Havlicek.Lukas Odesláno 20. listopad 2019 Odesláno 20. listopad 2019 Hafity - neco normálního na bordel kolem zahrady nepotrebuju na tom tahat 2 palety cihel Citovat
Hafity Odesláno 21. listopad 2019 Odesláno 21. listopad 2019 (upraveno) No mám tady po částečné rekonstrukci svůj vozík, 100x130, 400kg nosnost.... Nová elektrika včetně světel, nové blatníky.... Na velkých kolech.... Akorát to máš poněkud z ruky.... Tohle nedávám, jako inzerát, ale jako možnost pro @Havlicek.Lukas…. Tady ani nikde jinde to neinzeruji.... Upraveno 21. listopad 2019 uživatelem Hafity Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 To znamená, že z jara neuslyším troubení, ale pořádný duc duc? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Mam tušim ty K165 a celkem to ujde. Citovat
vendelinek Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Ráno domů z práce,trochu si chrupnout a kolem poledne do AKU PRODEJNY servisu baterkarny aby zjistili v jakým stavu mám baterii protože už jsem slyšel.ze se ji moc nechce,zjistili že už nemá.ani dvě třetiny kapacity a že už to má.asi za sebou po 8 mi letech,tak jsem koupil novou Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Verýsek Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 V rámci Francouzského filmového festivalu jsem měla tu čest se stát osobním řidičem filmové hvězdy z filmů Taxi Taxi. Zde foto. Kdo film viděl bude ho určitě znát. Tak se musím pochlubit mmartinkovic, radim.1008, MJSytic a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 Verýsek a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 Já ráno spíchnul jedno prkýnko pro pana Křepelu a tra dááá k Jihlavě do mlýna pro mouku a těstoviny a teď zas na dvě hoďky v práci... Citovat
KoudaK Odesláno 26. listopad 2019 Odesláno 26. listopad 2019 Jo a cestou ze mlejna nás na D1 předjížděla krásná světle stříbrná 605 2,1 SRDT... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. listopad 2019 Odesláno 29. listopad 2019 Dneska to bylo jednu chvilku takové trochu hektičtější ale všechno jsem dík tomu že jsem tu měl po ruce skorobrášku Pepíka zvládnul. Na chvilku se tu zastavil @StibTo s C4 svojí drahé polovičky. Klepnutý ráfek jsem mu obul do letní michelinky a dal ho do rezervy a rezervovej ráfek jsem oblíknul do té nové zimní. Jen mě mrzí že když tu byl tak to bylo zrovna takové nejhektičtější a neměl jsem moc času pokecat. Popravdě než jsem se stihnul otočit od mašin na gumárně tak bylo hotovo a on frčel dál. Pak nastala chuťovka sada nízkoprofilových pneumatik které by se měli obouvat na mašině která má pomocné rameno aby to šlo snadno obout ale s Pepčou jsem se s tím porvali a dokázali jsme je obout na mojí mašině. A celým dnem se tak nějak táhla rekonstrukce VRZ na sanitce kterou mám ve správě. Dnes jsem na tom vyměnil majákovou rampu a začal jsem dík kamarádovy s montáží reproduktoru od houkačky za přední nárazník. Zítra by to mělo být po mechanické stránce hotové a v neděli na to přijede mistr elektrikář aby to zapojil elektricky. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2019 Odesláno 29. listopad 2019 @Vena garážmistr Taky jsem to měl trochu pak hektické jel jsem ještě najít do Počernic sběrný dvůr kvůli likvidaci proražene pneu (úspěch) pak nějaký nákup a domů a v 18h přijela návštěva takže jsem ani nestihl poděkovat v příslušném vlákne - činím tak tedy nyní Pokecáme někdy příště. Citovat
Pažout508 Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 V týdnu mi na tachu naběhlo 75000km, takže dnes jsem se dal do výměny oleje a filtrů. Zatopil jsem si v dílně a pustil se do toho. Všechno proběhlo hladce, až na chvilku nervování u kabinového filtru . Měl jsem v plánu i očistu,ale bohužel mě volal kolega jestli bych nešel na noční,takže zalezu do peřin a skusím něco naspat. Citovat
mmartinkovic Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 A zo zimného zrazu nič nikto nenapíše? Včera sa predalo TKcko, dnes sme mali ísť pre MT8, ráno vyrazíme plný elánu, cestou som chcel kúpiť DN na príves. Ako na potvoru nechcelo to v aloe zobrať platobnú kartu, po 5 km sme ostali stáť v kolóne, tak volám na dopravný servis,že čo tam je, zase nemal signál, skríženy kamión, paráda.otocka na iný kopec, cestou volá predajca, že to nemôže naštartovať, tak aby sme ani nechodili. Tak sme sa po 20km vrátili späť. Tak sme doma upratali garáže, prestriedali čo tam má a čo nemá ostať, okolo 14 tej obed, a pekný deň za nami. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 V 29. 11. 2019 at 20:49, StibTo napsal: @Vena garážmistr Taky jsem to měl trochu pak hektické jel jsem ještě najít do Počernic sběrný dvůr kvůli likvidaci proražene pneu (úspěch) pak nějaký nákup a domů a v 18h přijela návštěva takže jsem ani nestihl poděkovat v příslušném vlákne - činím tak tedy nyní Pokecáme někdy příště. stare pneu ze zakona musi brat kazdy kdo pneu prodava, bude sice skripat zubama ale musi a zdarma ikdyz sis tam zadnou nekoupil, takze priste nejblizsi autoservis napr Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 A proto já pneu neprodávám. A tak nějak to ani neplánuju. Protože je s tím dost starostí. A ten lidumil u nás na sběrném dvoře chce 300 za každou pneu kterou člověk doveze přes limit a limit je 5 ks za rok. Dneska pokračování na sanitce, namontovaný amplion k houkačce protažené kabely do kabiny a přichystaná kabina na montáž řídící jednotky houkačky. A zutý dvě kola. Citovat
Lihous Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 Taky jsem si myslel ze probrzdene pneu z jara bude problem odevzdat - dokonce jsem mel dohodnute "JZD" a jejich silazni jamu ale sberny dvur u nas bez problemu vzal jen proti podpisu ... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 Jo u nás je taky vezme jen musíš mít trvalý bydliště v obci ale limit je 5 ks osoba/rok. A já mám vybráno když jsem likvidoval takový ty různě nasbíraný kola co se váleli na dvoře. Citovat
Lihous Odesláno 30. listopad 2019 Odesláno 30. listopad 2019 Jasne trvale bydliste a limit ?? V sesitu psanem rucne asi malo kdo dohleda ze jsem privezl vic - myslim si ze rozumny dvur a obec prijme i vic nez aby to bylo kolem v prikopech. A servis alespon tam co jezdime to mame gratis pokud si tam necham kola prezout - ale to muze byt tim ze se dlouho zname .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.