Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ušel jsem první asi 6km procházku, sice jsem měl DonJoy-e sundat až od 1.1, ale to už je skoro :) Po měsíci a půl s berlema si teda furt připadám trochu jak Peyrac :D ale snad dobrý. Včera prvních hodně lehkých 25km na trenažéru, dneska procházka a ještě si půjdu zaplavat. Lyže pro tuhle sezónu asi úplně škrtám, možná tak v březnu...

EDIT tak odplaváno, sice se mi hrooozně nechtělo, ale když už tam člověk je, tak je to fajn. Na stará kolena jsem se před půl rokem zapsal i do kurzu, furt je co se učit a zlepšovat, tak o to to pak víc baví, když to člověku tak nějak jde. Vzdálenost jsem teda nepočítal, ale kolem 1,5km to celkem být mohlo... tak nějak na pohodu.

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Obstřik plotýnek mám úspěšně za sebou. Nebylo to teda bezbolestivé, jak slibovali v "informovaném souhlasu ", ale čekal jsem to snad i horší. 

Momentálně žádnou bolest levý nohy poprvé od července necítím,  ale uvidím zítra a ve dnech příštích jak to vlastně bude - osobně doufám,  že už budu mít klid.

Odesláno (upraveno)

Joo mlha byla ale v Opocne a pak na Skalce bylo odpoledne fajn.
Vcera Chabory se slunickem ...
A pred chvilkou jsem dorazil z Polska.

Zitra Cervena Voda snad pro jeden sroub na napravnici ktery nam schazi a muzu zase jezdit.
Pri ceste se zastavime pro "snad funkcni katalizator" pro 1,8 tez na Peska ....

A pak uz ocekavani noveho roku. ...

Ps: Video je v nasem standartnim rozliseni 4K/60sn sem jsem to upravil ;)

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

@radim.1008 Netuším ale mechanik co mě měnil motor - prohlasil že zítra jedeme do Č.Vody a tam snad ten jeden šroub na napravnici odšroubujeme a ja poté budu zase fungovat.
A při cestě se ještě někde zastavíme pro katalizator na zmínenou 1.8 ....
Já jedu jen jako doprovod podavač nářadí a tak trošku na "vejlet"  ;)

Hold špatný čas teď o svátcích .... upřímě beru vše jen abych měl svůj povoz.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Dálniční známku (roční) letos nekupuji. Letošní mi platí do konce března a pak až bude potřeba si prostě koupím jednodenní (na dovču 10 denní). Při mém počtu jizd po dálnici se mi roční nevyplatí :papa

Odesláno (upraveno)

...mno, nove supliky do kuchyne jsou hotove. Pokud mi pristi rok pujdou veci tak, jak ty supliky vcera a dneska... ... tak pro ego  nevydrzim ani sam se sebou ... :D   ...ale abych priznal barvu ->  pani Bubakova me s tema suplikama prudi uz vic jak rok, tak to ma hotovy, at to nepretece do dalsiho....  :D

image.thumb.png.a3cb5a75f55cbaf225cc28d7dac5819d.png

Jdu dat chladit sampano a nejaka vina a prevlecu se z monterek.....     ..tak PF 2025 a hlavne at vsem drzi zdravi.....    ... a zase za rok!

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Tak ze v novem roce snad bude lepe.

Vcera se povedlo onen schazejici sroub skutecne sehnat odpoledne i nasroubovat auto projet ohrat a konstatovat "ze" pokud tento motor ma najeto cca 300tis
tak nas nemel priznanych 460tis ale ani stazenych +cca 200tis ale tak nejak vic.

Uvidime jak se bude chovat a jezdit v case - chystam se s nim projet kousek republiky .... a koncem Ledna opet Norimberk - kluci maji sice nova auta
ale "boji" se tak daleko jet - ja tyto pochody nejak nechapu ale je to tak - no.

A trosku opozdene - PF2025

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...