Pepito Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 (edited) Dnešní vyjížďka na kole okolo Bouzova Edited August 29, 2020 by Pepito pavelu96 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelu96 Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Není to kolo, ale elektrokolo. Takže ses nevyjížděl, ale flákal v sedle... KoudaK, Pepito and vendelinek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 To není baterka, ale hustilka na tom rámu. Pepito and vendelinek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 To je hustilka jo? S tím by mohl foukat kola od auta Taky bych spíš řekl že je to elektrokolo radim.1008 and Pepito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Ta fotka je příšerná, ale podle šlapacího středu sázím také na baterku pavelu96, Pepito and vendelinek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Před necelým měsícem to dal na obyč kole, ale za modrej tým. Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 CRUSSIS e-Largo 8.4 nebo něco takového Viděl jsem na tom Jardu Jágra pavelu96 and Pepito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 Ano, přiznávám se,je to Horské elektrokolo e-Largo 8.4-S (2019) 18" Udělal jsem si na stará kolena radost @Dave_k, všímavej MotoMoto, Péťa, enikybeniky and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 před 6 hodinami, pavelu96 napsal: Není to kolo, ale elektrokolo. Takže ses nevyjížděl, ale flákal v sedle... Na tom se musí taky makat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 před 5 hodinami, Péťa napsal: Ta fotka je příšerná, ale podle šlapacího středu sázím také na baterku Tu fotku kazí můj ksichtík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 @Pepito - když vypneš motor, tak jo V září jsem to na elektrokole zkoušel a o makání to teda nebylo. Ale aby si to někdo nevysvětloval špatně - nemám nic proti elektrokolům, svůj význam mají. A to velký! To máš z toho Mountfieldu? Jsem zvědavý na recenzi Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 před 5 hodinami, MJSytic napsal: CRUSSIS e-Largo 8.4 nebo něco takového Viděl jsem na tom Jardu Jágra Jágr na tom v reklamě jezdil, ale "jeho kolo" je zlaté a má slabší baterku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 @Péťa,z Mountfieldu bych si kolo nekoupil. Mám ho přímo od českého výrobce CRUSSIS a čekal jsem na něj měsíc a půl. Vyrobili jich 400 ks a všechny už předem byly vyprodány na objednávku. Péťa and Gabriel 307 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 před 14 minutami, Péťa napsal: @Pepito - když vypneš motor, tak jo V září jsem to na elektrokole zkoušel a o makání to teda nebylo. Ale aby si to někdo nevysvětloval špatně - nemám nic proti elektrokolům, svůj význam mají. A to velký! To máš z toho Mountfieldu? Jsem zvědavý na recenzi Na rovince a z kopce motor vypínám. Má to pět stupňů "pedálového asistenta" a pomáhají do 25 km/h, je to dáno zákonem. Takže když už dochází sil (v mém věku docela brzy ), tak si zapnu asistenta. Nejde o to kolik najedeš kilometrů, ale jak si jízdu užiješ. Jedu a kochám se přírodou. Péťa and Medvěd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 (edited) Jak už si někteří z vás všimnuli, pořídil jsem si "na stará kolena" elektrokolo. Dnes jsem se zúčastnil "Moravičanské padesátky". Jsem z kola nadšený. Pokud budete mít jakékoliv dotazy ,neváhejte a pište. https://www.crussis.cz/produkt/horske-elektrokolo-e-largo-8-4-s/12005223 Edited May 4, 2019 by Pepito Péťa, Milhausekkk, radim.1008 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 (edited) Po odjetí 60 km mi na baterii zbylo ještě 60% a na první (z pěti) asistencí elektromotoru bych ujel ještě 68 km. Edited May 4, 2019 by Pepito Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 To je stejně nějaký divný.... Jarda vo něm nevěděl a ty ho máš.... Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausekkk Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Super kolo , jsem ale zastáncem staré poctivé dřiny. Koukal jsem na odkaz a jsou to teda částky za takové kolo tak ať slouží a spoustu pěkných cyklozážitků. PS: já mám za kolem i karavan pro dva jorkšíry a budíme zájem Milan+, zbynek..s, Pepito and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 taky se přiznám, že úplně nechápu smysl elektrokola--na kole by se mělo šlapat , od vození je skůtr, elektroskůtr... ale hlavně, že jsi nadšený z kola Ty Pepito and Milan+ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Náhodou, mám na kole sjeto hodně z Evropy, ale elektrokolo rozhodně nezavrhuji. Je to možnost pro lidi být aktivní, i když už fyzička úplně neslouží. A na elektrokole můžeš dojet na místa, kam Tě na (elektro)skůtru nepustí - do přírody,... Scratch, Pepito and valenta.ivan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts