Havlicek.Lukas Odesláno 9. květen 2023 Odesláno 9. květen 2023 (upraveno) tak ono to bylo vcera, Den zachranaru v Koline, ta nejmladsi mela tanecni vystoupeni s Hejblatky na tema Saxana - na to ze detem je od 3-5 let tak synchronizace byla lehce mimo ale na prvni rocnik se to da prekousnout kouknout na policejni ferrari a ty dalnicni stihacky BMW a samozrejme milion dalsich zajimavych kousku a stanku cestou pres lavku koukam ze na zastave cerni havrani, koroner a hasici - blby skocit pod vlak (ano) v ramci dni zachranaru kdy vsicni maji jine plany nez nekoho zbirat z koleji behem odpoledne ukazka policejnich psovodu , a stare hasicce techniky + zkouska vystrihani z vozu za pomoci hasicskeho vybaveni - na jednom stanovisti dospeli strihali auto , na druhem deti trubku z vyfuku a vecer kapela No Name - jako celkem krasny svatecni den, a dnes do prace Upraveno 9. květen 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení textu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen 2023 Odesláno 10. květen 2023 @pavelu96 to malinke pismo bylo schvalne nechtel jsem to hlasit moc do sveta Citovat
pavelu96 Odesláno 10. květen 2023 Odesláno 10. květen 2023 Sorry, vypadalo to jako chyba vložení textu. Ale teď už je to asi jedno... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. květen 2023 Odesláno 10. květen 2023 bohuzel i takovy je zivot pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 11. květen 2023 Odesláno 11. květen 2023 Ráno do práce Jičín -Nová Paka,auto před Úlibicemi do nouze,za kruhakem,chcípnu, natočím,jedeme dál,Babákem se zase nechtělo. Domu na pohodu i přes antipolution,kamarád s dia po práci, @Scratch zná, načteno, zkontroluj si doma podtlaky,při odjezdu šlápnu na plyn,zasičí jak had a doma bylo jasno. Už zase foukáme na plno. A před dia byla ještě nová baterie. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. květen 2023 Odesláno 11. květen 2023 kampak vlastně zmizel @Sawoy? Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2023 Odesláno 13. květen 2023 já už mám dneska zarobené, slabá hodinka a je to--sekal jsem po 14 dnech, tak tráva už k 20 cenťákům měla Pepito, regius, Zodiak a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. květen 2023 Odesláno 13. květen 2023 hlavne aby se "Peugeot" nezakuckal ozzy56 a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2023 Odesláno 13. květen 2023 (upraveno) Dnes nás v náručí nového majitele opustilo Pavlovo akvárium - snad budou rybky mít veselejší život Upraveno 13. květen 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Klemoň ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 13. květen 2023 Odesláno 13. květen 2023 Dnes od rána s dětmi na hasičských závodech v Rokytnici v Orlických horách. Běhali se 60ky a štafety dvojic, závodu se účastnili i děti z polského příhraničí. VID_20230513_092138.3gp Odpoledne sprint na besídku do školky. Péťa, regius, Schreek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 v tejdnu u popelnic nalezena Smart Samsung 43" jediny problem ze odeslo podviceni - jake prekvapeni u LED televizi ze ?? objednan LEd pasek - rychlost az prekvapiva - do cca 30 hodin byl balik na parcelShopu - bohuzel jinej - vikend klid ale asi hodinu zpet se mi ozvali ze stranky ze se omlouvaji a posilaji spravny LEDky na vlastni naklady - a jako bonus nechce vratit spatny dil - i kdyz sem si v duchu rikal ze neni problem - zabalim a predam prepravci ktery to doresi s protistranou Péťa, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 Já nic ale firma,zábradlí na chodbě dolů z patra do sklepa,volný prostor budou vyplňovat stupňovité skříně. radim.1008, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 Konecne jsem letos vytahl motorku , a nebyl bych to ja, abych na poslednich 10km nezmoknul... . Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 před 1 hodinou, sitler napsal: abych na poslednich 10km nezmoknul.. Dnes ??? Dnes všude a od rána. Od 5,00 až do 14,00 nonstop. A to Prágl, M.Boleslav, Liberec a zase Prágl ... stále déééééšť. Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 U nas cca od 3 neprselo, zmoknul jsem az okolo pul sedmy , od nejakych 4 do 6 klid Citovat
petrinza Odesláno 16. květen 2023 Odesláno 16. květen 2023 Dneska jsem si u Freelandera nechal vyměnit olej v automatické převodovce, abych si mohl myslet, že je o důvod méně, aby auto za měsíc kleklo někde v Maroku. Na tachometru má 266 tis., něco přes 30 tis. jsem najel já a čert ví, kdy byl olej naposledy vyměněný. V servisu říkali, že dávno tomu a ukázali mi v lahvičce cosi, co se spíše podobalo vyjetému motorovému oleji. Humus. Radši nechám olej vyměnit i ve zbývajících automatických převodovkách.. Citovat
Zodiak Odesláno 16. květen 2023 Odesláno 16. květen 2023 (upraveno) Dnes mě zradil pohybový aparát. Ráno jsem byl na prohlídce - zdravotní, kvůli řízení vozidel s majákem. Doktor se mě zeptal, jestli mě něco není, svlíkl mě z gatí a prošahal koleno. Pak mi řekl, že se mám podívat do občanky na datum narození, přestat blbnout a do pondělí sedět doma na zadku. To to pěkně začíná. Asi už jsem starej pes..... Zapoměl jsem napsat, že koleno mám umělý. Výlet s motorkou do škarpy. Jak začne pršet, protestuje. A to mě ortoped tvrdil, že bolet to nemůže, protože do plastu a Vanadu nervy nezarostou. O víkendu se jede 300 zatáček Gustava Havla v Hořicích. To se mi tedy ten felčar pomstil...... Upraveno 17. květen 2023 uživatelem Zodiak Hafity, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 dnes ráno je v jeseníkách zima, tma, prší, vítr--ku*va ještě aby vypli elektriku Citovat
Zodiak Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 @ozzy56 pošli ten vítr sem, já mám VAWT a ani nezafouká..... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 17. květen 2023 Odesláno 17. květen 2023 (upraveno) Tak dneska, když je koleno v pytli a nemocenská, aspoň jsem načtvrtil a nastrouhal jablka na štrůdl. Kdo by čekal, že ze 14cti kusů bude 56 čtvrtek.... To takhle jeden slepej umýval nádobí, odloží struhadlo a říká: "Nevím, jak se ta knížka jmenovala, ale byl to děsnej krvák." Tak jsem se těšil, že převatuju laďák na motorku a..... prd, nemám doma stojanovou vrtačku. Upraveno 17. květen 2023 uživatelem Zodiak Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.