Klemoň Odesláno 12. červen 2023 Odesláno 12. červen 2023 před 10 hodinami, petrinza napsal: Směr Maroko Statečné srdce a hlava. To bych rozumem nedal . . . Autem do Maroka, no nepij to . . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2023 Odesláno 12. červen 2023 dneska sedím v autě na parkovišti a čekám na spolujezdce, přijede děda cca 80 s babkou a chce se vecpat do chlívku, ale je tam málo místa, tak kormidluje volantem, ale OPAČNĚ , nakonec vyžene babku mezerou cca 30 cm ven z auta, ať mu ukazuje, babka mává rukama jak autista, děda zuří a leze z auta ven, obchází auto a zjišťuje, že teď je to tak na jeřáb, aby ho vyzvedl ven , nebo čekat, až ostatní odjedou, 15 minut to divadlo trvalo určitě, ale to už přichází kolega a jedu pryč--neskutečný zážitek Dave_k a Pepito ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 Včera na úřadě PaKr, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 (upraveno) Teď sleduji na obloze jak nám tu krouží vojenské letadlo a doprovází ho dvě stíhačky. To je asi to cvičení NATO. P.S. obletěl to tady celkem 8x Upraveno 13. červen 2023 uživatelem Pepito radim.1008, zbynek..s a regius ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 (upraveno) @Pepito kdepak, to tam sypou chemtrails Ale vzhledem k tomu, ze je to Stratotanker, tipnul bych nejaky nacvik tankovani za letu Upraveno 13. červen 2023 uživatelem sitler Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 @sitler, to si také myslím že to bylo nacvičování tankování, které jsem viděl v TV. Na Flightradar24 ty stíhačky vidět nebyly, ale viděl jsem je dalekohledem. Zajímavé bylo že ten Stratotanker ze spoda není moc dobře vidět, zřejmě má zbarvení které splývá s oblohou. Viděl jsem ho až když se začal otáčet. Citovat
sitler Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 @Pepito stihacky zpravidla nelitaj s timhle odpovidacem no. Docela by me ale zajimalo, co s tim letelo Tankovani za letu umej i "nase" gripeny, tak jestli to byly ty, nebo neco jineho. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 dnes přistálo v Mošnově bezpilotní letadlo (vojenské) dálkově řízené z USA , nemá to souvislost ? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 @sitler, ty stíhačky jsem neviděl zase tak dobře abych je mohl identifikovat a to že nemají odpovídač vím. @ozzy56 také jsem to viděl v TV a nejspíš to souvislost má. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 Gripeny. Tady to píšou: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/nato-defender-nemecko-pilot-armada-cviceni-rusko-gripen.A230612_211240_zpr_nato_inc Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 14. červen 2023 Odesláno 14. červen 2023 (upraveno) Dneska kvapík od rána...nejdříve noční výjezd do nemocnice v rakovniku a pak kvapík za sanitkou z raka do prahy...jako na to že byla ještě tma tak co dokážete potkat na dálnici za brzdy...ale stejně jsem tu sanitku nestíhal....svihali to pod majáky moc rychle Upraveno 14. červen 2023 uživatelem Fruktis Citovat
Fishman Odesláno 14. červen 2023 Odesláno 14. červen 2023 Dnes doplněna močovina z kanystru. Už to vychází stabilně na 10l = 10000km. Za 145 Kč do vlastní nádoby. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2023 Odesláno 14. červen 2023 od 1. 6. 2023 jsem technikem požární ochrany, takže kdyby měl někdo zájem o konzultaci, rád pomohu. Zkušenosti mám od logistických center, admin budovy, hotely, přes obchodní centra, po domovy se zvláštním režimem, většina tedy ve zvýšeném požárním nebezpečí. Do vysokého se moc nehrnu zatim. Citovat
Fruktis Odesláno 15. červen 2023 Odesláno 15. červen 2023 (upraveno) Dneska doktoři s dětma...před čekárnou rozzuřený dav důchodců tak jsme radši šli na oběd...když sestřička tak pěkně poprosila aby ji nezlyncovali Jak já to nemám rád Tak pomsta za frontu přišla,nejmenší u sestřičky hodil šavli... Upraveno 15. červen 2023 uživatelem Fruktis Klemoň ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 16. červen 2023 Odesláno 16. červen 2023 Tak jsem se právě dozvěděl, že diferenciál ve Freelanderu je vyměněnej, ale je to pořád jen dvoukolka a chroupe v tom dál - dozadu se to přenáší přes kardanku a problém je někde mezi automatickou převodovkou a začátkem kardanky. Na tu můj místní servisman nestačí a bude to muset k odborníkům. To za dnešek samozřejmě nestihnu, takže opravuju rezervace na trajekty a zítra ráno vyrazíme do Maroka P2008. Citovat
Fruktis Odesláno 16. červen 2023 Odesláno 16. červen 2023 Sice fotka na pitchu,ale nechtěl jsem ho vylekat...zachráněný ptáče z gajgru..sotva chodilo,když jsem ho větvičkou tahal ven a už lítá rodiče se o něj stále starají... Jak málo pomoci stačí ke štěstí pajik999, Pepito, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 17. červen 2023 Odesláno 17. červen 2023 (upraveno) Tak dnes se bylo u babičky v Morašicích na 50 tém výročí trojúhelníku. Moc pěkně zorganizované. Děda býval jako svazarmovec u organizace a pořadatelství. Dokonce, když se to jelo jako PMP,tak to bylo i živě v Čt. A na dobové foto je Bohouš u sousedky na dvoře,to se spalo všude,kde bylo volno. VID_20230617_132612.mp4 Upraveno 18. červen 2023 uživatelem Milan+ Pepito, zbynek..s, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 17. červen 2023 Odesláno 17. červen 2023 Morašice kdesi u Litomyšle? Tam měl hlášený pobyt jeden z mých knihkupců, který několik let provozoval knihkupectví v Rakovníku. Celkem to fungovalo až jsem jednou dojel a obchod byl zavřený - prostě krachl. No a já pak jel pro knihy na východ Čech - ale nemusel jsem hledat Morašice, páč jsme se sešli v Litomyšli na náměstí a tam došlo k předání knih i úhradě dluhu. Mít trvalý pobyt v Morašicích a provozovat krám v Rakovníku mi do tý doby vůbec nepřišlo zvláštní, dokud jsem nezjistil, kde Morašice leží. Ale je fakt, že bych to asi ani tak tehdy neřešil. Citovat
Milan+ Odesláno 18. červen 2023 Odesláno 18. červen 2023 Tak jsem tam přidal aktuální dnešní foto,kde Staša parkoval. Citovat
sitler Odesláno 18. červen 2023 Odesláno 18. červen 2023 Dneska cely den na Velkem Darku na dcery zavodech (ona tam byla uz i vcera cely den) . Docela se povedlo pocasi (dneska, vcera moc ne). Pristi tyden jeste Skasovske jezero u Tovacova a pak bude na prazdniny klidek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.