Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nene, ruka je v poho, jen nějakou dobu nešla mačkat spojka. Ani držet řidítka. Teď už ok. Ruka srostla. Jizva není skoro vidět. Hojím se jako kočka. I moje motocyklové umělé koleno je paráda. Tělo do hrobu musí být zhuntovaný, není nic horšího než umřít mladej a zdravej.

IMG_0416.jpeg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předchazející přispěvky!
Odesláno
před 13 hodinami, Charlie 607 napsal:

No nebyli ty svary nic moc.

ty svary jsou katastrofa 😯, taky jsem už takhle opravil snad deset židlí, v tomhle musí být úmysl 🙈 😉

Odesláno

Samozřejmě, přece nepotřebujem, aby jsme si na tý samý židli váleli prdel 8 let :D  Už jsem v práci na dílně taky pár židlí zlomil, se svejma příšernýma 76 kilama, a to už je co říct.

Odesláno

no... a ja mam "Markus"e z Ikei uz 14 let :D  ... a asi to bdue jeji posldni rok, odchazi kozenka a vrze :D , ale rekl bych, ze znacne prekonala ocekavani.

Odesláno (upraveno)

I můj nejlepší kamarád je Petr a ta dvě data svátku jsme pojali tak, že v únoru je začátek a v červnu konec období, během kterého můžeme slavit svátek kdykoliv .

Upraveno uživatelem petrinza
Odesláno

Vymejšlím blbosti. Naskytla se mi koupě 807 2004 2.0i v automatu, co rok stojí v depozitu, automat blbne, ale blbě to nevypadá. A k tomu by se rád zbavil phedry, 3.0V6 automat s prasklym perem a zase nějaký blbosti. Tak když ho utáhnu na slušný prachy, asi to pro tu prdel dotáhnu xD

Odesláno

dnes nějaký trotl z vedlejšího vchodu startoval dýzlové BMW --nejprve točil starterem tak, že nepustil snad dvě minuty klíč ve spínačce 😯, prostě celou dobu točil bez přestávky 😯, pak bylo slyšet, že se motor už ani nepřevalí 🙈, baterka vybitá cu grund..., za chvíli přijel jeho kolega autem a zapojili kabely--zase točil do bezvědomí, až se z pod kapoty zadýmilo a šlus, tak zavřel auto a konec snahy  🙉😉

Odesláno (upraveno)

Jsem v Kérkonošich, k chalupě jsem sjel... Mno ale jak odsud? 😀 Nahoru to snad nedá ani rolba......ta fotka absolutně neukazuje realitu - přes tři 180ky to vede o 3 patra výš na silnici....

...kua asi tady zkejsnu do jara....

IMG_20260201_160711.jpg

IMG_20260201_153324.jpg

IMG_20260201_160520.jpg

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@BubakGS bál bych se jen jedné situace , že potkám někoho , kdo pojede dolů :D takhle se jezdilo kdysi na bývalou chatu , a pak pěkně víc jak kilometr couvat dolů , nebyla možnost se vyhnout :D 

Odesláno (upraveno)

No to nevím, napadalo más sem dolů 7 aut, z toho jediná octovka v manuálu 4x4 (mno, pseudo 4x4, že).  Jak se zítra vysápeme na silnici zatím nevíme... 😀 ... ale piva, kořalky a jídla máme dost, tak nás to právě teď tak moc ne.s.e.re..🤣 ...ale s tím automatem (jsme tu 3 s AT) si nejsem moc jistý v kramflecích. To je fakt kua krpál i na suchu a teď je vespod led a na vrch sníh....

17699671375362829602892902235589.jpg

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...