Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem byl na chajdě na výletě-kontrole, takový kujva rok jsem ještě nezažil--stromy popadané, větve jak noha taky, ve škarpě přes celý les naházené stromy a větve, na zahradě tolik krtinců, to jsem nikdy neviděl a to byl celý podzim klid--jsem si myslel, že jsem je loni odlovil..., ale jsou nejen u mě, kopečky jsou všude kde se podíváš..., musím se poptat co používají na hřištích golfu, tam není jediný kopeček , prý to polévají nějakou odpuzující kapalinou, neví někdo co to je ? :)

Odesláno

Taak jsem si myslel ze zubar nebude az takova zabava - a opak je pravdou - jsem rad ze zubare mam a jsem prekvapeny kam se to ubralo za X roku ktere jsme nemel zubare,
ale ze budu chodit na "dentalni hygienu" 2x do roka mam uz 4 ruzne mezizubni kartacky na ruzne siroke mezery 😂 a to jsem jeste pana doktora nevidel a buro je v .... (u nich)  :myslim

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

prý to polévají nějakou odpuzující kapalinou, neví někdo co to je ?

Na internete píšu, že ako repelent funguje zálievka vodného roztoku ricínového oleja zmiešaného so saponátom.

Upraveno uživatelem Akoc
Odesláno
před 2 hodinami, Akoc napsal:

Na internete píšu, že ako repelent funguje zálievka vodného roztoku ricínového oleja zmiešaného so saponátom.

A tráva tam taky potom 10 let neroste. Tak co by tam ten krtek žral. :D

Odesláno

Já včera s překvapením zjistil, že mám asi důvěryhodnou komunikaci, neboť mi jeden pán z Havířova poslal předem 7 500 Kč za věc, kterou si ještě ani nevyzvedl :mrk.

Musím popravdě napsat, že mne to opravdu potěšilo :super

Odesláno

Já včera po vyzvednutí dopobručeného dopisu zjistil, že můj domněle zrušený ŽL je pouze pozastavený, ale stále aktivní - díky čemuž mi byla aktivována datová schránka, o kterou jsem se nikoho neprosil. 

A protože o tento nesmysl opravdu nestojím a současně i doufám, že v zaměstnaneckém poměru vydržím až do smrti nebo důchodu (podle toho, co příjde dřív), tak v příštím týdnu půjdu ŽL konečně zrušit.

Odesláno

@Medvědto ti zřídili na živnost nebo na tvou osobu? Já jen aby ti tam nechodili všechny úřední dopisy...když datovku nebudeš používat ..aby nebyl nechtěný malér..

Já teda datovku mám spíš že zvědavosti už nějaký rok a zatím mě to nijak obtěžuje,ministerstvo mě upozorní kdy mi končí STK, občas nějaký výpis z portálu občana ...a jednou jsem přes ni něco úřadům i poslal...😁

Odesláno (upraveno)

Datovka vazana na zivnost konci zanikem zivnosti... jaksi se totiz pak nema na co vazat, protoze je to datova schranka ke zrusenemu subjektu.

A k cemu je zrizena je videt ve zrizovacim dopisu. Jinak teda datovku pro FO mam nekolik let a je to vyrazne lepsi nez komunikovat s urady pisemne postou... a hlavne taky muzu urad vesele poslat do riti, pokud mi neco posle postou a ne datovkou.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@Medvěde, to jsem řešil zrovna minulý týden a ujistili mě, že pozastavený ŽL nemusím rušit a DS je v klidu. Jinak mi paní za přepážkou sdělila, že můj pozastavený ŽL má platnost do roku 2070 což mě uklidnilo. :D:papa

Odesláno

Ano, DS je ke kazdemu ICO povinne. Od letoska. A pripadne dopisy od uradu na ICO pujdou do datovky. Zcela bez ohledu na to, zda si ji uzivatel zaktivoval - aktivovana je automaticky 10 dni od doruceni dopisu s prihlasovacimi udaji a je povinnosti uzivatele si ji kontrolovat. Funguje tam i fikce doruceni.

Nicmene, u roky pozastaveneho ZL je pravdepodobnost kontaktu ze strany uradu naprosto miziva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...