Klemoň Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 Čecháček si vždycky poradí . . . Když v cizině vymyslí nové zabezpečení, pozvou n ašince aby jim to otestoval Citovat
Lihous Odesláno 4. březen 2024 Odesláno 4. březen 2024 Mnoo nereste tu nasi slavnou politiku - jsou lepsi veci nez toto. Taky me to cas od casu ujede ale ale a zase ale! A predstava ze se "rozhadame" i tady kde to celkem funguje ....? Svet se po covidu obratil kdy ANO je NE a NE je ANO. Pravdou ale zustava ze to co ted mladi pripravuji jednou dozene i je - ja nasemu p.mistru ktery je 30tnik s radosti rikavam - musis si jeste 25roku pockat abys pochopil jake to bude v 55 a odchazim ..... A z jineho soudku - reklamace prijata ale neverim ze ji stihnou vyridit abych mel svitilnu 10.3 sebou na nataceni v J.C. Pak me bude vice mene na krasne velke Krasne dny .... bez rozdilu pro vas vsechny Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Jsem se dnes vyškolil z 250/2021 Sb. Takže jsem zase o něco chytřejší elektrikář Sice je mi to u ještěrek k ničemu, ale co už. Lepší, než to mít propadlý. zbynek..s a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Ošetřovatel ještěrek, to musí být krásné zaměstnání.... Jsou furt někde zalezlý, co.... VojtouNerCZ, Klemoň a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Tak dneska jsem si cestou domů málem musel měnit spodky...v zatáčce jsem potkal oktávku v půlce svého pruhu... naštěstí je dělaná pro kamion,tak se dalo uhnout za čáru...být tam o délku auta dříve...tak jsem v místní rubrice nehody, protože bych už neměl jak reagovat, protože by byla schovaná za "rohem" valu hlíny....a debza za mnou to pak taky pochopil,že lepit se mi na kufr mohlo skončit fatálně... Medvěd, Lihous a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Jo, občas se taky spotím až v řiti, ale zatím ŤUK, ŤUK - jsem tu a dejchám zbynek..s, Fruktis a Lihous ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 před 12 hodinami, Fruktis napsal: ..v zatáčce jsem potkal oktávku v půlce svého pruhu.. tohle chování jde v poslední době do mody Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 před 12 hodinami, Fruktis napsal: v zatáčce jsem potkal oktávku v půlce svého pruhu Já takhle potkal kamion, jel jak hovado, v obci Potštejn, vpravo obrubník, chodník a zeď zámecké zahrady, skoro jsem se pos..., naštěstí to dopadlo dobře, jen jsem se lehce otřel o ten obrubák. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 před 15 hodinami, Fruktis napsal: v zatáčce jsem potkal oktávku v půlce svého pruhu... Na horských silnicích Itálie absolutní standard. Tak od tamtud to mají, ale Taloni navíc ani nemají snahu se vrátit na svojí půlku . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 (upraveno) teď mi přišlo vyúčtování za elektriku, spotřeba byla nižší, bo su celou sezonu na chatě, ale přesto mám nedoplatek a tak mi zálohy samozřejmě zvedli, tak se chcu zoptat--to je ta přímá úměra, kurňa ?? zálohy zvedám evryyear a furt je to málo Upraveno 7. březen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 nam taky a z hruzou zjisteno nedoplatek - hold 2x PC 24/7 neni idealni stav Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 V 6. 3. 2024 at 16:35, ozzy56 napsal: teď mi přišlo vyúčtování za elektriku, spotřeba byla nižší, bo su celou sezonu na chatě, ale přesto mám nedoplatek a tak mi zálohy samozřejmě zvedli, tak se chcu zoptat--to je ta přímá úměra, kurňa ?? zálohy zvedám evryyear a furt je to málo no zvednul se poplatek za distribuci, odebírat budeš min a platit vic….. to je začátek ,do budoucna bude hůř pak už jediné odpojit elektriku a svíčky…. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 @Charlie 1 sem si vzpomel na jeden dil serialu Comeback - jak meli malou spotrebu tak jim zvedly zalohy protoze je presujuly do jineho Tarifu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 (upraveno) U nás bude přeplatek 800. Mám o 3 koruny dražší vysoký tarif, o 1 korunu nízký a o 50 poplatek za distribuci než loni. To nám vraceli 10k. Celková spotřeba 8.1MWh proti loňským 7.6. Holt klima a nové PC společně s PS5 a prckem, co na tom furt úřaduje, dělá své Upraveno 7. březen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 Nám zvedli zálohy už loni v září. Prý aby jsme nemuseli doplácet. Veškerej protest byl marnej. Takže jsme měli přeplatek a zálohy jsou zase na původní hodnotě. A to se vyplatí. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2024 Odesláno 7. březen 2024 loni jsem dostal 2000 přeplatek, letos mám 650 zaplatit, nemám s tím problém, ale jsou to neobádaní haj*zli , nemám slov, resp., mám, bylo by to hafo nespisovných slov Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 před 13 hodinami, VojtouNerCZ napsal: U nás bude přeplatek 800. Mám o 3 koruny dražší vysoký tarif, o 1 korunu nízký a o 50 poplatek za distribuci než loni. To nám vraceli 10k. Celková spotřeba 8.1MWh proti loňským 7.6. Holt klima a nové PC společně s PS5 a prckem, co na tom furt úřaduje, dělá své Ona i trošku výkonnější WiFi v bytě si slušně pápne. Pak el.vrata stále v pohotovosti,zbytečně svítící displaye v kuchyni na spotřebičích a našlo by se toho asi více. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 (upraveno) Před hodinou, Milan+ napsal: Ona i trošku výkonnější WiFi v bytě si slušně pápne..................... Cca 1000,- kč za rok. Pokud máš jeden obyč router tak okolo 500,- kč + přijimací zařízení pokud máš internet vzduchem, to muže být dalších 500,- (Výkonnější wifi jaksi v domácích zařízeních neexistuje, je to zákonem daný standard) Počítám pruměrnou spotřebu 8W na zařízení. A pohotovostní režim u všeho běží i kdyby to dělalo další 2000,- za rok, to není nic hroznýho, za pohodlí se platí, a otrokem energií rozhodně většina lidí být nechce, i když najdou se individua který vypínají vše ze zasuvek a nerozsvítí si když by měli, aby nahodou neměli vyšší spotřebu. Ušetří asi 1000,- za rok a tím neustálým tvrdým restartem TV, PC, settopboxů, routerů a všech běžných zařízení jim tyto zařízení mnohem dříve chcípnou! A pak se diví. Upraveno 8. březen 2024 uživatelem Radek Hurvajz regius, Péťa a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 (upraveno) Dal jsem to jen jako příklad, počítat umím,je jasný,že pak by si nikdo nic nemohl koupit,kdyby se to bralo do extrémů. Tahle potvora si vezme cca 90 kwh za rok. Ty co mají třetinové trafo tak je to jinde. S tímhle obsáhnu celý barák a zahradu. Upraveno 8. březen 2024 uživatelem Milan+ Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 (upraveno) No dyk to pišu 500,- za rok. Mám totiž ten samej router, a k tomu 2x RT-AC55U v Mesh systemu Upraveno 10. březen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.