Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Dnes jsem se "odoperoval" sám. Pěkně pinzetou mrtvá kůže a podobné svinstvo. Ještě mi tam zůstal jeden steh. Nejde ven mrška. ozzy56, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 ti doktoři dneska udělají nemožné, a zázraky do tří dnů Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Junior si dneska vyzvedl výučák, zítra si jde pro vysvědčení a předposlední prázdniny můžou začít. Včera jsem byl se školní Octou na výměně oleje v servisu kam chodí Pavel na praxe. Nedalo mi to a paní personalistky jsem se šel voptat jak se tam juniorovi daří. No a jako tátu mě fakt potěšilo, že si ho prej i chlapi na dílně chválej a že, až bude mít školu kompletně uzavřenou, tak by mu rádi nabídli pracovní smlouvu. Péťa, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @ozzy56 zázraky do tří dnů, nemožné na počkání.... Jára Cimrman - Dobytí severního pólu čechem Karlem Němcem:"Simulant odhalen! Táhni a srůstej." Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) dneska v jeskyni , bylo tam 8 stupnů , zatímco venku na slunku 37 , oběd v Písečné U Jezera, pak Karlova Studánka na kávu a dort, já pivo, teď čekám že bude pršet a doufám, že až do rána https://naspicaku.caves.cz/?utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-2127006 @Zodiak měli jsme tu prupovídku ve skladě nad oknem , už tam dlouho nejsem, tak sem to poplet Upraveno 26. červen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Zodiak, Péťa, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 V 23. 6. 2025 at 13:09, ozzy56 napsal: možná zjistíš, že to vůbec není taková hrůza, jak jsme se kočkovali před cca 8 lety, kdy jsem měl Berlingo , ano, jednu vadu to má--chtělo by to 2.0 HDi motor s lepším krouťákem, ale pro klidného řidiče stačí i ta 1.6 HDi, ostatně mě vždycky rozesměje blbeček v testu, který dá minus rodinnému autu za to, že nemá výkon jako ferrari a v zatáčkách se naklání Tak bohužel po pár dnech používání musím konstatovat, že je to naopak větší hrůza, než jsem si myslel V podstatě jsem na něm nenašel nic, co by se mi líbilo. Nebo tak možná polička nad hlavou... Je to 7-místná verze, jezdíme v tom v 6 bez věcí, vzadu sedí děti. Už v tomhle obsazení to courá zadek a podélně se nepříjemně houpe, co by to proboha dělalo se 7 dospělými? Tohle mi kdysi trochu dělala 806, když měla najeto 5x tolik než tohle, pak dostala zadní pružiny z Experta a byl-je klid dodnes. Sedačky - řidičova mi úplně nevadí, ale ženské spolujezdcova jo a v druhé řadě jsou na ho..., jediné plus je, že jdou sklopit do roviny. Do té dlouhé verze by se tak asi kola vešly. Jinak motor mi tu stačí, stejně se tu nejezdí víc jak 60, silnice jsou tu děsné, jen málokde jde jet rychleji. I předjíždět to zvládlo bez problémů. Suma sumárum, jestli jsem dřív občas připustil, že mě něco podobného asi časem čeká, tak nyní mám jasno, že tohle tedy fakt ne. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 tak všem nevyhovíš , to se nedá nic dělat..., ale já měl 5 místné a zadní sedačky každá zvlášt, nechal jsem je v garáži a dvě kola se vešly aniž bych je rozebíral (sundával př. kolo atd) Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) Člověk už se nemůže ani v bazénu ochladit. Ještě že mám aspoň to pivečko chlazené. Upraveno 26. červen 2025 uživatelem Pepito Doplňující info ozzy56 a regius ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @ozzy56to víš, je rozmlsanej z Ulysse ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 no jak píšu, všem nevyhoví žádné auto nechci nikoho nas*rat, ale já si vždycky vyberu mladší auto, i když nebude ve všem OK, starých pastí jsem si užil dost a už nechci ale někdo jiný bude mít opačný názor a tak to ma byt , at si každý jezdí v čom chce Milan+ ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @ozzy56 byli na Spicaku netopyri? Pred par lety jsme je tam pri letni prohlidce videli A pak si davali pstruha v rezidenci u jezera kousek vedle Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 nebyli, ani jeden, ale průvodkyně o nich nakonec dala přednášku i s audio záznamem , ta restaurace vedle je hezká, ale k vodě pustí jen ubytované, takže tam moc nejezdíme , i když to nemám daleko Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Tak minulí víkend byl ve znamení tak trochu učení se klempířiny a klempířských oprav 807 v pondělí nějaké dodělávky stejně tak jako v úterý no není toho času tolik kolik bych potřeboval včera jsem 807 po téměř 3 měsících sundal ze špalků projel a dnes ráno odvezl na STK+ME později odpoledne jsem ji vyzvedl a jel domů když už byla rozpálená tak jsem zacvaknul káru a vyvezl bordel na sběrný dvůr. Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 před 24 minutami, ozzy56 napsal: no jak píšu, všem nevyhoví žádné auto nechci nikoho nas*rat, ale já si vždycky vyberu mladší auto, i když nebude ve všem OK, starých pastí jsem si užil dost a už nechci ale někdo jiný bude mít opačný názor a tak to ma byt , at si každý jezdí v čom chce Já holt jsem odsouzen ke starým pastem naštěstí mi to nijak zvlášť nevadí. Občasné svépomocné opravy mě kupodivu ještě pořád docela baví, to už mi kdysi říkal ten, co mě do aut navezl - jakmile s tím jednou začneš, už toho nenecháš, i kdyby sis měl občas pořídit nějakej vrak jen tak, to ti prostě nedá. No tak mám aktuálně vraky tři a když není nic na nich, se.u se ještě do sousedového. A na parkovišti před super hyper jsem holt za chudého příbuzného, aspoň se mě bezdomovci neptaj, jestli nemám nějakej drobák. ozzy56, Pepito, VojtouNerCZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Já teď na vše kálím a válím se s dětma v bazénu, dnes jsem tam dostal i ženu a nejstarší holku. No a zítra jedu na víkend k našim do Zábřehu, táta má hotovou díru na jezírko, tak mu pomůžu betonovat. Jo, přes týden jsem zalil betonem překlad. Takže příští týden dozdím a pak už jen vrata... ozzy56, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) já bych chtěl aspoň vířivku z Mountfieldu, co se do ní vlezou 2 kubíky vody ?? ale když není voda, těžko něco řešit , holt, člověk nemůže mít všecko Upraveno 27. červen 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Péťa Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @VojtouNerCZ Pěkná díra Já se zbláznil a vyluxoval svoje auto A když už u toho byl, trochu ho přejel hadrem, hlavně interiér, už byl strašný. Na šmouhy nehledím, ono se to zase do pár dní zas.re pavelu96, ozzy56, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) https://app.weathercloud.net/d1017756593#profile To jsem dnes neudělal já, to hlásí meteostanice. Upraveno 26. červen 2025 uživatelem Zodiak Citovat
Zodiak Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Už to vypadá zajímavě. radar.bourky.cz Citovat
pavelu96 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 V 12. 6. 2025 at 14:27, Zodiak napsal: @pavelu96jj, děkuji za napomenutí. Posledně jsem to zkonil stejně. To víš, stárnu. A bude to horší. Tak teď máš napomenutí s výstrahou... víš jak dopadl pes toho policajta z onoho vtipu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.