Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Přestal mi sát vodu tepovač z lidlu. Napsáno na reklamaci, ozval se servis, že už stroje nemají a posílají zpátky peníze. Tepovač mám zlikvidovat. Nebyl bych to ale já, abych se nepokusil opravit, při nejhorším jsem počítal s novou pumpou z Číny. Nicméně jsou jen popraskaný hadičky pod krytem motoru. Oprava za 10 korun, 4000 v kapse... Stejný jak s křoviňákem. Peníze vrátili, stroj nechtěli. Opravil jsem utržený rotor a maká už 4 roky. 

20240713_095859.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si k narozeninám nadělil nové pláště na GTčko. Maxxis High Roller II s kevlarovou výztuhou :mrk 

Staré Moobstery už měli nejlepší za sebou, za půl hoďky vyměněno a hotovo i s testovací jízdou a čištěním :super

20240702_184818.jpg

20240713_160501.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno
V 11. 7. 2024 at 15:41, BubakGS napsal:

mesto me bohuzel mluvi do toho co a jak na barak a kolem  namontuju

Ale co je do dvora / není vidět, tak do toho jim nic není . . . 🙊  Začal jsem mobilní klimou a po tom co byt přešel do mého vlastnictví, tak splitovou klimou a ikdyž to bylo cca 30 000,- tak do dnes nelituji investice. Mám to s dálkovou správou, takže se vracím z dovolené, kouknu kolik je doma a podle potřeby zapnu , nastavím co chci a přijedu domu do "lidského" prostředí. V létě to chladí, na jaře a na podzim topí a roční náklady cca 1 000,- Kč . Nikdo mi to nevěří, ale to je jejich problém . . .  :roker

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, Péťa napsal:

všimni si nové fasády, změna jak kráva

Sem si všimnul hned, ještě dřív než jsem si to přečetl :D Taky jsem dnes visel na žebříku, řezal jsem drát od staryho hromosvodu na domečku pro nářadí, bude se překládat střecha, ale až zaleza na chvílu ten žlutej puchejř na obloze, ted to fakt nejde.
BTW, není těch kamer nějak málo ? :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

dnes servisní den s opel crossland 63 Kw, oleje, filtry, doplnit kapaliny, přehodit kola atd., vyšší hezké auto pro dva v pohodě , uvnitř celkem dost místa i když je to menší auto, nastupování/vystupování super, kola 16'', koupilo se to v super akci něco přes 300 tisíc peněz...👍

ale kujwa ten nejslabší tříválec od pežotu je fakt katastrofa--jede to jen na plný plyn, pak ovšem spotřeba přes 7 litrů 😯, při jízdě zvuk plechový--prostě trabant i když je to čtyřtakt, vyloženě hrozný motor pro penzisty, kteří běžně jezdí na volnoběh...🙈,  problémy s rozvoďákem atd. teď neřeším,   jinak ta 100 koňová turbo varianta je už něco jiného, stejně jako 110 PS;) (s typem 130 koní jsem nejel-neznám)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Na vrata existuje chytrý ovladač který ti ukáže stav vrat odkudkoliv. Co vím tak to mají Trido vrata, ale určitě to mají i ostatní výrobci, Ovšem musíš mít v garáži Bluetooth nebo wi-fi

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...