Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Junior si dneska vyzvedl výučák, zítra si jde pro vysvědčení a předposlední prázdniny můžou začít.

Včera jsem byl se školní Octou na výměně oleje v servisu kam chodí Pavel na praxe. Nedalo mi to a paní personalistky jsem se šel voptat jak se tam juniorovi daří. No a jako tátu mě fakt potěšilo, že si ho prej i chlapi na dílně chválej a že, až bude mít školu kompletně uzavřenou, tak by mu rádi nabídli pracovní smlouvu. 

Odesláno (upraveno)

dneska v jeskyni , bylo tam 8 stupnů 👍, zatímco venku na slunku 37 🙈, oběd v Písečné U Jezera, pak Karlova Studánka na kávu a dort, já pivo, teď čekám že bude pršet a doufám, že až do rána https://naspicaku.caves.cz/?utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-2127006

DSCN0057.JPG

@Zodiak   měli jsme tu prupovídku ve skladě nad oknem 😂, už tam dlouho nejsem, tak sem to poplet :)

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno
V 23. 6. 2025 at 13:09, ozzy56 napsal:

možná zjistíš, že to vůbec není taková hrůza, jak jsme se kočkovali před cca 8 lety, kdy jsem měl Berlingo :myslim,  ano, jednu vadu to má--chtělo by to 2.0 HDi motor s lepším krouťákem, ale pro klidného řidiče stačí i ta 1.6 HDi,  ostatně mě vždycky rozesměje blbeček v testu, který dá minus rodinnému autu za to, že nemá výkon jako ferrari a v zatáčkách se naklání 🙈😂

Tak bohužel po pár dnech používání musím konstatovat, že je to naopak větší hrůza, než jsem si myslel 🙄 V podstatě jsem na něm nenašel nic, co by se mi líbilo. Nebo tak možná polička nad hlavou...

Je to 7-místná verze, jezdíme v tom v 6 bez věcí, vzadu sedí děti. Už v tomhle obsazení to courá zadek a podélně se nepříjemně houpe, co by to proboha dělalo se 7 dospělými? Tohle mi kdysi trochu dělala 806, když měla najeto 5x tolik než tohle, pak dostala zadní pružiny z Experta a byl-je klid dodnes.

Sedačky - řidičova mi úplně nevadí, ale ženské spolujezdcova jo a v druhé řadě jsou na ho..., jediné plus je, že jdou sklopit do roviny. Do té dlouhé verze by se tak asi kola vešly.

Jinak motor mi tu stačí, stejně se tu nejezdí víc jak 60, silnice jsou tu děsné, jen málokde jde jet rychleji. I předjíždět to zvládlo bez problémů. 

Suma sumárum, jestli jsem dřív občas připustil, že mě něco podobného asi časem čeká, tak nyní mám jasno, že tohle tedy fakt ne.

Odesláno

tak všem nevyhovíš :myslim, to se nedá nic dělat...,   ale já měl 5 místné a zadní sedačky každá zvlášt, nechal jsem je v garáži a dvě kola se vešly aniž bych je rozebíral (sundával př. kolo atd) 

Odesláno

no jak píšu, všem nevyhoví žádné auto :myslim

nechci nikoho nas*rat, ale já si vždycky vyberu mladší auto, i když nebude ve všem OK, starých pastí jsem si užil dost a už nechci :roker

ale někdo jiný bude mít opačný názor a tak to ma byt 👍, at si každý jezdí v čom chce  ;)

Odesláno

nebyli, ani jeden,  ale průvodkyně o nich nakonec dala přednášku i s audio záznamem , ta restaurace vedle je hezká, ale k vodě pustí jen ubytované, takže tam moc nejezdíme , i když to nemám daleko

Odesláno

Tak minulí víkend byl ve znamení tak trochu učení se klempířiny a klempířských oprav 807 v pondělí nějaké dodělávky stejně tak jako v úterý no není toho času tolik kolik bych potřeboval včera jsem 807 po téměř 3 měsících sundal ze špalků projel a dnes ráno odvezl na STK+ME  později odpoledne jsem ji vyzvedl a jel domů když už byla rozpálená tak jsem zacvaknul káru a vyvezl bordel na sběrný dvůr. 

Odesláno
před 24 minutami, ozzy56 napsal:

no jak píšu, všem nevyhoví žádné auto :myslim

nechci nikoho nas*rat, ale já si vždycky vyberu mladší auto, i když nebude ve všem OK, starých pastí jsem si užil dost a už nechci :roker

ale někdo jiný bude mít opačný názor a tak to ma byt 👍, at si každý jezdí v čom chce  ;)

Já holt jsem odsouzen ke starým pastem 🤣 naštěstí mi to nijak zvlášť nevadí. Občasné svépomocné opravy mě kupodivu ještě pořád docela baví, to už mi kdysi říkal ten, co mě do aut navezl - jakmile s tím jednou začneš, už toho nenecháš, i kdyby sis měl občas pořídit nějakej vrak jen tak, to ti prostě nedá. No tak mám aktuálně vraky tři 🤣 a když není nic na nich, se.u se ještě do sousedového. A na parkovišti před super hyper jsem holt za chudého příbuzného, aspoň se mě bezdomovci neptaj, jestli nemám nějakej drobák.

Odesláno

Já teď na vše kálím a válím se s dětma v bazénu, dnes jsem tam dostal i ženu a nejstarší holku. No a zítra jedu na víkend k našim do Zábřehu, táta má hotovou díru na jezírko, tak mu pomůžu betonovat. 

Jo, přes týden jsem zalil betonem překlad. Takže příští týden dozdím a pak už jen vrata... 

IMG-20250615-WA0004.jpg

IMG-20250623-WA0001.jpg

Odesláno (upraveno)

já bych chtěl aspoň vířivku z Mountfieldu, co se do ní vlezou 2 kubíky vody ??    ale když není voda, těžko něco řešit 😢, holt, člověk nemůže mít všecko 🙄

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
V 12. 6. 2025 at 14:27, Zodiak napsal:

@pavelu96jj, děkuji za napomenutí. Posledně jsem to zkonil stejně. To víš, stárnu. A bude to horší. 🤣

Tak teď máš napomenutí s výstrahou... víš jak dopadl pes toho policajta z onoho vtipu? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...