Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Příprava před založením trávníku, ještě musím propiskovat, udělaná síť pro maliny,ostruziny  a štěrk když jdu do skleníku ještě musím udělat obruby mezi štěrk a kůru…a ještě udělat ty vyvýšené záhony ale asi je zadám Petovi ten je umi😂😂

3A4AC9F7-5507-41EA-9BDB-CEB6C51A2954.jpeg

AB81F4E2-1978-4CED-8910-8A5D5E46C472.jpeg

36E0B00A-7FEE-40C5-9DDD-284DF0183173.jpeg

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

však jsi ani neřekl že mě svezeš

Ale řekl, ale asi se to nějak zamluvilo 😟  Ale neboj, není všem autům konec. Jen ta Corvette nebude - 700 HP je nepůjčovatelných / nezvladatelných 😭

Jinak jsem ještě psal o tom tajemství / radosti co dorazilo - takže . . .  A už podle všeho vypadalo, že to nejde - a ejhle jde to . . . zapsáno  :super  🤩  :potlesk

obrazek.thumb.png.de5110e62dd5b799d2773d0c28041b56.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Nastav si tapnutím kurzor za toho označeneho a smaž ho. Jednoduchý

kdyby to šlo tak se neptám 😛

jediný co funguje dotyčný nick označit a dát vyjmout. nic jiného nefunguje .

Odesláno
před 53 minutami, Péťa napsal:

@Charlie 1 Děláš to moc hezky :super

Ta síť se mě líbit. To jsi vyráběl nebo někde koupil? Čím to je vypletený?

Koupil jsem to ve svapu v Náchodě  kompozitni síť oka 10x10cm je to širé 120cm a prodají ti kolik chceš nejdřív jsem chtěl dat Kari síť jenže ta by vyšla na cca 4500 +pozinkovani tak jsem dal tohle a vyšlo to ba 1300 Kč a je toho 9bm😉a ostruziny,maliny a malinoostruzinik k tomu vyvazu…

Odesláno

Boletice,hm tam jsme z Vimperka byli stále.

@Klemoň Co vedlo k tomu na 12 let starou káru nechat dopisovat 17" kola. Ano kola dělaj auto.

Tak nahoď návod dalším klubákům. Jináč s typákem by to asi nebyl problém, nebo alespoň já s tím problémy nikdy neměl.

Odesláno

Nějak mně poslední dobou šálí zrak.... :roker

@Charlie 1 : ta mrtvá zelená chobotnice na poslední fotce je co :myslim

@Medvěd : tady jsem měl také problém s poslední fotkou.... To byla doba, než jsem rozpoznal dvě žabky v milostném aktu.... Na první pohled jsem to považoval za finální výrobek zažívacího traktu.... :mad:

A lepší už to se mnou nebude.... :nevim

Odesláno
před 22 minutami, Hafity napsal:

Nějak mně poslední dobou šálí zrak.... :roker

@Charlie 1 : ta mrtvá zelená chobotnice na poslední fotce je co :myslim

@Medvěd : tady jsem měl také problém s poslední fotkou.... To byla doba, než jsem rozpoznal dvě žabky v milostném aktu.... Na první pohled jsem to považoval za finální výrobek zažívacího traktu.... :mad:

A lepší už to se mnou nebude.... :nevim

O. K. Příště se k nim skloním a vezmu je z detailu

Odesláno

Tak po týdnu čistého vzduchu ve sklepě, se zápach vrátil z jiného místa... Už ale nejsem schopný najít zdroj... Bude muset nastoupit nějaký odborník s technikou... Doufám, že brzy... 

Ale objevila se trochu voda v revizní šachtě vodovodu, takže asi nejspíš nějaký prusak z kanalizace z venku... Na to už jsem kratky

Odesláno
před 5 hodinami, Milan+ napsal:

Co vedlo k tomu na 12 let starou káru nechat dopisovat 17" kola. Ano kola dělaj auto.

Tak nahoď návod dalším klubákům. Jináč s typákem by to asi nebyl problém, nebo alespoň já s tím problémy nikdy neměl.

No tak za prvé to, že 5 let jezdím na 17" originálech od Peugeotu (Oxygene), které mi nikdo nebyl schopen zapsat. A to ani ofiko přes Peugeot a ani "neoficiální" cestou. Pár lidí tvrdilo, že to není problém a zvládnou to tu sice bylo, ale všichni pohořeli . . .   A víš jak dopadneš i při nezaviněné nehodě - neschváleno = platíš vše :bacha

No a typový list ti na to nikdo nedá , nebo mě nechtěl dát a to ani prodejce = Peugeot . . .

A za druhé : nemám návod , ale člověka, který to dokáže vyřídit a to jak na osobák, ale i na dodávky a náklaďáky :potlesk  V případě zájmu pište SZ a kontakt bezúplatně předám 🙊

Odesláno (upraveno)

@Klemoň Já tam teda vidím že maš zapsaný alternativní pneu, disky by museli být s odkazem na řádek 20, 21. Sice tam na konci jakýsi rozměr disku je, ale jestli je to vubec takto platný.

Zvláštně zapsaný.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No on je celej ten "zápis" takovej divnej ... skoro jakoby částečně přes ten předchozí a to razítko taky vypadá že patří k tomu předtím ... že plní požadavky 56/2001 Sb.

Původně má evidentně na řádku 20 a 21 zapsaný nějaký rozměry disků a/nebo pneu a k  tomu změnu

*20-21: 6.5 J15 ET27; .... atd. ...

Mám tu tři TP a na všech jsou na to vyhrazený řádky 20 až 23, disky i pneu se píšou do jednoho, a když se něco doplňuje, je v dalších záznamech odkaz s hvězdičkou - tak tam taky jsou doplněný ty patnáctky.

U jednoho z nich (starší) ty změny/doplňky mají i číslovaný řádky a na jednom je *20-21 a na dalších změny, každej rozměr na novým vlastním řádku ... to bylo přehledný.

Dřív na to byla kolonka 7 Kola, podrobně rozepsaná přední, zadní, pneu, ráfek .... a změny se psaly do poznámek.

Nechci plašit, ale tady bych se skoro bál, jestli @Klemoň nedostal nějakej fejk ....

Odesláno

Jak mi to na úřadě zapsali, tak to mám.  Já jsem řidič a nevím jak to má být zapsané. Tak musím jen věřit, že to bude OK. Nic jiného mi nezbývá . . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...