Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, vendelinek napsal:

ale za kouknutí mi to stálo, krásný kousky tam byly

Ty jooo, "zaprděný" Mustangy jsem dáš hned tři , ale ten E-Type si krkouníš jen pro sebe :roker

Odesláno

@sitler : to označení jsem "vystřelil vod boku".... Trochu mně tam matou detaily.... Tvar vertikálních členů nárazníku a tvar bočních blinkrů na blatníkách.... :roker

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Hafity napsal:

Mně by zajímalo to bílý auto za tím červeným Oplem GT.... :myslim  Fiat 125 TC :myslim

Jj Fiat 125 myslím že to mělo vzadu sport 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna divná citace
Odesláno

"Polák" měl vepředu 4x kulatý a pozičky na předních hranách blatníků.... "Ital" měl 4x hranatý a pozičky na předních hranách blatníků mít mohl, ale i nemusel.... Tvar bočních blinkrů na blatníkách jsem na 125P neviděl....

Odesláno

Ahoj Pežoťáci 

Tady je trochu lepší náhled na identický vůz Je to originální italský FIAT 125 S Na přiložené fotce je s motorem 1,6 z roku 1969

Fiat-125-16-125-s-1969.jpg

Odesláno (upraveno)

Já si dneska udělal výlet s vlekem do německa, vyrážel jsem v 5:00 po D5, pak na Planou, Cheb, Aš a po autobahnu do Zwickau kde jsem byl v 8:30 Splašil jsem tam od priváta 307cc z roku 2006 po nehodě na levou přední část, takže jsem si přivezl spoustu práce. No ve 14:30 jsem skládal doma. Pohodová cesta celkem 558km. 

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno

Ahoj Pežoťáci

dnes dostal můj DS4 a manželky DOG CAR Peugeot Partner nové přední destičky a také letní kola. Provedení třmenů na obou vozech je skoro identické Jen ta velkost destiček a také kotoučů je na DS4 o dost větší. 

IMG_1944.jpg

IMG_1945.jpg

Odesláno

@Vena garážmistr nevím odkud to pochází, ale je po repasu od pána někde tam kousek od tebe. Kabina je čtyřmístná a je to CAS24/5500. Nahradila kropičku ze 76roku, která šla někde do pískovny. ;)

Tady ještě se starou značkou. 

IMG20240112161032.jpgIMG20231118121929.jpg

A já si vlezl do Vejdy. :mrk :D

20240413_152034.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...