Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

taky jsem jednou našel peněženku, uvnitř jen pár korun, ale taky doklady..., volám na číslo co bylo uvnitř, chlap z Karviné nervozní, připadal jsem si že otravuju, nakonec jestli bych mu ji nepřivezl 😯, po odmítnutí tak jako že jo, že si přijede, pak asi deset telefonátů pro navigování aby ke mně trefil..., (vyložený ko*kot), přivezl mi jako odměnu KRABICOVE víno 🙈, když odjel hodil jsem krabici do popelnice a zařekl se, že příště do cizí peněženky kopnu :roker

ale jak se znám, tak zase zavolám..., člověk nepřekročí svůj stín ...;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Jako uprimne, mam taky jen blbou zkusenost... nalezena srajtofle a "majitel" me obvinil z toho, ze v ni byla kupa penez a ze je prazdna. Takze priste - maximalne ji na zemi kopnu ke kraji a nasrat (a nutno rict, ze uz jsem to praktikoval - proste jsem ji prekrocil a zcela bez dalsiho povsimnuti odesel pryc).

Totez se mi stalo pred lety s nalezenym mobilem, obvineni, "ze jsem ho rozbil a provolal XX minut"... Jasne, nemam nic lepsiho na praci. Takze priste? Jasne, at si "majitel" nasere. Klasicky "za dobrotu na zebrotu".

Odesláno

K těm peněženkám, dokladům apod. Opravdu jste takoví hajzlové? To je problém ji sebrat a když už, tak aspoň anonymně hodit do schránky na úřadě nebo Policii? To se na mě nezlobte, ale tady pořád čtu, jak ty ostatní jsou idioti a pak... 😮 :blicismajlik 😢

Já už několikrát podobnou věc řešil a naštěstí jsem se zatím nespálil. Jen jednou mi zůstala platební karta nějakého poláka, kterou jsem našel v Řecku. Šel jsem do okolních hotelů na recepci se zeptat, jestli tam není ubytovaný a když ho nesehnal, tak jsem si kartu nechal. S vědomím, že aspoň nebude zneužita a majitel si zařídí novou.

Odesláno (upraveno)

abych nebezel s vanou ke svarecovi at mi tam navari matici :P
proc sakra nemuou delat klasicke 6 hrane matice :P

to me napada nema nekdo navod jak se sundava vana na RHR motoru 138 koni ??
ono na ni je nejaky "dekl"

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

@Péťa kdyz se spalis s tim, ze te pak nekolikrat predvolavaji na fizlarnu k podavani vysvetleni a jednaji s tebou jako se zlodejem, tak se na to priste taky vykasles. Za ty starosti kolem mi to nestoji. Uz nikdy. Neholdam riskovat, ze znova narazim na vychcanyho z*neumím psát slušně*.

Odesláno

Sitler - a jsme zase u toho paušalizování a kolektivní viny

Ještě že fakt nejsou všichni sobci, ale že je snad ještě pořád většina takových, co je pro ně odevzdání peněženky na ztráty a nálezy nebo přímo majiteli běžná praxe o které vůbec nediskutují

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

proc sakra nemuou delat klasicke 6 hrane matice :P

vždycky se najde hňup, co nepoužije správný klíč a pak to takhle dopadne--je jedno, jestli bude šestihran, imbus nebo Torx..., nepíšu o tom, že většina to dorve na krev, aby jim nevytekl olej 😯 🙈

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Péťa já též vždy vracím co najdu..i nějaký tlačítkový starý telefon a přijel si pro něj jeden český režisér a dovezl Mercy🙈 

Takže zatím nespálen a vždy odměněn naleznym být symbolickým...ale pro mě je nejlepší odměna ta radost,že dotyčný ztracenou věc našel...😁

Odesláno

S nalezenejma peněženkama (asi 3) jsem měl vždy tedy štěstí. Poprvý jako 8i letej, před školou s dokladama nějakýho dederóna a výchdníma markama. Odevzdal soudružce učitelce. Pak asi jako 12i letej skoro na stejným místě jen ve večrních hodinách a odevzdal na služebnu VB. Ještě ten večer u nás zvonek a pán mi dal 200 kčs jako poděkování. A ta třetí asi až teď. Jinak vím, že třeba bráchova bejvalka nechala peněženku v dálkovým autobuse v tý síťce na sedadle a za tejden jí komplet přišla peněženka poštou. :super

Taky úsměvnou historku mám od kámoše z práce. Ztratil peněženku. Tak tejden obíhal úřady a banky kvůli dokladům a kartám. Když měl vše nový, tak jel na chatu a tam našel tu peněženku ležet na pařezu kde si ji položil, když sekal trávu. :D

Odesláno

@Fruktis : trochu z jiného soudku: světe div se, ale dnes jsem konečně zprovoznil tu miniledničku, kterou jsem po převezení od tebe uskladnil v hloubi příšeří garáže.... Konečně jsem pro ní našel vhodné místo a už se v ní chladí roztroušená basička.... Na zítra.... Zítra tu asi nebudu.... :aut

Odesláno

Ke ztrate dokladu penezenky .... vlastni zkusenost v Prelouci jako maldy jsem vse polozil na strechu nasi S125 a odjel ...
Doma zjistil ze jsem v prd .... Tak jsem volal tehdy jeste VB - pry se nic nenaslo byl patek odpoledne.
Tak ze opacko v PO rano a - doklady odevzdal nekdo na sluzebnu muzete si pro ne prijet ......

I prez reputaci tehdejsi doby bylo predani v Prelouci naprosto pohodove navic bez jakekoliv pokuty - nalezce bohuzel nebyl znam - jmeno me zdeleno nebylo.

Od te doby si tyto veci hlidam a maji jak doma tak v aute sve misto a jinam to nedavam.
A stejne bych se choval i v pripade nalezu.
Samozrejme pro jistotu s dokumentaci mista obsahu .... a odevzdani na sluzebnu PCR - ikdyz tady tato veci meoc nechteji pry je lepsi MU ?

Ale asi je nejlepsi tomuto predchazet nicmene vsichni starneme ;)

Odesláno

predloni jsem si polozil klasicky penezenku pod hagus a poutam deti..... trada dopice a penezenka v pici :D, no tak  jsme zrusili vylet do polska, protoze by se to nestiho vse vyridit..... o rok pozdeji... co myslite??? no to same, kamos mi vola, zastav vole mas na strese penezenku..... a letos? Poutam deti opet do sedacky, penezenku uz tam fakt nedavam, ale zustal tam mobil, objedu blok a ? pani cyklistka tam ceka s mym mobilem v ruce :D

takze ted uz opravdu na strechu auta nic nedavam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...