ozzy56 Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 (upraveno) dnes cestou na Otmuchowské jezera (Polsko) oběd na Písečné , k vodě opláchnout nás tam nepustili--prý jen pro ubytované, tak čus klucíí--tady jsme byli naposled , zato v Polsku vedro jak c*p, koupání super Upraveno 24. srpen 2024 uživatelem ozzy56 Charlie 1, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
petrinza Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 Ještě jsem neudělal, ale výhled počasí vypadá dobře, ta budu pokračovat v pokusu rozchodit dobíjení na Oktávce. První pokus byl vyměnit klíňák, protože vypadal vytahaně a nebylo už kam ho víc napnout. To nepomohlo. Včera bylo příjemně, výhled na déšť 2%, tak jsem došel pro Oktávku do garáže, převezl si jí na zahradu a zkusil vyměnit uhlíky na dynamu. Hned druhý uhlík se ani nehnul a povedlo se mi ho kleštičkama jenom kus utrhnout. Tak jsem celé dynamo vymontoval, zase vyndal první vyměněný uhlík a všechny uhlíky namontoval do druhého dynama, které leželo nějakých dvacet let v syslátech. Ale než jsem stačil druhé dynamo vrátit do auta, začal lijavec a najednou podle předpovědi mělo pršet až do tmy. Zpod terasy jsem přes déšť na auto chvíli koukal a už jsem si představoval, kam ta voda všude zateče, co všechno začne korodovat a jak ten výpar vody z trávníku stoupá k podlaze.. No, posbíral jsem nářadí a šroubky zpod kapoty, nastartoval a bez klíňáku a dynama s ním zajel zpátky do garáže. Jsem zvědav, jestli výměna dynama pomůže, vůbec netuším, jestli tohle ze zásob funguje. Uvidím. Jestli to nepomůže, bude další krok repase jednoho z dynam výměnným způsobem. A jestli selže i to, tak už nevím. Regulátor? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 když nepomůže výměna dynama , může to být i regler, odpoj baterku, sundej víčko regleru a mezi kontakty vlož malý pilníček a trochu vyčisti, někdy jsou na kontaktech kuličky a pak kontakty lepí, víc neporadím Hafity ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 (upraveno) O víkendu jsme se byli podívat na Lipně, kde se v korytě Vltavy pod Lipenskou přehradou (voda tu teče pouze několik dnů v roce kvůli závodům), jelo Mistrovství ČR a Pohár ČEZ ve vodním slalomu. Vltava pod Lipnem a Labe pod Špindlerovo Mlýnem jsou dvě nejtěžší slalomové vody v přírodním řečišti v České republice, z umělých tratí je těžší snad jen Trnávka u Želivky a slovenské Čuňovo Zkusím sem dát video pro představu, jak vypadá jízda v nejtěžším úseku tratě https://photos.google.com/share/AF1QipPmBjQZ9ElrYONr7Li-40p_La3_2w6BgL0z6C3om4W2urfQMTDW56LskCYsWiUeYA?key=dDczMW9zWkJxZENrTVFKQUIteE9KQlNvaUxkbEFR Na Lipno jsme od hotelu v Rožmberku jeli autobusem - vědouc, že v okolí bude určitě problém s parkováním a že se stejně budeme chtít podívat i na Čerťáky, rozhodl jsem, že pojedeme v 9,30 busem a že využijeme zpětný bus v 15 hodin z Vyššího Brodu. Celý dopoledne proběhlo v pohodě, s pořád ještě lehce pajdavou nohou jsem ušel dle hodinek asi 14 km, pak jsme poobědvali ve Vyšáku za na zdejší cenu velice příjemné kačky (pizza 129, bůček se zelím a brdlikem 149) a pak to přišlo. Zastávka busu naštěstí ve stínu, usedáme ve 14,40 a čekáme. 14,55 se zvedám, aby nás případně řidič nepřehlédl .... 15,00 bus nikde 15,10 dtto 15,15 jímá mě lehká nervozita 15,20 volám provozovateli busu (bez odezvy - nezvedl to, asi v sobotu odpůldne nikdo v kanclu nesedí a nezvedá se ani mobil) 15,30 volám taxi MAREK (plný, čas nejdříve v 18 a 18,25 má jet další bus) 15,40 Pavel objevil ne taxi, ale smluvní přepravu 15,50 přijel Trafic včetně vleku na lodě (asi sbíral i zvrhlé vodáky) v 16,00 vystupujeme v Rožmberku u hotelu lehčí o jednu Boženu Podle pána z auta bus je nějakou dobu zrušený, ale IDOS to zjevně netušil P. S. A pak buď EKOLOG co nejezdí všude autem Upraveno 27. srpen 2024 uživatelem Medvěd Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 ozzy56 - díky za radu. Namontoval jsem druhé dynamo, nasadil klíňák, nastartoval a kontrolka dobíjení zhasla. Kdyby se vše nakonec ukázalo tak jednoduchým. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 27. srpen 2024 Odesláno 27. srpen 2024 @petrinza tak nemusí být vždycky všechno složité aspoň někdy něco jednoduššího musí být Dneska prakticky nic, jenom jsem dosekl zahradu, ale v neděli jsme si koupili jízdu v jedné klasice petrinza, Pepito, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
zbynek..s Odesláno 29. srpen 2024 Odesláno 29. srpen 2024 Dnes při cestě do práce jsem náhodou mrknul na celkové km, tak 166661km, a pak jsem si říkal, že by to mohlo vyjít až v práci a ono to vyšlo 166666km Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 29. srpen 2024 Odesláno 29. srpen 2024 (upraveno) Cyklovýlet z Ostrava do Dolního Benešova a zpět 50 km Upraveno 29. srpen 2024 uživatelem davidse zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. srpen 2024 Odesláno 29. srpen 2024 Já sklidil, usušil, už jen nadrtit. Pěkně jedou. zbynek..s a regius ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2024 Odesláno 29. srpen 2024 dneska Rešovské vodopády, je to od parkoviště v Rešově prudce z kopce asi 1.6 KM, ovšem pak zase zpátky , v dnešním vedru ten výlet nebyl můj nejlepší nápad , ale pak super koupání na Slezské Hartě Pepito, zbynek..s a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 dneska v noci vedro, že i želva spala v bazénu regius, Péťa, zbynek..s a 4 další ohodnotil 7 Citovat
sitler Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 Je tu i Peugeot veterán:) pavelu96, PaKr, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 dneska na me zautočila flexa po tchanovi Ferm , praskla hlava a tak se to rozkmitalo ze sem to neudrzel a jak me to slajslo ,natahlo to triko, ale furt se tocila tak sem musel za kabel vyrvat ze zdi Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 To je nějaká japonská flexa? Že se pokusila spáchat harakiri... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 (upraveno) Skoro bych se vsadil že to ruplo okolo ty rukojeti při tom kdy ten hrncovej kartáč kopnul. Tyhle hrncový kartáče jsou pěkný svině, mam radši normální. Upraveno 31. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. září 2024 Odesláno 1. září 2024 ráno bylo pošmourno, tak jsem to zkusil rozehnat Portským, je to takové malagelo, lepí se po něm huba, žena tu měla Jegrmajstra, nějaký ochucený, tak jsem ho prubnul, no tež lepidlo, nakonec trochu slivovice co mi kluk přivez, tak na vypláchnutí úst ,aspoň že ta má 50 Voltů tak dobrý no, cítím už napětí v žíle, od snídaně jsem nejedl , ale teď svítí slunko, tak se záměr podařil, asi půjdu dneska brzo spat BubakGS, regius, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 (upraveno) ..me skoncila truhlarska dovolena, toz jsem chvili nepsal. 18 mm multiplex nabytkarska preklizka je sice paradni material, ale tezke je to jak cyp. Pomalu to vznika, ale je to sichta... ...supliky (cekam na plnovysuvy s tlumenim) a delici stena jeste nejsou, trochu jsem se precenil... Upraveno 2. září 2024 uživatelem BubakGS ozzy56, radim.1008, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 ... přišla nová flexa ... radim.1008, BubakGS, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2024 Odesláno 2. září 2024 (upraveno) @BubakGS kluk si taky skoro všechen nábytek vyrobil sám , někdy uvažuju, jestli je vůbec můj , bo já sem na to levý , přitom se živí přes elektroniku, počítače (zabezpečení firem, obchodů atd.), čert ví kde se to v něm vzalo Upraveno 2. září 2024 uživatelem ozzy56 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.