Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda, já ty kola vždy vzal na vapku, pořádně vzal čistou vodou, pak mikropráškem, následně klasicky čističem disků, zase práškem a nakonec vodou a vše z toho šlo krásně dolů.

Odesláno

To m

před 9 hodinami, Klemoň napsal:

Jenže ty jsi psal , že to necháš na letních !!!   A autoškolu jsem dělal na Š105 + PV3S + Liaz100 :papa

Na letních to tak 2  týdny ještě nechám.  Pro příští týden jsou předpovědi +10 až 11 přes den a +4 přes noc. Já jsem si radši než 3 autoškoly udělal 2 vysoké školy, přišlo mi to ekonomicky efektivnější, i když o dost pracnější než ty autoškoly. Já jsem psal, že jsem v autoškole učil a ne že jsem jí dělal. Taky jsem jí samozřejmě dělal, ale ještě o dost dříve. 

Odesláno
před 18 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

ja letos skousel na smir z brdoveho prachu kyselinu solnou - slezlo to i bez drhnuti - jen ten smrad

V létě ty kola dej s mokrou hadrou do igelitovýho pytle a dej to na den na sluníčko.. Se to krásně zapaří a pak večer ten sajrajt z destiček krásně lehce opláchneš nebo setřeš houbičkou.. 👍 

Odesláno
před 4 hodinami, KoudaK napsal:

V létě ty kola dej s mokrou hadrou do igelitovýho pytle a dej to na den na sluníčko.. Se to krásně zapaří a pak večer ten sajrajt z destiček krásně lehce opláchneš nebo setřeš houbičkou.. 👍 

Tak to mužeš udělat akorat tak se zimakama. Letní v zimě asi moc nezapaříš :D

Odesláno
před 16 hodinami, Espero napsal:

Já jsem si radši než 3 autoškoly

A jak jsi prosím tě přišel na to , že jsem dělal 3 autoškoly ???   Jednou na náklaďák a pak rozšíření na návěsy (soupravy už jsem měl)

Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

A jak jsi prosím tě přišel na to , že jsem dělal 3 autoškoly ???   Jednou na náklaďák a pak rozšíření na návěsy (soupravy už jsem měl)

Vždyť to není vůbec důležité. Hlavně, že to máš a můžeš jezdit, tahat a navěšovat.....

Odesláno

No nevím ale osobně jsem nikdy neviděl výcvikový tahač s návěsem. Vždycky jen auto s vlečňákem  vím o pár autoškolách kde používají tandemový přívěs ale většinou používají klasický přívěs s otočí.  

Já jsem do autoškoly chodil třikrát poprvé v 15 letech na fychtla pak v 18 letech  " trojka"  B C T  potom v 25 letech  D  a    E  tedy přívěsy/návěsy jsem si vyjezdil na vojně. Ano když jsem končil na vojně v r. 97 tak stačilo u velitele autoprovozu vyzvednout za patřičný skleněný kolek "bumážku" a s ní se dostavit na DI policie kde bylo na základě této " bumážky " rozhodnuto o rozšíření o skupinu " E "  býval kdybych dodal vyšší hodnotu skleněného kolku tak jsem mohl dostat i " D " ale byl jsem mladej a blbej jako dnes si pamatuju co jsem prohlásil " náčelníku neblázni však mě bude stačit zapřáhnout a jezdit náklaďáky v životě s autobusem jezdit nebudu."  No a jak to dopadlo od 1998 jsem se živil velkou kulatou lopatou do půlky roku 2018 a z těch 20 roků jsem za volantem autobusu odjezdil 14 roků. Pravdou je že bez té kulaté lopaty nedokážu být takže chodím jezdit pravidelně dva dny v týdnu a zase s autobusem i když teď se svezu častěji i náklaďákem  ( odtahovkou).  A abych to shrnul tak mě nejspíš čeká ještě jedna autoškola tak nějak si říkám že bych si na " stará kolena" mohl/ měl  dodělat velkou motorku.

A dnes jsem se byl " sklouznout" busem . 

Odesláno (upraveno)

Když už jsme u těch autoškol přidám se taky :D  v 15 letech malá motorka v  18 letech B C T a velká motorka v 19 letech kolové dozery ve 22 letech vysokozdvižné vozíky :D  teď se chystám na BE  ´

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno
před 15 minutami, brutall napsal:

Autoškoly na kolové dozery a vysokozvižné vozíky?

Dělal jsem normálně testy , na dozery jsem docházel na teoretickou část jako do "autoškoly" potom praktická jízda při závěrečkách. 

S ještěrkou jsem dělal teoretickej test stejnej jako v autoškole , potom praktická zkouška . Neni to úplně totéž jako autoškola ale při neúspěchu v testu hrozilo odebrání řidičáku , nejprve jsem to jako zaměstnanec odmítl a potom jsem si řekl nejsem blbej abych to neudělal .

Odesláno
před 46 minutami, Davidak79 napsal:

Když už jsme u těch autoškol přidám se taky :D  v 15 letech malá motorka v  18 letech B C T a velká motorka v 19 letech kolové dozery ve 22 letech vysokozdvižné vozíky :D  teď se chystám na BE  ´

Když máš už C tak udělej rovnou CE a pokreje ti to i BE

Já šel v 16cti na A1, v 18cti na A18 a B, ve 23 na C,  ve 24 A21 a CE - k tomu mi dali i T a už se pár let "chystám" na D

V 21 ještě vůdce malého plavidla - motorové lodě do 100kW a plachetnice do 80m2 plachet, pak v tom udělali změny, takže mi to převedli na neomezené kW i plachty.

Odesláno
před 23 minutami, Davidak79 napsal:

S ještěrkou jsem dělal teoretickej test stejnej jako v autoškole , potom praktická zkouška . Neni to úplně totéž jako autoškola ale při neúspěchu v testu hrozilo odebrání řidičáku 

A kde si potom měl v řidičáku napsaný, že máš rozšíření na ještěrku, když hrozilo jeho odebrání?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...