ozzy56 Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) taky jsem jednou našel peněženku, uvnitř jen pár korun, ale taky doklady..., volám na číslo co bylo uvnitř, chlap z Karviné nervozní, připadal jsem si že otravuju, nakonec jestli bych mu ji nepřivezl , po odmítnutí tak jako že jo, že si přijede, pak asi deset telefonátů pro navigování aby ke mně trefil..., (vyložený ko*kot), přivezl mi jako odměnu KRABICOVE víno , když odjel hodil jsem krabici do popelnice a zařekl se, že příště do cizí peněženky kopnu ale jak se znám, tak zase zavolám..., člověk nepřekročí svůj stín ... Upraveno 23. červen 2023 uživatelem ozzy56 zbynek..s, Medvěd a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Jako uprimne, mam taky jen blbou zkusenost... nalezena srajtofle a "majitel" me obvinil z toho, ze v ni byla kupa penez a ze je prazdna. Takze priste - maximalne ji na zemi kopnu ke kraji a nasrat (a nutno rict, ze uz jsem to praktikoval - proste jsem ji prekrocil a zcela bez dalsiho povsimnuti odesel pryc). Totez se mi stalo pred lety s nalezenym mobilem, obvineni, "ze jsem ho rozbil a provolal XX minut"... Jasne, nemam nic lepsiho na praci. Takze priste? Jasne, at si "majitel" nasere. Klasicky "za dobrotu na zebrotu". Hafity a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 rozhodl jsem se ze vymenim olej na P307 2.0HDi s zjistil sem ze 8 inbus ve sroubu uz moc inbus nepripomina - nejaka rada jak v domacich podminkach ten sroub vyndat ?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Naklepej do něj Torx příslušné velikosti Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 K těm peněženkám, dokladům apod. Opravdu jste takoví hajzlové? To je problém ji sebrat a když už, tak aspoň anonymně hodit do schránky na úřadě nebo Policii? To se na mě nezlobte, ale tady pořád čtu, jak ty ostatní jsou idioti a pak... Já už několikrát podobnou věc řešil a naštěstí jsem se zatím nespálil. Jen jednou mi zůstala platební karta nějakého poláka, kterou jsem našel v Řecku. Šel jsem do okolních hotelů na recepci se zeptat, jestli tam není ubytovaný a když ho nesehnal, tak jsem si kartu nechal. S vědomím, že aspoň nebude zneužita a majitel si zařídí novou. Fruktis a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 a netusis velikost ? ja predpokladam T55 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) Netušim, musiš zkusit co tam pujde, případně si trochu přivrtat díru Upraveno 23. červen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) abych nebezel s vanou ke svarecovi at mi tam navari matici proc sakra nemuou delat klasicke 6 hrane matice to me napada nema nekdo navod jak se sundava vana na RHR motoru 138 koni ?? ono na ni je nejaky "dekl" Upraveno 23. červen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 @Péťa kdyz se spalis s tim, ze te pak nekolikrat predvolavaji na fizlarnu k podavani vysvetleni a jednaji s tebou jako se zlodejem, tak se na to priste taky vykasles. Za ty starosti kolem mi to nestoji. Uz nikdy. Neholdam riskovat, ze znova narazim na vychcanyho z*neumím psát slušně*. Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 To opravdu chápu. Ale znova se ptám - je takový problém ty doklady hodit do schránky na úřadě? Lepší, než je nechat válet na zemi s rizikem, že je někdo zneužije. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Sitler - a jsme zase u toho paušalizování a kolektivní viny Ještě že fakt nejsou všichni sobci, ale že je snad ještě pořád většina takových, co je pro ně odevzdání peněženky na ztráty a nálezy nebo přímo majiteli běžná praxe o které vůbec nediskutují Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) před 6 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: proc sakra nemuou delat klasicke 6 hrane matice vždycky se najde hňup, co nepoužije správný klíč a pak to takhle dopadne--je jedno, jestli bude šestihran, imbus nebo Torx..., nepíšu o tom, že většina to dorve na krev, aby jim nevytekl olej Upraveno 23. červen 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 no tady to asi na krev dotahl - prijde mi ze ta podlozka je rozlomena asi nevymenil podlozku pri vymene Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Nevím jak to vypadá u tý vany, ale už jsem takto povoloval sikama, protože tam nic nalouct nešlo. Kdyby náhodou, mám nějaký origo šrouby na vanu na 307 doma Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Ono kdyby ses toho oddělali ty plastový nebo jaké to jsou kryty tak jako asi na kvalitní sikovky by to šlo uvidíme ale že zkusíme ten torx a možná trochu zahrat nějakym plamenem Citovat
Fruktis Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 @Péťa já též vždy vracím co najdu..i nějaký tlačítkový starý telefon a přijel si pro něj jeden český režisér a dovezl Mercy Takže zatím nespálen a vždy odměněn naleznym být symbolickým...ale pro mě je nejlepší odměna ta radost,že dotyčný ztracenou věc našel... Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 S nalezenejma peněženkama (asi 3) jsem měl vždy tedy štěstí. Poprvý jako 8i letej, před školou s dokladama nějakýho dederóna a výchdníma markama. Odevzdal soudružce učitelce. Pak asi jako 12i letej skoro na stejným místě jen ve večrních hodinách a odevzdal na služebnu VB. Ještě ten večer u nás zvonek a pán mi dal 200 kčs jako poděkování. A ta třetí asi až teď. Jinak vím, že třeba bráchova bejvalka nechala peněženku v dálkovým autobuse v tý síťce na sedadle a za tejden jí komplet přišla peněženka poštou. Taky úsměvnou historku mám od kámoše z práce. Ztratil peněženku. Tak tejden obíhal úřady a banky kvůli dokladům a kartám. Když měl vše nový, tak jel na chatu a tam našel tu peněženku ležet na pařezu kde si ji položil, když sekal trávu. Medvěd, Péťa a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 @Fruktis : trochu z jiného soudku: světe div se, ale dnes jsem konečně zprovoznil tu miniledničku, kterou jsem po převezení od tebe uskladnil v hloubi příšeří garáže.... Konečně jsem pro ní našel vhodné místo a už se v ní chladí roztroušená basička.... Na zítra.... Zítra tu asi nebudu.... Fruktis, Péťa a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Ke ztrate dokladu penezenky .... vlastni zkusenost v Prelouci jako maldy jsem vse polozil na strechu nasi S125 a odjel ... Doma zjistil ze jsem v prd .... Tak jsem volal tehdy jeste VB - pry se nic nenaslo byl patek odpoledne. Tak ze opacko v PO rano a - doklady odevzdal nekdo na sluzebnu muzete si pro ne prijet ...... I prez reputaci tehdejsi doby bylo predani v Prelouci naprosto pohodove navic bez jakekoliv pokuty - nalezce bohuzel nebyl znam - jmeno me zdeleno nebylo. Od te doby si tyto veci hlidam a maji jak doma tak v aute sve misto a jinam to nedavam. A stejne bych se choval i v pripade nalezu. Samozrejme pro jistotu s dokumentaci mista obsahu .... a odevzdani na sluzebnu PCR - ikdyz tady tato veci meoc nechteji pry je lepsi MU ? Ale asi je nejlepsi tomuto predchazet nicmene vsichni starneme Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 predloni jsem si polozil klasicky penezenku pod hagus a poutam deti..... trada dopice a penezenka v pici :D, no tak jsme zrusili vylet do polska, protoze by se to nestiho vse vyridit..... o rok pozdeji... co myslite??? no to same, kamos mi vola, zastav vole mas na strese penezenku..... a letos? Poutam deti opet do sedacky, penezenku uz tam fakt nedavam, ale zustal tam mobil, objedu blok a ? pani cyklistka tam ceka s mym mobilem v ruce takze ted uz opravdu na strechu auta nic nedavam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.