Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud na kruháči nejsou značky, platí přednost zprava. Ale měnilo se to docela nedávno, před pár lety? Osobně neznám kruháč bez značek, ale na nějaký takový přijet, dost pravděpodobně bych to taky "sežral" a nevšiml si... řekl bych, že většina lidí má zažitou tu přednost na něm. 

Který to byl, schválně kouknem na Panoramu/Street view? 🤪

Odesláno

jak píšu, ta situace že bych na rondlu dával přednost zprava tady na severu Moravy asi nikde není :myslim, samozřejmě jsem viděl, že ten autobusák nezpomaluje, tak šla noha na brzdu...

Odesláno

Jak píše @oddie , na tom kruháči cos poslal je na všech vjezdech přednost na kruháči a přijíždějící dává přednost  . . . . Ale . . .   jak píšeš dnes bohužel je jen málo řidičů a jinak samý vlastník průkazu 😞 

Odesláno

Dala jsem to, posekano! Veškerá energie fuč, moje nervy s tou pidi sekajdou taky, ale je to. Rozbitá sekačka odvezena a naše stará Al-KO, která sloužila téměř dvacet let a posledních pět let čeká na odvoz na sbernak už je taky fuč (odešel motor a opravit už nešlo).. 

Odesláno (upraveno)

no nakonec jsem skončil uprostřed, protože když jsem viděl že mě nepustí, tlačil jsem se doleva a brzdil..., ten rondl je poměrně veliký a oba pruhy bývají dost obsazené, ale naštěstí tam nikdo nebyl..., no a autobus jel dál jako by byl na hlavní ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

S mladým jsem byl na STK s jeho Getzem, který sjel z výrobní linky na začátku roku 2008. Jedno velké překvapení. Podotýkám, že na STK nemám známé a uplácet neumím ani jsem to neudělal.

2024-05-22 14.08.40.jpg

Hyundai nezastavíš :D

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Tak jestli je to jako s babky 1007, že jednou je tam x závad a za 2 roky je bez závad a nikdo na to nesáhl, tak se tomu protokolu ani nedivím :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...