Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 10 hodinami, petrinza napsal:

Směr Maroko

Statečné srdce a hlava. To bych rozumem nedal  . . .  Autem do Maroka, no nepij to . . . . :papa

Odesláno

dneska sedím v autě na parkovišti a čekám na spolujezdce, přijede děda cca 80 s babkou a chce se vecpat do chlívku, ale je tam málo místa, tak kormidluje volantem, ale OPAČNĚ 😯, nakonec vyžene babku mezerou cca 30 cm ven z auta, ať mu ukazuje, babka mává rukama jak autista, děda zuří a leze z auta ven, obchází auto a zjišťuje, že teď je to tak na jeřáb, aby ho vyzvedl ven 🙈, nebo čekat, až ostatní odjedou, 15 minut to divadlo trvalo určitě, ale to už přichází kolega a jedu pryč--neskutečný zážitek :roll

Odesláno

@sitler, to si také myslím že to bylo nacvičování tankování, které jsem viděl v TV. Na Flightradar24 ty stíhačky vidět nebyly, ale viděl jsem je dalekohledem. Zajímavé bylo že ten Stratotanker ze spoda není moc dobře vidět, zřejmě má zbarvení které splývá s oblohou. Viděl jsem ho až když se začal otáčet. :papa

Odesláno (upraveno)

Dneska kvapík od rána...nejdříve noční výjezd do nemocnice v rakovniku a pak kvapík za sanitkou z raka do prahy...jako na to že byla ještě tma tak co dokážete potkat na dálnici za brzdy...ale stejně jsem tu sanitku nestíhal....svihali to pod majáky moc rychle🤪

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

od 1. 6. 2023 jsem technikem požární ochrany, takže kdyby měl někdo zájem o konzultaci, rád pomohu. Zkušenosti mám od logistických center, admin budovy, hotely, přes obchodní centra, po domovy se zvláštním režimem, většina tedy ve zvýšeném požárním nebezpečí. Do vysokého se moc nehrnu :D zatim.

Odesláno (upraveno)

Dneska doktoři s dětma...před čekárnou rozzuřený dav důchodců🤣 tak jsme radši šli na oběd...když sestřička tak pěkně poprosila aby ji nezlyncovali🤣 

Jak já to nemám rád🤣

Tak pomsta za frontu přišla,nejmenší u sestřičky hodil šavli...🙈

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Tak jsem se právě dozvěděl, že diferenciál ve Freelanderu je vyměněnej, ale je to pořád jen dvoukolka a chroupe v tom dál - dozadu se to přenáší přes kardanku a problém je někde mezi automatickou převodovkou a začátkem kardanky. Na tu můj místní servisman nestačí a bude to muset k odborníkům. To za dnešek samozřejmě nestihnu, takže opravuju rezervace na trajekty a zítra ráno vyrazíme do Maroka P2008.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes se bylo u babičky v Morašicích na  50 tém výročí trojúhelníku. Moc pěkně zorganizované.

Děda býval jako svazarmovec u organizace a pořadatelství.

Dokonce, když se to jelo jako PMP,tak to bylo i živě v Čt. 

A na dobové foto je Bohouš u sousedky na dvoře,to se spalo všude,kde bylo volno. 

IMG_20230617_122019.jpg

IMG_20230617_122036.jpg

IMG_20230617_130709_1.jpg

IMG_20230617_124247.jpg

IMG_20230617_124349.jpg

IMG_20230617_131153.jpg

IMG_20230617_131044.jpg

IMG_20230617_131052.jpg

IMG_20230617_144921.jpg

IMG_20230618_102110.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Morašice kdesi u Litomyšle?

Tam měl hlášený pobyt jeden z mých knihkupců, který několik let provozoval knihkupectví v Rakovníku. Celkem to fungovalo až jsem jednou dojel a obchod byl zavřený - prostě krachl. No a já pak jel pro knihy na východ Čech - ale nemusel jsem hledat Morašice, páč jsme se sešli v Litomyšli na náměstí a tam došlo k předání knih i úhradě dluhu.

Mít trvalý pobyt v Morašicích a provozovat krám v Rakovníku mi do tý doby vůbec nepřišlo zvláštní, dokud jsem nezjistil, kde Morašice leží.

Ale je fakt, že bych to asi ani tak tehdy neřešil.

Odesláno

Dneska cely den na Velkem Darku na dcery zavodech (ona tam byla uz i vcera cely den) :) . Docela se povedlo pocasi (dneska, vcera moc ne). Pristi tyden jeste Skasovske jezero u Tovacova a pak bude na prazdniny klidek :D  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...