Péťa Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Jen jestli ty kola zbytečně neprožíváte. Já je otřel suchou hadrou a dobře uložil nad garáž Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 (upraveno) To ne jen to zere plastove poklice Upraveno 3. listopad 2019 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 před 1 hodinou, Charlie 1 napsal: Origo louhový roztok se jmenuje jak? Čistič na disky se to jmenuje Klemoň ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 Teda, já ty kola vždy vzal na vapku, pořádně vzal čistou vodou, pak mikropráškem, následně klasicky čističem disků, zase práškem a nakonec vodou a vše z toho šlo krásně dolů. Citovat
Guest Espero Odesláno 3. listopad 2019 Odesláno 3. listopad 2019 To m před 9 hodinami, Klemoň napsal: Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!! A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 Na letních to tak 2 týdny ještě nechám. Pro příští týden jsou předpovědi +10 až 11 přes den a +4 přes noc. Já jsem si radši než 3 autoškoly udělal 2 vysoké školy, přišlo mi to ekonomicky efektivnější, i když o dost pracnější než ty autoškoly. Já jsem psal, že jsem v autoškole učil a ne že jsem jí dělal. Taky jsem jí samozřejmě dělal, ale ještě o dost dříve. Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 18 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: ja letos skousel na smir z brdoveho prachu kyselinu solnou - slezlo to i bez drhnuti - jen ten smrad V létě ty kola dej s mokrou hadrou do igelitovýho pytle a dej to na den na sluníčko.. Se to krásně zapaří a pak večer ten sajrajt z destiček krásně lehce opláchneš nebo setřeš houbičkou.. Citovat
PaKr Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 Dneska celkem nic (před odpolední...),ale včera jsem vyzvedl auto od mechanika a nechal mi i suvenýr Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 4 hodinami, KoudaK napsal: V létě ty kola dej s mokrou hadrou do igelitovýho pytle a dej to na den na sluníčko.. Se to krásně zapaří a pak večer ten sajrajt z destiček krásně lehce opláchneš nebo setřeš houbičkou.. Tak to mužeš udělat akorat tak se zimakama. Letní v zimě asi moc nezapaříš Citovat
Klemoň Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 16 hodinami, Espero napsal: Já jsem si radši než 3 autoškoly A jak jsi prosím tě přišel na to , že jsem dělal 3 autoškoly ??? Jednou na náklaďák a pak rozšíření na návěsy (soupravy už jsem měl) Citovat
Guest Espero Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 2 hodinami, Klemoň napsal: A jak jsi prosím tě přišel na to , že jsem dělal 3 autoškoly ??? Jednou na náklaďák a pak rozšíření na návěsy (soupravy už jsem měl) Vždyť to není vůbec důležité. Hlavně, že to máš a můžeš jezdit, tahat a navěšovat..... Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 Já byl v autoškole 4x a jedna mi ještě čeká Citovat
brutall Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 @Klemoňmůžu se zeptat, jakej je rozdíl, mít řidičák na soupravy a návěsy? Jakej je rozdíl mezi návěsem a vlekem? Obojí je přece souprava. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 No nevím ale osobně jsem nikdy neviděl výcvikový tahač s návěsem. Vždycky jen auto s vlečňákem vím o pár autoškolách kde používají tandemový přívěs ale většinou používají klasický přívěs s otočí. Já jsem do autoškoly chodil třikrát poprvé v 15 letech na fychtla pak v 18 letech " trojka" B C T potom v 25 letech D a E tedy přívěsy/návěsy jsem si vyjezdil na vojně. Ano když jsem končil na vojně v r. 97 tak stačilo u velitele autoprovozu vyzvednout za patřičný skleněný kolek "bumážku" a s ní se dostavit na DI policie kde bylo na základě této " bumážky " rozhodnuto o rozšíření o skupinu " E " býval kdybych dodal vyšší hodnotu skleněného kolku tak jsem mohl dostat i " D " ale byl jsem mladej a blbej jako dnes si pamatuju co jsem prohlásil " náčelníku neblázni však mě bude stačit zapřáhnout a jezdit náklaďáky v životě s autobusem jezdit nebudu." No a jak to dopadlo od 1998 jsem se živil velkou kulatou lopatou do půlky roku 2018 a z těch 20 roků jsem za volantem autobusu odjezdil 14 roků. Pravdou je že bez té kulaté lopaty nedokážu být takže chodím jezdit pravidelně dva dny v týdnu a zase s autobusem i když teď se svezu častěji i náklaďákem ( odtahovkou). A abych to shrnul tak mě nejspíš čeká ještě jedna autoškola tak nějak si říkám že bych si na " stará kolena" mohl/ měl dodělat velkou motorku. A dnes jsem se byl " sklouznout" busem . Citovat
Davidak79 Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 (upraveno) Když už jsme u těch autoškol přidám se taky v 15 letech malá motorka v 18 letech B C T a velká motorka v 19 letech kolové dozery ve 22 letech vysokozdvižné vozíky teď se chystám na BE ´ Upraveno 4. listopad 2019 uživatelem Davidak79 Citovat
brutall Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 Autoškoly na kolové dozery a vysokozvižné vozíky? Citovat
brutall Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 Jako není autoškola zvlášť na soupravy a zvlášť na návěsy. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 @Vena garážmistr TWL skleněnej kolek tak to je bomba !! Citovat
Davidak79 Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 15 minutami, brutall napsal: Autoškoly na kolové dozery a vysokozvižné vozíky? Dělal jsem normálně testy , na dozery jsem docházel na teoretickou část jako do "autoškoly" potom praktická jízda při závěrečkách. S ještěrkou jsem dělal teoretickej test stejnej jako v autoškole , potom praktická zkouška . Neni to úplně totéž jako autoškola ale při neúspěchu v testu hrozilo odebrání řidičáku , nejprve jsem to jako zaměstnanec odmítl a potom jsem si řekl nejsem blbej abych to neudělal . Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 46 minutami, Davidak79 napsal: Když už jsme u těch autoškol přidám se taky v 15 letech malá motorka v 18 letech B C T a velká motorka v 19 letech kolové dozery ve 22 letech vysokozdvižné vozíky teď se chystám na BE ´ Když máš už C tak udělej rovnou CE a pokreje ti to i BE Já šel v 16cti na A1, v 18cti na A18 a B, ve 23 na C, ve 24 A21 a CE - k tomu mi dali i T a už se pár let "chystám" na D V 21 ještě vůdce malého plavidla - motorové lodě do 100kW a plachetnice do 80m2 plachet, pak v tom udělali změny, takže mi to převedli na neomezené kW i plachty. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
brutall Odesláno 4. listopad 2019 Odesláno 4. listopad 2019 před 23 minutami, Davidak79 napsal: S ještěrkou jsem dělal teoretickej test stejnej jako v autoškole , potom praktická zkouška . Neni to úplně totéž jako autoškola ale při neúspěchu v testu hrozilo odebrání řidičáku A kde si potom měl v řidičáku napsaný, že máš rozšíření na ještěrku, když hrozilo jeho odebrání? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.