Zodiak Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor (upraveno) Nene, ruka je v poho, jen nějakou dobu nešla mačkat spojka. Ani držet řidítka. Teď už ok. Ruka srostla. Jizva není skoro vidět. Hojím se jako kočka. I moje motocyklové umělé koleno je paráda. Tělo do hrobu musí být zhuntovaný, není nic horšího než umřít mladej a zdravej. Upraveno 1. únor uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předchazející přispěvky! radim.1008, zbynek..s, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor před 3 hodinami, Zodiak napsal: v únoru mám svátek A v červnu druhý (a teď jsem prozradil, jak se @Zodiak jmenuje - jestli to vadí, tak to smažu ) Citovat
Zodiak Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor @Péťa nic nemaž. Slavím jen v únoru. S☆☆u na Pavla, tak se jmenuje můj otčím. Ať si v červnu slaví sám. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor před 13 hodinami, Charlie 607 napsal: No nebyli ty svary nic moc. ty svary jsou katastrofa , taky jsem už takhle opravil snad deset židlí, v tomhle musí být úmysl Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Samozřejmě, přece nepotřebujem, aby jsme si na tý samý židli váleli prdel 8 let Už jsem v práci na dílně taky pár židlí zlomil, se svejma příšernýma 76 kilama, a to už je co říct. Citovat
sitler Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor no... a ja mam "Markus"e z Ikei uz 14 let ... a asi to bdue jeji posldni rok, odchazi kozenka a vrze , ale rekl bych, ze znacne prekonala ocekavani. Citovat
petrinza Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor (upraveno) I můj nejlepší kamarád je Petr a ta dvě data svátku jsme pojali tak, že v únoru je začátek a v červnu konec období, během kterého můžeme slavit svátek kdykoliv . Upraveno 1. únor uživatelem petrinza Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor @petrinza To by se vyplatilo udělat stejné období od svátku v červnu do únorového svátku . Nic se nesmí podcenit Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Vymejšlím blbosti. Naskytla se mi koupě 807 2004 2.0i v automatu, co rok stojí v depozitu, automat blbne, ale blbě to nevypadá. A k tomu by se rád zbavil phedry, 3.0V6 automat s prasklym perem a zase nějaký blbosti. Tak když ho utáhnu na slušný prachy, asi to pro tu prdel dotáhnu xD Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor No jo, chystá se čištění depozitu, tak asi nastane panika a výprodeje Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor dnes nějaký trotl z vedlejšího vchodu startoval dýzlové BMW --nejprve točil starterem tak, že nepustil snad dvě minuty klíč ve spínačce , prostě celou dobu točil bez přestávky , pak bylo slyšet, že se motor už ani nepřevalí , baterka vybitá cu grund..., za chvíli přijel jeho kolega autem a zapojili kabely--zase točil do bezvědomí, až se z pod kapoty zadýmilo a šlus, tak zavřel auto a konec snahy zbynek..s, Péťa, dýzl a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Před hodinou, sitler napsal: @VojtouNerCZ otviras novy vrakoviste? 1 nebo 2 vráčky ještě nikoho nezabily Citovat
BubakGS Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor (upraveno) Jsem v Kérkonošich, k chalupě jsem sjel... Mno ale jak odsud? Nahoru to snad nedá ani rolba......ta fotka absolutně neukazuje realitu - přes tři 180ky to vede o 3 patra výš na silnici.... ...kua asi tady zkejsnu do jara.... Upraveno 1. únor uživatelem BubakGS Citovat
petrinza Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Snad to s řetězama půjde. Nebo jak to budou řešit ti ostatní? Citovat
Davidak79 Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor @BubakGS bál bych se jen jedné situace , že potkám někoho , kdo pojede dolů takhle se jezdilo kdysi na bývalou chatu , a pak pěkně víc jak kilometr couvat dolů , nebyla možnost se vyhnout BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor (upraveno) No to nevím, napadalo más sem dolů 7 aut, z toho jediná octovka v manuálu 4x4 (mno, pseudo 4x4, že). Jak se zítra vysápeme na silnici zatím nevíme... ... ale piva, kořalky a jídla máme dost, tak nás to právě teď tak moc ne.s.e.re.. ...ale s tím automatem (jsme tu 3 s AT) si nejsem moc jistý v kramflecích. To je fakt kua krpál i na suchu a teď je vespod led a na vrch sníh.... Upraveno 1. únor uživatelem BubakGS Citovat
oddie Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor V klidu, taky mám jedno auto do jara na horách BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor @BubakGS hlavne aby bylo dost piva , ale jak koukam na ty "retezy", no.. ja radsi spoleham na klasiku v nerezu BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.