Medvěd Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 Někdy cca na 2. stupni ZDŠ jsem marodil a táta mě večer vyhnal od televize s tim, že na ní stejně čučím už od rána a že se mám učit. Naštvaný jsem odešel do pokoje, lehl fo postele, čapl knížku a tu jsem uviděl na nočním stolku ležící žárovku z předního světla kola. Nevím co mě to napadlo, ale vyšrouboval jsem miňonku z lampičky a žárovku z kola položil do toho závitu lampičky. Pak jsem cvaknul vypínačem a rázem zhasl nejen byt, ale i celá strana naší ulice včetně lamp veřejného osvětlení. Tma byla asi dvě hodiny a já měl pocit pýchy - dokázal jsem, že když nemůžu koukat na bednu já, tak nikdo Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 ale do trikotu si krapnes pekne hlavne kdyz mas svice venku a karbec uchlastanej pak krome soku behas a hledas hasicak Citovat
Lihous Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 Musim se omluvit @sitler prijedu z prace pred barak - mame to takove neprehledne to jo ale v predstihu davam smerovku (pravou) brzdim v klidku a pred zastavenim varovak. Jede za mnou nejaky "golfista s ksiltem" zastavuje me za autem a ceka ... snad 30verin rozhazuje rukama pak najede bokem k autu a gestikuluje ze jsem idiot a mam si zastavit na plne zlute care znacenou u chodniku o par metru dal .... vytroubil jsem ho a zamaval s usmevem na cestu. Otevru si branu sednu do auta brzda zpatecka stale varovak - dojede za me dalsi dobrak a ceka - pochopim ze se mohl domnivat ze budu odjizdet tak proc by predjizdel ale uz mam zarazenou zpatecku to jsou dve bila svetla ve skupinovce .... Tak ze se omlouvam sic ne vsichni ale cast je fakt mdleho intelektu - a po smerovkach pokud prichazi ignorace zpatecky pripadne kombinace techto signalnich svetel to nas fakt ochranuj buh na cestach ! Havlicek.Lukas a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 @Lihous jé, to máš nějaké podobné jako já. Když chci zajet do zahrady u baráku, musím pozpátku. Silnice je vejš než moje zahrada a ještě je tam prostor nějaké 2,5 metry mezi silnicí a plotem a kolem sjezdu do zahrady stojí z každé strany vzrostlá lípa. Ono je zážitek vyjíždět i popředu, do stran nevidím přes lípy a musím trefit to správné místo, abych nestrčil při rozhlížení čumák moc daleko do hlavní. Kdybych zajel do zahrady popředu, musel bych do té hlavní úplně naslepo vycouvat. Takovou ruskou ruletu ale hrát nechci. Taky dlouho dopředu dám blinkr, když už zastavuju, tak varovky a ještě najedu co nejvíc na kraj silnice. Takže protroubenej jsem byl mockrát, i kolikrát za mnou stálo auto hned za nárazníkem a nechalo se oslňovat mou couvačkou. Jednou jsem takhle byl už doma když se pokoušela zacouvat ta moje a jeden ten troubista neskončil u troubení, ale ještě jí začal sprostě nadávat. Tehdy jsem docela chytil nerva, vyběhl ven a taky mu sprostě zanadával. Ale s chlapem se hádat nechtěl, zavřel okýnko a ženy auto normálně objel, protože proti zrovna nic nejelo. Postupně jsem si ale vedle na sídlišti pronajal několik garážových stání a auta přemístil ze zahrady tam. Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 před 5 hodinami, ozzy56 napsal: to tě nezabije, napětí moc (15000 V), ale žádný proud A, to jsem dostal X krát Sice to nebyl Favorit, ale u různých derivací Fichtla jsme jako kucí strkali prst do "fajfky" a následně šlápli na nakopávačku, abychom zjistili, že "to kope" čímž můžeme vyloučit cívku coby příčinu nehybnosti.... Fichtl 15000V nedával, ale stejně to býval zážitek.... ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 (upraveno) @Lihous @petrinza přijedu před chatu, zastavím co nejvíc vpravo, dám varovky a lezu ven že odemknu branku, za mnou zastavuje auto, tak odemknu, otevřu obě křídla, zajistím a lezu zpět do auta, blbeček v autě se vzbudí a rozčiluje se, že mě mohl objet a nemusel čekat, tak mu říkám proč to neudělal , v tomhle státě musí být tak polovina lidí debilních , druhá situace--když je branka otevřená a chci vjet dovnitř, musím si najet hodně doprava, abych to na úzké cestě vytočil, samozřejmě mám levý blinkr už cca 100 metrů než odbočuju , přesto cca polovina idiotů za mnou mě chce předjet, protože samozřejmě už jedu pomalu a navíc se tlačím doprava, že mám blinkr doleva je jaksi nezajímá..., naposledy kočička cca 18 let se mě ptala, jestli mám vůbec řidičák , když prý tak BLBĚ odbočuju , no teď to řeším tak, že najedu doprava, blinkr doprava a zůstanu stát, a až přejedou tupci za mnou a nikdo kolem není, tak odbočím doleva (samozřejmě blinkr dám doleva), no a tak tu žijem Upraveno 13. listopad 2023 uživatelem ozzy56 pavelu96, Lihous a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 skoda ze kamery co mame na kanclu nevidi pres vrata -o vikendu kolega ze potrebuje dolit smes do chladice - OK jedem na kancl - asi 10 metru pred vjezdem davam blinkr doleva a najednou mam debila co se me snazil objet skoro na urovni leveho zrcatka malem sem ho mel na ridicove strane- samozrejme ze banda mladych debilu co machruje u benzinky s lateckem a cigarkem (objizdet auto zleva kdyz blika do leva muze jen debil) vlitnout do me to by byla sranda - ridic by po svych neodesel Citovat
sitler Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 Nechal jsem auto v servisu. Alternator KO. Nedobiji... no, pri trose stesti to stihnou do ctvrtka mit hotovy. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 Tak mám za sebou první třídní schůzky. Nedopadly zle jen sedět v těch pidi lavicích... To je peklo ozzy56, OK406, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 U nás za týden. Goldinka ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 naše Společenstvo vlastníků má schůzky taky ve škole, jak do té lavice sklouznu, tak dobrý, ale při odchodu to vypadá, že půjdu domů s celou lavicí a stolem Goldinka a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 Já bych se nohama pod ten stolek vešla leda kdybych seděla na zemi na kolenou , takže abych nedělala ostudu, překážím nohama v uličce ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 (upraveno) Dneska cesta do práce...cestou nehoda,říkám si který jouda zase...a hle voni to zelený mužíci a tři jejich OT. Ale nejspíš jim tam někdo vjel z připojovacího pruhu. Tak snad nebudou cílem nejapnych vtípků Tak doplněn odkaz...tak byly to Pandury ...tak to máme jeden mimo provoz...ale jsou v tom vojáci nevině Odkaz Upraveno 15. listopad 2023 uživatelem Fruktis Doplněn odkaz Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 podle fotek co jsou nyní na netu to nebyla kolona, ale kluci vojenský si udělali vláček jako kamionisti--jinak by nemohli najet do sebe, ale asik je to dneska jinačí--kdysi velitel vozu nedovolil, abych se nějak blíže dostal k autu jedoucímu přede mnou , a jízdy v koloně jsem si za ty dva roky fakt užil, nejvíc Příbram-Jaroměř , jelo se tam celý den, průměr asi 30 km/h OK406 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 Tohle je strašné blbej pripojovak,je dlouhý tak jako kamion, ke všemu je točený od kolmé silnice. Zenstina to prostě riskla jako určitě spoustukrat v minulosti a ejhle..on tam pandur a neuhnul. Riskuje tam každý...buď to tam pošle aspoň v nějaký rychlosti...nebo tam trčí... No a ráno bylo mokro,to asi taky pandurum nepomohlo...a druhý co vrazil do prvního se podle mě snažil prvnímu ještě vyhnout...otázka je jestli nejelo auto vedle něj...ale tak snad to nedopadne jako u ty nehody v táboře,že byli x let nepojízdné Takže možná ještě dobrý že to skončilo tak jak skončilo, asi by z toho červenýho prcka moc nezbylo,kdyby ho pandur převálcoval. Citovat
sitler Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 @ozzy56 si myslim ze je to proto, ze jinak se polovodici cpou mezi auta kolony... Citovat
Fruktis Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 (upraveno) Tak dneska jsem si to vyzral na D6 tam i zpět... zastavil jsem v koloně akorát u sjezdu....po hodině stání jsem to lupnul na vyjezdu protismerem....tak snad nebude nikdo dělat obstrukce Odkaz Upraveno 15. listopad 2023 uživatelem Fruktis Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 tak pokracujem sadrokarton…. Pepito, dýzl, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Dave_k Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 Pěkný. Tatík by to v garáži taky tak potřeboval. Kdy máš čas? Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2023 Odesláno 16. listopad 2023 no reknu ti to takhle….dum stojí od roku 2003 a teď jsem se k tomu teprv dokopal…. vždycky se udělalo něco jinyho tohle nehorelo…. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.