Medvěd Odesláno 10. prosinec 2022 Odesláno 10. prosinec 2022 Zase si můžeš v klidu dat do profilu heslo Ani zrno nazmar V tomhle případě tedy Sjíždím destičky až na plech Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 (upraveno) Lidičky - copak se děje ? To to tady vymřelo ??? Žádný příspěvek ani v této rubrice ??? Nikde nesněží nebo tak něco ??? Poslední na dvoře aneb kdo by spěchal "do příkopu" Upraveno 16. prosinec 2022 uživatelem Klemoň Citovat
sitler Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 lezi mi tu na stole mnou podepsana vypoved a premyslim, jestli ji pristi tyden mam predat vedeni nebo ne... to zase bude vikend Péťa ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Tak dobře, trochu romantiky Milan+, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 před 9 minutami, sitler napsal: lezi mi tu na stole mnou podepsana vypoved a premyslim, jestli ji pristi tyden mam predat vedeni nebo ne... to zase bude vikend No mám podobné dilema, protože mi končí zkušební lhůta na konci prosince . . . Citovat
Lihous Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 No dobra tak se zeptam - stale jeste plati ze pokud zastavim plati prepnout svetla na obrysova? Proc se ptam uz to nedelaji ani hlidky PCR ktere stoji tak nestastne ze oslnuji na probliknuti dalkovejma nereaguji ...? A dalsi otazka je ucitel v autoskole pri cvicne jizde nuceny udelat pro zaka ktery ridi stres. kdy se za nim udela kolona cca 20 aut a jedeme za touto autoskolou cca 15km kolem C.Trebove a kdyz uz se zacalo predjizdet na prasaka tak odbocil ...? Ano i ja jsem to uz nedaval a tento usek projet za peknych 30min bylo i na me uz moc ... ? Zablikal jsem mu alepson po predjeti varovakem. Jinak zatim letosni rekord bez kafe z letiste Brno domu prez 3hodiny cisteho casu vcera me dostavalo do kolen Oni ty tydyti snad jeste jezdi na letnich a jet po meste na jednicku dvojku je fakt docela dobre "psycho" Citovat
Medvěd Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Dneska jsem s rektorem v Brně a právě před chvílí kolegovi spadla na Supa pořádná hrouda sněhu ze střechy - pořádná až tak, že je komplet bez zadního okna, v kufru rozlámaný plato a plnej kufr sněhu. Velká radost takhle v pátek večír Klemoň, Péťa a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 před 4 hodinami, Klemoň napsal: Lidičky - copak se děje ? To to tady vymřelo ??? Žádný příspěvek ani v této rubrice ??? Ono někdy je lepší to sem nedávat, kór když jeden neudělá nic a jen se kolem něj věci dějou. Stručně: 8.11. srazilo tchýni (82) auto, dolámaná šeredně ale už rehabilituje. Tchána jsme si vzali 17. k nám, resp. k mýmu tatíkovi (87) na vejminek, že se sokolíci budou koukat na fotbal a tak.. ve dvou se to lépe .. 4 dny OK pak že chce na chvilku domu a pak zas sem že to bude střídat. Žena měla týden odpolední tak tam za ním byl dvakrát švára, švagrová.... v sobotu 3.12. celej den nebral telefon tak ho švára našel na zemi v obýváku že prej se mu zamotala hlava ... vzali jsme ho zas sem ale furt že je mu blbě, nechtěl jíst, jen spal ..no nakonec jsme v úterý 6. volali rychlou tak si ho odvezli a ve čtvrtek ráno 8.12. umřel. Covid a zápal plic. Mezitím jsem si i já střihnul covid č. 3, v pátek ráno volal druhej švára že mu umřela máma (90). Mezi tím *neumím psát slušně*ky běžnýho života, a to doslova - po 20 letech ucpaný odpady, takhle zabetonovanou stovku rouru tukem jsem v životě neviděl, takže tlakový čištění s vycucnutim čističky 17 kKč, Lancia zase stávkuje s DPF, nejkratší dny v roce, nejmíň světla a k tomu to bílý svinstvo. Tak asi tak ... Klemoň, Milan+ a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 No tak to je mazec. No a mě ve středu umřela "jen" dlouholetá kamarádka. Rakovina je mrcha . . . Citovat
Sawoy Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 Mazec to je, ale pořád platí tohle (vzhledem k obsahu předchozího postu to snad není OT): Lihous, OK406, zbynek..s a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Fruktis Odesláno 16. prosinec 2022 Odesláno 16. prosinec 2022 @Sawoy život je krutý a nespravedlivý a proto, když se to *neumím psát slušně*, tak se *neumím psát slušně* všechno a ze všech stran... Citovat
h4wk3y Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 Byl jsem se trochu poklouzat a nakonec se zadařilo... Ještě jednou a pojedu dom.. Njn Až potom jsem zjistil, že restylová světla se docela blbě shání... Citovat
Klemoň Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 před 10 hodinami, Sawoy napsal: pořád platí tohle jestli se nepletu, tak je to Renčín ? Ten má jednu perlu vedle druhé. Toho mám rád Citovat
MJSytic Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 před 1 hodinou, h4wk3y napsal: restylová světla se docela blbě shání... Ajajaj. Co jsi trefil? Citovat
h4wk3y Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 @MJSytic strom, blbec, neuskočil :D... Citovat
Sawoy Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 před 1 hodinou, Klemoň napsal: jestli se nepletu, tak je to Renčín ? Je Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 když to jsou jen plechy , jde vo ho no , klasické lego je na moje ruce prťavé pavelu96, Klemoň, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 @Pe.Tr když nezvládneš klasické lego, tak musíš o level níže - Lego Duplo Klemoň, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 jo to mas recht to vyjde levněji Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 18. prosinec 2022 Odesláno 18. prosinec 2022 Tak jsem dneska nahodil rozvody na motor z peža 309 co jsem dostal od místního pežoťáka , zjsitil jsem, že je v jednom místě zatuhlej, že se nechtěl protočit, ale nakonec se rozhejbal. a při pokusu o start vyletěl do max otáček. Takže jsem usoudil, že je zatuhlá regulace v čerpadle. Namontoval jsem druhý čerpadlo co se mi tu několik lůet válí a uplně to samý, zase max dávka.... Tak ještě tu mam třetí čerpadlo a pokud bude taky zatuhlý, tak mě trefí Video pro zasmání Dave_k, Klemoň, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.