Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Veno s tou kytkou to není nic specifickýho. To prostě vlastnost druhu.

Odesláno

Jo když jsem se s tím svěřil kamarádům tak se mi dostalo podobné odpovědi. Ale výš jak v té době jsem neměl takové zkušenosti a nadhled který nic platné člověk získává až věkem tak byla moje reakce z dnešního pohledu asi extrémní ale je fakt že jsem to dodržel po celou dobu co jsme byli spolu. 

Odesláno
před 48 minutami, Vena garážmistr napsal:

když jsem jí jen tak koupil kytku tak jsem byl hned v podezření že si žehlím nějaký průšvih

No ono Vendo, když ji koupíš jednou za 100 let, tak je to podezřelé. 🙊  Já (dokud jsem pracoval) jsem domu vozil kytku cca každých 14 dní , tak už jsem pak byl mimo podezření 🙃

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 Mimo jiné třeba taky směs zdrojových surovin tuhého skupenství pro výrobu finální kapaliny 

ep_LH500.jpeg

8594405101049_detail.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

mno zuby :),  dneska jsem se dozvěděl, že rovnátka zubů obyčejná pro 13 leté děcko stojí 30 tisíc, nějaká lepší 70 tisíc 👍

takže zlato je dnes asi out 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Pche ... rovnátka za 70 litrů .... dneska frčí předplacenka u ČEZ na tři roky, tím ohromíš spolehlivě 😂

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

@RichVa je fakt že od milujícího tatínka takový praktický dárek asi vyzní trochu jinak.

Popravdě s tím tak nějak počítá. Přece jen se blíží zima a vzhledem k letní výměně jejího motorového oře by se neměla  jak dostat z té Prahe k nám do Pošumaví. (bohužel 2008 má sice jen o málo ale přece jiné rozměry než 207 (195/60 R16 namísto 195/55 R16)). Samozřejmě, že náladu jí zcela určitě spraví maminka s tím správným "holčičím" dárkem. 

Odesláno

Kdysi jsem říkal své nynější ženě, že se cestou z práce domů zastavíme koupit dárek pro mojí dceru z prvního manželství. Olejovou vanu a svíčky. Žena se ale divila, když jsme se pro to stavili v Auto Kelly, prý čekala nějakou romantiku. Dcera ale byla ráda.

Odesláno
V 20. 9. 2022 at 20:26, Medvěd napsal:

Klemoňu - ale těch prachů, co ty kytky stály... 

No právě že ne. Vždycky cestou domů za 50,- z Lidlu.   Malá, ale hezká a radost udělala . . .

Odesláno (upraveno)

dnes v muzeu --Tatra nákladní vozy-- , překvapilo mě, že tam nestojí jediná T 148 S3, na které stál výrobní program cca 20 roků 😯, ptal jsem se paní uvaděčky a ta mě odkázala na vstup do muzea, že tam stojí, ale tam je úplně jiné auto 😯, takže tak..., dám aspoň fotku S1 (dumper), s kterou jsem se taky dost natrápil 🙈, jinak hezké prostředí, čisto, vedle je i restaurace, vlak Slovenská strela stojí hned vedle muzea :super

DSCN3752.JPG

DSCN3761.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Pro mě je legenda 111 ... hlavně to dělený čelní sklo na dvě okýnka otevírací dole s pantama nahoře. To bylo boží ...

Ale v ulicích vládly espětky, vejtřasky, ereny. Novinka byly pekařský a pošťácký robury. Dodávka jedině Žuk, nějaký Barkas, pak přišla 1203 ... Později (70ky?) se tu a tam objevila IFA ... Avie byla vzdálená budoucnost ... bože to byly časy ☺️

Odesláno

ty 111 jsem ještě zažil, i když jen krátce, ale pokud to auto nemělo servo, dokázalo polámat ruce--musel jsi držet volant furt pevně v ruce..., cca 20 let po vojně jsem jezdil s T 138--148, to už bylo jiné kafe 👍

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...