Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 22 hodinami, Fruktis napsal:

Tak jsem si koupil před měsícem elm327,že si vyctu chybu co mi to hlásí...nejenze mi to zasantrocili při přepravě na měsíc🤣 já si to ve středu vyhodil😫🙈 a ve čtvrtek jeli popeláři 🤣 zjistil jsem to však až dneska🤣

@Fruktis tuším, že mám dva (mladí mi udělali radost a věnovali to co už mám). Ráno kouknu v autě a během dne dám vědět. Pokud to tak skutečně je, tak se nějak domluvíme 😉 

Odesláno

Není třeba vyrábět závadu. Ta už je, v Novém Městě nad Metují. Tam frčím ve středu. A na Hvězdu do buňky se musí po žebříku, to je vopruz.

Odesláno
před 11 hodinami, RichVa napsal:

@Fruktis tuším, že mám dva (mladí mi udělali radost a věnovali to co už mám). Ráno kouknu v autě a během dne dám vědět. Pokud to tak skutečně je, tak se nějak domluvíme 😉 

@Fruktis skutečně mám dva, posílám SZ

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, pavelu96 napsal:

Tak my jsme na tom časově dál - prvorozená na vysokou a dvojčata první ročník střední - myslím, že přes týden bude doma ticho, klid a uklizeno :aut

Tak to bacha na manželku - doteď měla plnou hlavu dětí (kdy mají přijít domů, mají už úkoly ..... ) a Ty jsi lehce proklouzával.  Teď jí to bude chybět a přejde s péčí na nejbližší možný objekt - TEBE.  V kolik jsi měl přijít domů, udělal jsi na baráku co jsi slíbil, neděláš bordel tam kde nemáš .....

Rychle jí najdi nějaké koníčky nebo se z toho zblázníš. Já jsem to řešil před 15ti lety 😉 

PS: Odborníci tomu říkají "syndrom prázdného hnízda" - https://psychologieprokazdeho.cz/syndrom-prazdneho-hnizda/ 

https://blog.mojra.cz/clanek/syndrom-prazdneho-hnizda-kdyz-deti-odejdou-z-domu-zit-vlastnim-zivotem

Upraveno uživatelem RichVa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...