Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

..rano me probudil ramus a pred barakem jsem nasel tohle....  ...mno... mel jsem ostrejsi rozhovor s montery, co uz nam pul roku "spravuji" ulici, tak, ze se porad neda pouzivat.....   ..ten plot s tim zelezem na miru me stal 180 tycek, kdyz se to renovovalo....  kdyby se frajerum ten valec zhoupnul, mam dole v garazi motorku, kola a vsechno ostatni na placku....  ..nemluvim o tom, ze oprit valec nekomu o branku, kterou dole drzi jedna 8micka kulatina je na Darwinovu cenu samo o sobe....

image.png.ba38b1463189ee329ce48140a52d835a.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

tak po třech měsících v práci jsem konečně dostal novou židli...tomu se říká fofr :P 

a jelikož jsem si naplánoval dovču, tak vyhlížím letní počasí...u toho moře s tou předpovědí bude pěkná kosa...takže budu muset plánovat rezervní plán pro tři smráďata, které chce každé něco jiného... :D 

@bubakgs tak očividně už finišujou :D u nás teď zavřeli v okresním městě na půl roku silnici do prahy kvuli stavbě mostu...nevím jak jiní soudruzi dokázali nad d1 některé mosty postavit za provozu :D no vlastně vím..když vidím souseda co tam "(ne)dělá" tak se ničemu divit nemusím.... :D minule tam makali na pylonu 2 (slovy dva) dělnící....bednění dělali měsíc...ještě že aspoň ten beton přivezl mix s pumpou...kdyby to míchali růčo tak u toho budou do duchodu :aut

...a objizdné trasy při sebemenší nehodě kolabují...

Odesláno

@BubakGS tak to je všude stejný... mě zase z radnice buzerovali abych si uklidil dřevo co jsem měl složený u plotu...prý kvuli parkování aut...a ted je tam místo dřeva metr vysoká vegetace, a z radnice ticho po pěšině... asi se jich udržba netýká :D 

Odesláno

je to pořád stejné, ať je u vesla kdokoliv--vedle v chatové oblasti položili nový asfalt. koberec, po 35 letech 👍, byla to samá záplata a díra 😯

nakonec se profláklo, že tam koupil chatu někdo z hejtmanství v ostravě ..., tak proto  😂 

Odesláno

Koukám všude stejné, u nás na sídlišti dělali nové chodníky místo asfaltu se dávala zámkovka ale z důvodu že je málo peněz se udělali jen hlavní trasy. Několika metrové odbočky od hlavního chodníku k jednotlivým vchodům do domů se již neudělali tam zůstalo něco co se už ani asfaltem snad nazývat nedá (směs mechu, štěrku a možná zbytku asfaltu). Takže cca 30 vchodů má před domem tohle kromě jednoho kde je nový chodník až k domu. Ze zmíněného vchodu pochází starostka a bydlí tam její rodiče. 

Odesláno

@BubakGS tak to buď rád, že každý rok nemusíš dělat prověrky a testy z pičovin. Použití zbraně, střelby, práce ve výškách, komunikace v systému Matra, řidičák, donucovací prostředky, BOZP, pohyb v kolejišti, za tři roky §50 jo a taky jsme museli na ITI dělat zkoušky revizáků EZ, pit manévr v autě a spousta dalších věcí, nad kterýma normální lidi jen kroutí hlavou. Do prvního maléru.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsme s manželkou odvezli do Jitkova známým Kaiserovu 50ku, předvedli jak funguje, pověsili do ní čtyři pstroužky a odfrčeli do Chotěboře za kamarádem padre Ondřejem Špinlerem https://www.bihk.cz/dieceze/chotebor a pak přes Železné hory štandopéde domů, abych stihl konec vycházky. Doma jsem mrknul na sprint F2 a v než se pojede kvalifikace F1, tak jsem namontil na kabrouše klubové podložky pod RZ.

PS: padre Ondrovi je 45+ něco, ale je to moderní člověk a frajer. Je s ním legrace, jezdíme za ním s manželkou rádi a to nejsme věřící.

1828_1753972956_688b80dc1338a667791531.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

jak jsem psal ráno, že má hodně pršet, tak to televizi zase nevyšlo--už se jim nedá věřit ani předpověď počasí 🙈, furt svítilo slunko, tak jsem vyjel na skůtru a natočil 150 km většinou po Polsku, naštěstí nespadla ani kapka, jen jsem nemohl najít cestu zpátky, nakonec jízda po polní cestě a vyšlo to 🤠

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...