Pepito Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 (upraveno) Dnešní vyjížďka na kole okolo Bouzova Upraveno 29. srpen 2020 uživatelem Pepito pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 Není to kolo, ale elektrokolo. Takže ses nevyjížděl, ale flákal v sedle... vendelinek, Pepito a KoudaK ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 To není baterka, ale hustilka na tom rámu. Pepito a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 To je hustilka jo? S tím by mohl foukat kola od auta Taky bych spíš řekl že je to elektrokolo radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 Ta fotka je příšerná, ale podle šlapacího středu sázím také na baterku pavelu96, Pepito a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 Před necelým měsícem to dal na obyč kole, ale za modrej tým. Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 CRUSSIS e-Largo 8.4 nebo něco takového Viděl jsem na tom Jardu Jágra pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 Ano, přiznávám se,je to Horské elektrokolo e-Largo 8.4-S (2019) 18" Udělal jsem si na stará kolena radost @Dave_k, všímavej Péťa, Gabriel 307, enikybeniky a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 před 6 hodinami, pavelu96 napsal: Není to kolo, ale elektrokolo. Takže ses nevyjížděl, ale flákal v sedle... Na tom se musí taky makat Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 před 5 hodinami, Péťa napsal: Ta fotka je příšerná, ale podle šlapacího středu sázím také na baterku Tu fotku kazí můj ksichtík Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2019 Odesláno 3. květen 2019 @Pepito - když vypneš motor, tak jo V září jsem to na elektrokole zkoušel a o makání to teda nebylo. Ale aby si to někdo nevysvětloval špatně - nemám nic proti elektrokolům, svůj význam mají. A to velký! To máš z toho Mountfieldu? Jsem zvědavý na recenzi Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 před 5 hodinami, MJSytic napsal: CRUSSIS e-Largo 8.4 nebo něco takového Viděl jsem na tom Jardu Jágra Jágr na tom v reklamě jezdil, ale "jeho kolo" je zlaté a má slabší baterku. Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 @Péťa,z Mountfieldu bych si kolo nekoupil. Mám ho přímo od českého výrobce CRUSSIS a čekal jsem na něj měsíc a půl. Vyrobili jich 400 ks a všechny už předem byly vyprodány na objednávku. Péťa a Gabriel 307 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. květen 2019 Autor Odesláno 3. květen 2019 před 14 minutami, Péťa napsal: @Pepito - když vypneš motor, tak jo V září jsem to na elektrokole zkoušel a o makání to teda nebylo. Ale aby si to někdo nevysvětloval špatně - nemám nic proti elektrokolům, svůj význam mají. A to velký! To máš z toho Mountfieldu? Jsem zvědavý na recenzi Na rovince a z kopce motor vypínám. Má to pět stupňů "pedálového asistenta" a pomáhají do 25 km/h, je to dáno zákonem. Takže když už dochází sil (v mém věku docela brzy ), tak si zapnu asistenta. Nejde o to kolik najedeš kilometrů, ale jak si jízdu užiješ. Jedu a kochám se přírodou. Péťa a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. květen 2019 Autor Odesláno 4. květen 2019 (upraveno) Jak už si někteří z vás všimnuli, pořídil jsem si "na stará kolena" elektrokolo. Dnes jsem se zúčastnil "Moravičanské padesátky". Jsem z kola nadšený. Pokud budete mít jakékoliv dotazy ,neváhejte a pište. https://www.crussis.cz/produkt/horske-elektrokolo-e-largo-8-4-s/12005223 Upraveno 4. květen 2019 uživatelem Pepito vendelinek, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 4. květen 2019 Autor Odesláno 4. květen 2019 (upraveno) Po odjetí 60 km mi na baterii zbylo ještě 60% a na první (z pěti) asistencí elektromotoru bych ujel ještě 68 km. Upraveno 4. květen 2019 uživatelem Pepito Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 5. květen 2019 Odesláno 5. květen 2019 To je stejně nějaký divný.... Jarda vo něm nevěděl a ty ho máš.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milhausekkk Odesláno 5. květen 2019 Odesláno 5. květen 2019 Super kolo , jsem ale zastáncem staré poctivé dřiny. Koukal jsem na odkaz a jsou to teda částky za takové kolo tak ať slouží a spoustu pěkných cyklozážitků. PS: já mám za kolem i karavan pro dva jorkšíry a budíme zájem Charlie 1, zbynek..s, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2019 Odesláno 5. květen 2019 taky se přiznám, že úplně nechápu smysl elektrokola--na kole by se mělo šlapat , od vození je skůtr, elektroskůtr... ale hlavně, že jsi nadšený z kola Ty Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. květen 2019 Odesláno 5. květen 2019 Náhodou, mám na kole sjeto hodně z Evropy, ale elektrokolo rozhodně nezavrhuji. Je to možnost pro lidi být aktivní, i když už fyzička úplně neslouží. A na elektrokole můžeš dojet na místa, kam Tě na (elektro)skůtru nepustí - do přírody,... valenta.ivan a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.