ušetří se kačky a "vo tom to je" Citovat
Péťa Odesláno 3. duben 2020 Odesláno 3. duben 2020 Někdy se bagr nedostane nebo ho nechceš pustit, aby Ti neponičil stávající terén. Mohu Ti nafotit, co mi udělal bagr na zahradě v pondělí Mám po anglickém pěstěném trávníku, protože jsem dovolil sousedovi, aby mi sem najel s velkým bagrem, který mu hrabal kolem baráku pro izolaci zdí od vlhkosti Ale to je jen trávník... Dosypu, dám nové semeno a tráva zase bude. Soused by se tam jinak nedostal. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2020 Odesláno 3. duben 2020 před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal: ........................... je ruční práce spíš týráním než protahováním těla. když porovnám Charlieho a tvoje tělo tak tě chápu , mě výkop na tůje čeká taky , taky bez bagru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.