Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Lidičky - copak se děje ?  To to tady vymřelo ???  Žádný příspěvek ani v této rubrice ??? Nikde nesněží nebo tak něco ???  :papa

Poslední na dvoře aneb kdo by spěchal "do příkopu"  🙊

IMG_20221212_062920.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 9 minutami, sitler napsal:

lezi mi tu na stole mnou podepsana vypoved a premyslim, jestli ji pristi tyden mam predat vedeni nebo ne... to zase bude vikend

No mám podobné dilema, protože mi končí zkušební lhůta na konci prosince . . .   :mad:

Odesláno

No dobra tak se zeptam - stale jeste plati ze pokud zastavim plati prepnout svetla na obrysova?
Proc se ptam uz to nedelaji ani hlidky PCR ktere stoji tak nestastne ze oslnuji :( na probliknuti dalkovejma nereaguji ...?

A dalsi otazka je ucitel v autoskole pri cvicne jizde nuceny udelat pro zaka ktery ridi stres. kdy se za nim udela kolona cca 20 aut a jedeme za touto autoskolou cca 15km kolem C.Trebove a kdyz uz se zacalo
predjizdet na prasaka tak odbocil ...?
Ano i ja jsem to uz nedaval a tento usek projet za peknych 30min bylo i na me uz moc ... ?
Zablikal jsem mu alepson po predjeti varovakem.

Jinak zatim letosni rekord bez kafe z letiste Brno domu prez 3hodiny cisteho casu vcera me dostavalo do kolen ;)
Oni ty tydyti snad jeste jezdi na letnich a jet po meste na jednicku dvojku je fakt docela dobre "psycho"

Odesláno

Dneska jsem s rektorem v Brně a právě před chvílí kolegovi spadla na Supa pořádná hrouda sněhu ze střechy - pořádná až tak, že je komplet bez zadního okna, v kufru rozlámaný plato a plnej kufr sněhu. Velká radost takhle v pátek večír 

Odesláno
před 4 hodinami, Klemoň napsal:

Lidičky - copak se děje ?  To to tady vymřelo ???  Žádný příspěvek ani v této rubrice ??? 

IMG_20221212_062920.jpg

Ono někdy je lepší to sem nedávat, kór když jeden neudělá nic a jen se kolem něj věci dějou. Stručně: 8.11. srazilo tchýni (82) auto, dolámaná šeredně ale už rehabilituje. Tchána jsme si vzali 17. k nám, resp. k mýmu tatíkovi (87) na vejminek, že se sokolíci budou koukat na fotbal a tak.. ve dvou se to lépe .. 4 dny  OK pak že chce na chvilku domu a pak zas sem že to bude střídat. Žena měla týden odpolední tak tam za ním byl dvakrát švára, švagrová.... v sobotu 3.12. celej den nebral telefon tak ho švára našel na zemi v obýváku že prej se mu zamotala hlava ... vzali jsme ho zas sem ale furt že je mu blbě, nechtěl jíst, jen spal ..no nakonec jsme v úterý 6. volali rychlou tak si ho odvezli a ve čtvrtek ráno 8.12. umřel. Covid a zápal plic. Mezitím jsem si i já střihnul covid č. 3, v pátek ráno volal druhej švára že mu umřela máma (90). Mezi tím *neumím psát slušně*ky běžnýho života, a to doslova - po 20 letech ucpaný odpady, takhle zabetonovanou stovku rouru tukem jsem v životě neviděl, takže tlakový čištění s vycucnutim čističky 17 kKč, Lancia zase stávkuje s DPF, nejkratší dny v roce, nejmíň světla a k tomu to bílý svinstvo. Tak asi tak ...

Odesláno

Byl jsem se trochu poklouzat a nakonec se zadařilo... Ještě jednou a pojedu dom.. Njn 😁 Až potom jsem zjistil, že restylová světla se docela blbě shání...

peu.jpg

Odesláno
před 10 hodinami, Sawoy napsal:

pořád platí tohle

jestli se nepletu, tak je to Renčín ?  Ten má jednu perlu vedle druhé. Toho mám rád :super

Odesláno
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

jestli se nepletu, tak je to Renčín ? :super

Je :super :papa

Odesláno

Tak jsem dneska nahodil rozvody na motor z peža 309 co jsem dostal od místního pežoťáka :) , zjsitil jsem, že je v jednom místě zatuhlej, že se nechtěl protočit, ale nakonec se rozhejbal. a při pokusu o start vyletěl do max otáček. Takže jsem usoudil, že je zatuhlá regulace v čerpadle. Namontoval jsem druhý čerpadlo co se mi tu několik lůet válí a uplně to samý, zase max dávka.... Tak ještě tu mam třetí čerpadlo a pokud bude taky zatuhlý, tak mě trefí :D  Video pro zasmání :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...