pavelu96 Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Dnes jsme v práci zprovoznili novou hračku Péťa, BubakGS a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 To asi jezdí samo že? Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Přesně je to docela sofistikovaný autonomní manipulační stroj Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 "A řidiči ještěrek nebudou mít co žrát" pavelu96, Klemoň, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Právě že ještěrkář co ho zásobuje bednami se musí smekat, ale manipulanti co vozili ty bedny budou převedeni na jinou práci. Dvěmi AGV ušetříme 6 lidí - zatím Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Před hodinou, Péťa napsal: "A řidiči ještěrek nebudou mít co žrát" Toho bych se tolik nebál. Protože taková mašinka bude dobrá při manipulaci s materiálem případně s hotovými výrobky. ALE na kamion to bude muset stejně naložit ještěrkář , protože aby takováhle mašinka nakládala na kamion tak by ten kamion musel stát pokaždé na mm přesně stejně musel by být ve stejné výšce atd. ono by to asi šlo ale ustavit ten kamion k nakládce takovou mašinou by bylo časově náročnější než když to tam nahází ještěrem nějakej Lojza si myslím já. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 (upraveno) Tyhle automatický zakládací systémy, tahače apod jsou poměrně pomalé a co to vidím tady ve fabrice (nemají systém od firmy, kde dělám), tak i poměrně poruchové a náchylné na každou blbost. Často je tu tlačí ručně xD Ale fajn to je. Defacto nehrozí nehoda. Tady taky vždycky ušetříme lidi, a pak nám tu brečí, že mají málo lidí, co nám má vozit stroje na dílnu k servisu Upraveno 16. září 2024 uživatelem VojtouNerCZ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Dnes jsou senzory, kamery a AI. Ta by si s kamionem poradila pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 jj, jesterku to nenahradi. Borce s paletakem ale uz jo. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 Tak seděl jsem v retraku, který sám nabere, tx zmáčkneš kód kóje a sám si dojede, založí a pokračuje dál. Docela zajímavé. Ale moc firem u nás tohle nezaplatí. I obyč retrak je ja servis sakra nákladný. Citovat
Hafity Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 před 2 hodinami, pavelu96 napsal: manipulanti co vozili ty bedny budou převedeni na jinou práci A manipulanti si polepší před 2 hodinami, pavelu96 napsal: Přesně je to docela sofistikovaný autonomní manipulační stroj To asi ano, ale stejně, nejlepší manipulátor ovládala Ripleyová ve Vetřelcích.... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 @Hafity polepší si, že se nebudou tahat s paleťákem a těžkými bednami. V logistice je stále dost pozic co roboty (zatím) nenahradíš. Je třeba třídit prázdné obaly, zavádíme lisování kartonových obalů a na obsluhu lisu budou potřeba stále lidi (zatím) Citovat
ozzy56 Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 (upraveno) za chvilku jedu na hory, mám nafukovačku a prkýnko na maso z kuchyně, abych mohl pádlovat , tak snad se na tu chajdu dostanu , kudy normálně jezdím to nepude--záplava edit: tak nic--cesta v pohodě, všechno OK, ale paní na infolince nevěděla lautr nic: pane, to musíte projet sám, mi to ukazuje, že se dostanete jen do Opavy--kuwa, k čemu máme takové úřady ??? Upraveno 17. září 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
petrinza Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Našemu kraji se velká voda vyhnula. Přeju dnešní sluníčko všem, kterým se nevyhnula. Od víkendu jsem v kontaktu s přáteli na severní Moravě, držím jim palce, stejně jako kolegům na pobočkách na severní Moravě, které se nám daří zásobovat kupodivu bez větších problémů. Byl to skok rovnýma nohama do reality po sobotním návratu z Arménie. Ale už se mi i povedlo sestříhat tradiční dovolenkové video. Najezdili jsme něco přes tisíc kilometrů, navštívili hromadu klášterů, jednu jeskyni, jeli jsme nejdelší lanovkou, několikrát za den šplhali dýchavičnou Nivou z výšky pod tisíc metrů nad mořem až k nějakým 2350 metrům nad mořem a zase dolů, ochutnávali různá jídla a vína, Šárka se koupala v jezeře Sevan (pro mně je 18,1 stupňů sakra málo ke koupeli), potkali a v horách popředjížděli hromadu íránských kamionů, viděli arménský Stonehenge, arménské Švýcarsko, arménskou Kapadokii, přešli houpací zavěšený most, asi čtyřikrát se o chlup vyhnuli autonehodě, jednou nás skoro trefil blesk (cítili jsme vůni ozónu a zvedlo mi to zbytek vlasů), prodrali se mnoha stády různého zvířectva na silnici (koně, osli, krávy, kozy, ovce), prostě paráda a moc se nám tam líbilo. Upraveno 17. září 2024 uživatelem petrinza Péťa, ozzy56, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 Mikulovice u Jeseníku barák po prarodicích Citovat
Milan+ Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 před 15 hodinami, pavelu96 napsal: Právě že ještěrkář co ho zásobuje bednami se musí smekat, ale manipulanti co vozili ty bedny budou převedeni na jinou práci. Dvěmi AGV ušetříme 6 lidí - zatím Hm ušetříme,abys pak nebyl ušetřen též Citovat
pavelu96 Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 No to je možný, musíš se s tím naučit žít. Každej je nahraditelnej - i Ty - a pak si můžeš změnit nick na Milan mínus Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 1 1 Citovat
Milan+ Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 (upraveno) Pletou se Ti pojmy a dojmy tento nick,je spojen jen s tímto fórem s prací ne. Ano každý je nahraditelný. Nemluvě o tom,že každá výroba co se dnes motá kolem aut stojí za kulový,viz i případ tady v JC Continental a v ČR nejen ten. Já se těším ,už abych byl nahrazen při odchodu do důchodu,nebo předdůchodu. Upraveno 17. září 2024 uživatelem Milan+ Citovat
Milan+ Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 (upraveno) @Havlicek.Lukas To je smutný pohled. Já dnes nějaké zkoušky ,výkres s razítkem státní letecké inspekce Upraveno 17. září 2024 uživatelem Milan+ Citovat
ozzy56 Odesláno 17. září 2024 Odesláno 17. září 2024 před 9 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Mikulovice u Jeseníku přebírali jsme tam vojenskou techniku za komančů na trailery, dodnes tudyma jezdím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.