ozzy56 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 neboj, to zas vyteče... VojtouNerCZ, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 dneska jsme zase sjeli na pstruha do Mnichova, jak sem vyjel z garáže, začalo pršet a lelo furt až sme se vrátili a já couvnul do garage, tak přestalo , kujva, tohle neuměli ani komanči, co poručili větru, dešti Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 No Medvěde já ze své osobní zkušenosti tvrdím že auto polepené jakoukoli firmou je v mnoha ohledech lepší než tuctová bílá (xxxx dosaď si barvu jakou chceš) pixla bez polepu ano to auto je nenápadné ale k čemu potřebuješ nenápadné auto ? Já jsem byl koncem minulého měsíce s 807 na STK a protože jsem ji měl polepenou a jen na sklech tak musel téměř celý polep dolů. Než jsem polep sundal tak si mě četníci nevšímali co jsem to sundal tak už mě dvakrát kontrolovali pokaždé jiná hlídka a oba svorně říkali hele že to auto bylo polepený a mělo na střeše maják a já no bylo ale byl jsem na STK tak to šlo dolů a není čas to zase polepit a oni no když si to auto pamatujem tak ho zbytečně nestavíme. To samý v Praze jezdím na 9 pro oleje a díly a není tam kde parkovat dokud bylo auto polepené tak si mě měšťáci nevšimli teď jsem tam byl dvakrát a pokaždé bylo tyty. Jinak včera a dneska po dlouhé době dva dny ježdění s busem všechno vcelku v pohodě . Odpoledne jsem se jen mihnul na dílně a pak jsem doma pokračoval ve výrobě nějakých drobností na dílnu abych dokončil přestavbu. Před chvílí mi zákazník dovezl Superba na servis abych si to zítra vzal na dílnu. Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 Nenápadné auto je dobré jednak proto, že nikdo netuší kde a jak právě jezdím a druhak mám prostě obavu, že když si cajti přečtou, že auto patří CHEMICKÝ škole, budou mě chtít kontrolovat jaké chemikálie že to vozím a jestli k tomu mám všechny potřebný papíry - prostě že budou mít důvody prudit a buzerovat. Ale co už - polep bude, nic jiného než se s tím smířit nezbývá Citovat
sitler Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 nam se osvedcily polepy za covidu, jak se nemohlo pres okresy . Vsichni v praci svorne lepili na auta co nejvetsi loga firmy. I na soukromy. Zkusenost takova, ze olepenej "firemak" se nestavel, protoze byla "jistota", ze ma povolenku Jinak bat se, kde auto jezdi? Vsak skola to vi, a kazdymu jinymu je po tom *neumím psát slušně... Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 před 2 hodinami, Medvěd napsal: , že nikdo netuší kde a jak právě jezdím.. My máme ve služebním autě GPS. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 K nám se tahle "vymoženost" nedostala a jsem tomu rád Citovat
sitler Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 Mno, tak si mam pry dojit do servisu pro auto. Vymena oleje, filtru, vzduch filtru, paliv. filtru, kabinoveho filtru, zadni desticky, kotouce, a bohuzel i brzdice, serizeni rucni brzdy, odstraneni problemu s jejim brzdenim, dezinfekce klimy... no... a 22k bud v pr... teda v aute . Klasika. Pri placeni se hezky usmivejte... Citovat
Milan+ Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 Na STK nikdo tlumiče pokud nejsou mokrý neřeší a ani je nezkouší. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 (upraveno) A to je reakce na koho nebo co? @Milan+ Upraveno 26. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 27. červenec 2023 Odesláno 27. červenec 2023 (upraveno) Včera se pán z reklamky k prohlídce Ďobla nedostavil, že by? ........ Každopádně se tu ještě proaktivně zeptám, zda tu nemáme někoho, kdo by pracoval v reklamce a byl by schopen nacenit polep Ďobla (grafický návrh už je hotovej) + samozřejmě i následně polepit tak, aby to nějaký čas vydrželo. Ideálně Praha Upraveno 27. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Tak jsem si šel ráno udělat kafe. Hm, není mlíko, zas do sklepa. Hergot, tady taky není, vždyť jsem ve čtvrtek 2 balíky kupoval. Asi jsem je nechal v autě. A kde je auto? Od včerejška v servisu Tak snad to v tom kufru neudělá bum. BubakGS, Medvěd, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 (upraveno) Aspoň, že už opadla ta vedra z předminulého týdne Jinak mě se - když jsem jezdil u ACTIVA - stalo, že mi taky takhle v červenci praskla v kartonu krabice mléka a rozlila se pod krabice s kancelářskýma potřebama po celý podlaze Transita. Něco (většinu) se mi povedlo kancelářskejm udat, ale to mléko zateklo i do spár podlahy a tam samozřejmě začlo smrdět. Celý léto s tím Transitem nechtěl nikdo jezdit Upraveno 29. červenec 2023 uživatelem Medvěd Lihous, VojtouNerCZ a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 To se stalo kdysi dávno kámošovi v Š120 . Koberec ven,vše vypral,ale stejně se v tom nedalo jezdit,to byla rychta. VojtouNerCZ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Tady ta podlaha byla v Transitu napevno, ale mezi kastlí a podlahou byly tak 1 - 2 mm široké spáry, kterýma se to mléko dostalo úplně všude. Tehdy jsem tam byl v zácviku , teda jsem neměl auto přidělený a tohle byla naštěstí piksla, co byla určená na střídání - neumím si představit, kdyby se to povedlo v nějakým autě přiděleným stálýmu řidičoj, i s těmi nás někdy dispečer vyslal na trasu,když měl ten stálej marodku nebo dovolenou. Citovat
Lihous Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 (upraveno) Jo s tim mame take zkusenosti - skorapky od vajec samozrejme neususene jen v igelitu ve S120 - tam se zahodilo uplne vse co bylo pod kobercem i v interieru proste se to rozteklo P405 nam v kufru praskla cola a ti inzenyri to meli udelane tak sikovne ze se obsah celkem uspesne vsakl do sedaku / sedan - taky neuveritelny retuch. Jo na P406 uz mame plastovou vanu ci jak to nazvat ma sice otvory pro oka ale verim ze by vetsi cast vytekle katastrofy zachytila. Upraveno 29. červenec 2023 uživatelem Lihous Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Mno, 307 má podlážku v kufru z takové pěkné nasákavé pěny + tam mám pod tím x vrstev tlumení a akustické pěny Snad to přežije. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 (upraveno) Jak psáno jinde, včera proběhlo předání Medvědí Galaxy po opravě laku, opravě prahu a rozleštění Dovolím si přidat nějaké ty fotky Ty fleky na spodní části dveří jsou odrazy listů ležících na ulicí Ještě jednou děkuji střemhlav Milanovi F1 nejen za ochotu se do takové rachoty pustit, ale i za výsledek, dobu trvání zásahu a nastavení přátelské výše odměny. Domnívám se, že kdybych ten bok nechal dělat ve Fordu, byl bych minimálně na dvojnásobku ceny, co jsem platil Milanovi (o době, kdy by cca Ford našel časoprostor pro spuštění akce "odstaň šrám" si nedělám vůbec iluze, odhaduju to na raný podzim a to si možná i fandím) Upraveno 29. červenec 2023 uživatelem Medvěd VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Práh před opravou Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 @Medvěde, pěkná fotka. Vypadá to jako hory, obloha a slunce. A kupodivu není fotka vzhůru nohama. Fruktis, PaKr, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.