Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak ono to bylo vcera,
Den zachranaru v Koline, ta nejmladsi mela tanecni vystoupeni s Hejblatky na tema Saxana - na to ze detem je od 3-5 let tak synchronizace byla lehce mimo ale na prvni rocnik se to da prekousnout
kouknout na policejni ferrari a ty dalnicni stihacky BMW  a samozrejme milion dalsich zajimavych kousku a stanku
cestou pres lavku koukam ze na zastave cerni havrani, koroner a hasici - blby skocit pod vlak (ano) v ramci dni zachranaru kdy vsicni maji jine plany nez nekoho zbirat z koleji
behem odpoledne ukazka policejnich psovodu , a stare hasicce techniky + zkouska vystrihani z vozu za pomoci hasicskeho vybaveni - na jednom stanovisti dospeli strihali auto , na druhem deti trubku z vyfuku :P
a vecer kapela No Name - jako celkem krasny svatecni den, a dnes do prace 🤢

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení textu
Odesláno

Ráno do práce Jičín -Nová Paka,auto před Úlibicemi do nouze,za kruhakem,chcípnu, natočím,jedeme dál,Babákem se zase nechtělo.  Domu na pohodu i přes antipolution,kamarád s dia po práci, @Scratch zná, načteno, zkontroluj si doma podtlaky,při odjezdu šlápnu na plyn,zasičí jak had a doma bylo jasno. Už zase foukáme na plno. A před dia byla ještě nová baterie.

Screenshot_2023-05-11-06-39-57-427_com.android.chrome.jpg

IMG_20230511_155403.jpg

IMG_20230511_182050_01.jpg

IMG_20230511_184221_01.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes nás v náručí nového majitele opustilo Pavlovo akvárium - snad budou rybky mít veselejší život 

akvarko.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno

v tejdnu u popelnic nalezena Smart Samsung 43" jediny problem ze odeslo podviceni - jake prekvapeni u LED televizi ze ??
objednan LEd pasek - rychlost az prekvapiva - do cca 30 hodin byl balik na parcelShopu - bohuzel jinej - vikend klid ale asi hodinu zpet se mi ozvali ze stranky ze se omlouvaji a posilaji spravny LEDky na vlastni naklady - a jako bonus nechce vratit spatny dil - i kdyz sem si v duchu rikal ze neni problem - zabalim  a predam prepravci ktery to doresi s protistranou

Odesláno
před 1 hodinou, sitler napsal:

abych na poslednich 10km nezmoknul..

Dnes ??? Dnes všude a od rána. Od 5,00 až do 14,00 nonstop. A to Prágl, M.Boleslav, Liberec a zase Prágl ... stále déééééšť.

Odesláno

Dneska jsem si u Freelandera nechal vyměnit olej v automatické převodovce, abych si mohl myslet, že je o důvod méně, aby auto za měsíc kleklo někde v Maroku. Na tachometru má 266 tis., něco přes 30 tis. jsem najel já a čert ví, kdy byl olej naposledy vyměněný. V servisu říkali, že dávno tomu a ukázali mi v lahvičce cosi, co se spíše podobalo vyjetému motorovému oleji. Humus. Radši nechám olej vyměnit i ve zbývajících automatických převodovkách..

Odesláno (upraveno)

Dnes mě zradil pohybový aparát. Ráno jsem byl na prohlídce - zdravotní, kvůli řízení vozidel s majákem. Doktor se mě zeptal, jestli mě něco není, svlíkl mě z gatí a prošahal koleno. Pak mi řekl, že se mám podívat do občanky na datum narození, přestat blbnout a do pondělí sedět doma na zadku. To to pěkně začíná. Asi už jsem starej pes..... 🤣 Zapoměl jsem napsat, že koleno mám umělý. Výlet s motorkou do škarpy. Jak začne pršet, protestuje. A to mě ortoped tvrdil, že bolet to nemůže, protože do plastu a Vanadu nervy nezarostou. O víkendu se jede 300 zatáček Gustava Havla v Hořicích. To se mi tedy ten felčar pomstil......

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Tak dneska, když je koleno v pytli a nemocenská, aspoň jsem načtvrtil a nastrouhal jablka na štrůdl. Kdo by čekal, že ze 14cti kusů bude 56 čtvrtek.... To takhle jeden slepej umýval nádobí, odloží struhadlo a říká: "Nevím, jak se ta knížka jmenovala, ale byl to děsnej krvák." Tak jsem se těšil, že převatuju laďák na motorku a..... prd, nemám doma stojanovou vrtačku. 

346074304_191871793790572_1164435476486553631_n.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...