Milan+ Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 Mě to stačilo přehodit do jiné místnosti a nemusel jsem nic takového dalšího řešit. A to tu jsou kolikrát tři na homeof doma a k tomu i nějaká ta videokonference. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 Manželka dostane k MDŽ gumy radim.1008, ozzy56, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 já kdysi koupil manželce baterku do naší Š 120 , bo říkala že kytku nechce dneska jsem ji pozval na pizzu, platila ona VojtouNerCZ, Milan+, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 Dostala kytku, gumy a grilovaný kuře. Spokojená Citovat
Lihous Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 (upraveno) Tema zaloh je skoda casu pred tim cemu se rikalo Covid byla zaloha na SIPO cca 6-7tis ted po drobne "optimalizaci" 14/15tis - mesic. Pravda na ele i plynu nam vraci ale i tak zhruba vic jak 2x tolik a jeste si pochvaluji jak je top ze se mezirocne nezvedaji zalohy ??? A dost protoze ! Dnes jsem byl na navsteve ve Velichovkach je tam znama z Ostravy tak se posedelo pokecalo super cast odpoledne. Pak jsem se sel projit po lese prisel se ukazat me dobre znamy danek se stadem priste tam uz pujdu min s mrkvickou a na tom nejpitomejsim miste (strmy val Vrazby) jsem objevil broucka ktery cekal na samicku ktera v me pritomnosti nepriletla tak se chudak pustil do stebla cerstve travy .... Bohuzel "jen" mobil a na usporu dat jen 2K. Og je samozrejme ve 4K. Broucek 2K.mp4 Upraveno 8. březen 2024 uživatelem Lihous Citovat
Akoc Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 Vyzerá to na jedovatú ale chránenú majku fialovú. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 Dnes neuvěřitelná věc, moje Béčko jde na hloubkové čištění interiéru a pak na STK Kdo má ty řeči v servisu poslouchat, že se do toho bojí mechanik sednout v montérkách, že si je umaže Škoda jen, že to je na chvíli. Pak hodím do kufru pár pytlů se zeminou, zásypovým pískem, cementem a pod. a je po hloubkovém čištění Předcházela tomu ještě myčka v pátek - pochopitelně normální kartáčová u Orlenu v Dobrušce, interiér raději nefotím, to až po čištění : Medvěd, radim.1008, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 to já mám na čistotu úchylku , když jsem přijel s autem na protiúčet, seběhli se všichni podívat na auto--nakonec jsem dostal o dost více než byl první nástřel ceny (odhadují aniž by auto viděli), nebylo to jen stavem auta, ale i jeho origo výbavou..., cenu ale garantovali jen 10 dní, tak jsem jim to hned prodal a byl týden bez auta , mám to s čistotou tak od mládí, jak píšu úchylka... Klemoň, radim.1008 a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 dnes jsem se projel na památník Hrabyňské operace, přestože vyhrožovali jak bude foukat vítr, tak bylo bezvětří regius a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 tak jsem dnes chtěl dnes dat trochu zahradu do kupy po zimě, ale ještě hlásí mrazy tak to odsunu…., tak jsem alespoň pridelal žaluzií u pergoly do kuchyne…. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 Opava-Hrabyně ? tam jsem měl přísahu ,krásný léto… ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 Právě jsem se vrátil z vodního cirkusu WATERLAND. Celé dvouhodinové představení (včetně 20ti minutové přestávky) bylo poměrně zajímavé. Jednalo se tedy víceméně o artistická vystoupení propojená s tancem, vodou a ohněm a opravdu se nám to líbilo. Stan bude na Letné stát do 7. 4. - já návštěvu určitě dopobručuju Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 Dnes ...? Cele dopoledne i odpoledne v obci Liblin - tam se natacela vec ktera vznikla nekde v 16 stoleti. Ale to je nezajimava informace ...,pri prejizdeni na obed do obce Radnice se povedlo "objevit" naprosto uzasnou zastavku. A v tamni restauraci Na Trucovne byl zahnan nas hlad - jidlo Ok prostredi Ok ceny asi taky - tak ze spokojenost. A opet s radosti musim uznat "ze" jezdit po dvojkach nekdy i trojkach uz neni az takove utrpeni a i tyto cesty silnice jsou v pohode. Péťa, Radek Hurvajz, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 @Péťa je to jednoduchý zkrátka auto slouží Tobě a ne Ty jemu. Moje 807 slouží dá se říct celou dobu co mám dílnu jako osobák i náklaďák a tahač podvalu zároveň takže podle toho to vypadá ve druhé řade mám jen krajní sesle protože mezi nima jsou bedny s nářadím a věcma co sebou vozím aby to nezabíralo místo v kufru kde mám sice gumovou vanu ale ještě pro jistotu asi 4 vrstvy kartonu z krabic od dílů když vezu něco co by se mohlo počurat aby to nebylo všude ale jen vyhodím tu umazanou vrstvu ale plasty v kufru dostávají kurevsky zabrat. Jinak všeobecně z toho co nám jezdí na dílnu se dá říct že čím starší majitel a řidič tím upravenější auto ano jsou vyjímky ale moc jich není možná je to tím že spousta Pražáků má auto jako spotřební materiál což jsou většinou " cizí " značky u Peugeotů je to trochu jiné tam je většina aut v pohodě. A hlavně je poznat když auto střídají mezi sebou manželé nebo ho jezdí jen ženská a jen chlap no a pokud vozí smráďata tak to je konečná protože BABYTAXI to je většinou takovej humus že ani auto které tam pán kdysi dal že to je auto jeho psa který v jiném autě nechce jezdit tak nebylo tak zaneřáděné jako některé BABYTAXI. Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 Pořádek v autě mám taky rád. Včera jsem po dlouhé době vyluxoval a umyl služební C4. A pak jsem si zvrtnul kotník. Pravej, blbé došlápnutí. Ale řídit s tím jde. Vzal jsem si sebou berličky. Se mi teď teda daří. Minulý týden jsem bojoval s alergickou reakcí na antibiotika, z práce na kapačku, případně na injekci a ta antibiotika mi preventivně napsal zubař, který na mě řádil hodiny během předchozích dvou týdnů.. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 @Vena garážmistr máš pravdu, ta auta co vozí děcka jsou zpravidla v takové bordelu, že jsem jednomu musel říct, že když opravuju jeho auto, tak mám obavu že skončím na kožním, protože měl v autě nejen obaly od všemožných cukrovinek, ale asi i od zabijačky--prostě se tam motal i hmyz , no tak už k nám nejezdí Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 Tohle jsme měli odmala vychytaný a kluci v autě nejedli. A vydrželo jim to i do dospělosti. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 @Péťa jo za nás to bylo taky v autě se nejí maximálně cucací bonbon nebo napít. Když byla holka od bejvalky malá tak jsem toleroval maximálně suchej rohlík ano drobí to ale když ty drobky uschnou tak to nešpiní. A co nesnáším tak různý čokolády nebo zmrzliny to je pak za trest to čistit. Ano tím že v autě jezdím z 90% v montérkách tak jsem trochu tolerantnější ale pořád mám zafixované že jídlo v autě nee. I když jsem jezdil s kamionem tak jsem málokdy jedl na volantu radši jsem zastavil prošel jsem se okolo auta a při tom zbouchal svačinu jediný kdy jsem v kamionu jedl bylo v noci to jsem se bál zastavovat kdekoli. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 Jsem si ráno liboval, jak dlouho mi auto neukázalo kontrolu motoru, až jsem na přejezdu srazil holuba a nahned mi ta kontrolka svítí xD Blbej pták. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.