BubakGS Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 (upraveno) ..rano me probudil ramus a pred barakem jsem nasel tohle.... ...mno... mel jsem ostrejsi rozhovor s montery, co uz nam pul roku "spravuji" ulici, tak, ze se porad neda pouzivat..... ..ten plot s tim zelezem na miru me stal 180 tycek, kdyz se to renovovalo.... kdyby se frajerum ten valec zhoupnul, mam dole v garazi motorku, kola a vsechno ostatni na placku.... ..nemluvim o tom, ze oprit valec nekomu o branku, kterou dole drzi jedna 8micka kulatina je na Darwinovu cenu samo o sobe.... Upraveno 29. červenec 2025 uživatelem BubakGS Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 Asi bych se neudržel a předvedl bych dělňasům, co znamená mluvit nahlas a rychle v praxi Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 @Medvěd Mám pocit, že do plotu nedrcli, jen se @BubakGS obává samovolného rozjetí válce. To se dá řešit v klidu bez mluvení nahlas a rychle Citovat
BubakGS Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 (upraveno) ..ja byl slusny, nerval jsem ale vzal jsem to pomerne asertivne. Valec BYL opreny nebo minimalne na dotek. Upraveno 29. červenec 2025 uživatelem BubakGS Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 před 3 minutami, BubakGS napsal: Valec BYL opreny nebo minimalne na dotek. To je docela na přesdržku BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 tak po třech měsících v práci jsem konečně dostal novou židli...tomu se říká fofr a jelikož jsem si naplánoval dovču, tak vyhlížím letní počasí...u toho moře s tou předpovědí bude pěkná kosa...takže budu muset plánovat rezervní plán pro tři smráďata, které chce každé něco jiného... @bubakgs tak očividně už finišujou u nás teď zavřeli v okresním městě na půl roku silnici do prahy kvuli stavbě mostu...nevím jak jiní soudruzi dokázali nad d1 některé mosty postavit za provozu no vlastně vím..když vidím souseda co tam "(ne)dělá" tak se ničemu divit nemusím.... minule tam makali na pylonu 2 (slovy dva) dělnící....bednění dělali měsíc...ještě že aspoň ten beton přivezl mix s pumpou...kdyby to míchali růčo tak u toho budou do duchodu ...a objizdné trasy při sebemenší nehodě kolabují... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 @Fruktis . ..to je z toho ze u nas v ulici uz nebydli zadnej zastupitel z radnice... ..kdyby jo... tak je to za 3 tydny hotovy ..misto pul roku Fruktis, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 @BubakGS tak to je všude stejný... mě zase z radnice buzerovali abych si uklidil dřevo co jsem měl složený u plotu...prý kvuli parkování aut...a ted je tam místo dřeva metr vysoká vegetace, a z radnice ticho po pěšině... asi se jich udržba netýká BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 je to pořád stejné, ať je u vesla kdokoliv--vedle v chatové oblasti položili nový asfalt. koberec, po 35 letech , byla to samá záplata a díra nakonec se profláklo, že tam koupil chatu někdo z hejtmanství v ostravě ..., tak proto Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 ¨to je to samy jak pra let zpet se na sidlisti udelala nova silnice a chodniky - pak se zjistilo ze tam bydlel rakusan a vlastne tam stale bydli jeho rodice Citovat
peter23p Odesláno 29. červenec 2025 Odesláno 29. červenec 2025 Koukám všude stejné, u nás na sídlišti dělali nové chodníky místo asfaltu se dávala zámkovka ale z důvodu že je málo peněz se udělali jen hlavní trasy. Několika metrové odbočky od hlavního chodníku k jednotlivým vchodům do domů se již neudělali tam zůstalo něco co se už ani asfaltem snad nazývat nedá (směs mechu, štěrku a možná zbytku asfaltu). Takže cca 30 vchodů má před domem tohle kromě jednoho kde je nový chodník až k domu. Ze zmíněného vchodu pochází starostka a bydlí tam její rodiče. Péťa, ozzy56 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 30. červenec 2025 Odesláno 30. červenec 2025 (upraveno) Pak by se na uřadě ti starostové a starostky měli střídat jednou za 14 dní. Hned bude všechno všude opravené Upraveno 30. červenec 2025 uživatelem Fruktis zbynek..s, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 607 Odesláno 30. červenec 2025 Odesláno 30. červenec 2025 Já dnes vejletil pro auto, přivezl jsem si práci abych se nenudil. Víc o něm pak ve vlastním vlákně. radim.1008, BubakGS, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 31. červenec 2025 Odesláno 31. červenec 2025 Cyklovýlet Ostrava-Dolní Benešov jezero a zpět 50 km zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 Vydali jsme se na dovču do Dunajske stredy a z dunajské pojedeme do maďarska do Hevízu. Je tu od pondělí hezky, tak snad počasí vydrží i v Maďarsku radim.1008, Pepito, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
BubakGS Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 (upraveno) ...je to tam... mlady, blby, ambiciozni.... ..ale na Ph.D. uz fakt s.e.ru.... ..se dalsi 2 roky s necim prc.at... ... jdu si nalejt Upraveno 1. srpen 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz, PaKr, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 @BubakGS tak to buď rád, že každý rok nemusíš dělat prověrky a testy z pičovin. Použití zbraně, střelby, práce ve výškách, komunikace v systému Matra, řidičák, donucovací prostředky, BOZP, pohyb v kolejišti, za tři roky §50 jo a taky jsme museli na ITI dělat zkoušky revizáků EZ, pit manévr v autě a spousta dalších věcí, nad kterýma normální lidi jen kroutí hlavou. Do prvního maléru. Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 2. srpen 2025 Odesláno 2. srpen 2025 (upraveno) Dnes jsme s manželkou odvezli do Jitkova známým Kaiserovu 50ku, předvedli jak funguje, pověsili do ní čtyři pstroužky a odfrčeli do Chotěboře za kamarádem padre Ondřejem Špinlerem https://www.bihk.cz/dieceze/chotebor a pak přes Železné hory štandopéde domů, abych stihl konec vycházky. Doma jsem mrknul na sprint F2 a v než se pojede kvalifikace F1, tak jsem namontil na kabrouše klubové podložky pod RZ. PS: padre Ondrovi je 45+ něco, ale je to moderní člověk a frajer. Je s ním legrace, jezdíme za ním s manželkou rádi a to nejsme věřící. Upraveno 2. srpen 2025 uživatelem Zodiak Radek Hurvajz, Pepito, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2025 Odesláno 2. srpen 2025 jak jsem psal ráno, že má hodně pršet, tak to televizi zase nevyšlo--už se jim nedá věřit ani předpověď počasí , furt svítilo slunko, tak jsem vyjel na skůtru a natočil 150 km většinou po Polsku, naštěstí nespadla ani kapka, jen jsem nemohl najít cestu zpátky, nakonec jízda po polní cestě a vyšlo to Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 2. srpen 2025 Odesláno 2. srpen 2025 Před chvílí mě déšť vyhnal od práce... pavelu96, Zodiak a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.