Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musim jeste jednou.
Mam RB banku a mame zdarma vyber kdekoliv na svete zdarma ...... :myslim

Dnes v Pl na nasi benzince vyber v bankomatu - 200zl - to ze na "displeji" neni nic videt beru - ze penize vyjedou snad po 1min beru taky.
"ALE" gratis vyber inzerovany u nas v reklame je okoreneny o +1Kc ve smennem kurzu :mrk
6,45 vs. 5,36 aktualniho kurzu - tak ze GRATIS me dnes stalo vic jak 200Kc 🤣😂

Odesláno (upraveno)

To není ani tak trik, jako to že to lidi neznaj tak nechaji default a pak se diví. Pokud nebylo na displeji nic vidět tak si to ani nemusel všimnout že to nabízí výběr s přepočtem u své banky

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

tak já jsem u Spořitelny a něco jsem chtěl na přepážce a baba říká: pojďme k bankomatu a vyřídíme to :super, no a nakonec mi říká: ušetřil jste 200 Kč (dvě operace), na přepážce byste to musel zaplatit 😉

Odesláno

Nikoliv volil jsem zl to jest jejich narodni menu ....
Me to nedalo a nejak jsem to chtel otestovat protoze kdyz nekdo inzeruje ZADARMOnavic v TV  jde o vice mene o podvod ....

Je to jedno vime to a bude to zesit po svem.
A tyto drobne uz vice neutratime :)

Odesláno (upraveno)

Hele, na webu RB - U nás můžete mít výběry debetní kartou z bankomatů v zahraničí zdarma, přesto vám někteří provozovatelé mohou účtovat dodatečný poplatek za využití služeb.

Musíš ty podmínky číst, asi to bude něco takovýho

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Proto pisu ZE to nebude mit uspech jakoz to reklamace.
Netusim co to bylo za BANKOmat a asi neresim ze jsem se nechal nachytat - 200Kc je za hloupost jeste prijatelna suma.

Placeni jako takove u teto banky mame ZADARMO v beznem kuzu - tak ze toto je jen jako "memento" .

Myslim si ze i u nas je podobnych BANKOmatu pro zahranicni klienty vic nez hodne.

@Radek Hurvajz To byla kreditka ;) ale i tak nebudu to resit vim ze to neni AZ tak pravda a nebo je BANKOmat nejake veselejsi spolecnosti

Na priste jejich KANTOR je jasna volba pokud bude treba hotovost

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

No u nás to vypuklo naplno - takže jsem se podíval na jedinou akci na kterou chodím - kasací (kromě průvodu městem, ale ten dnes pro bouřku zrušili). Jo a co že to je? No přece tentokrát po čtyřech letech http://www.dudackyfestival.cz/program/celkovy-program/ 

Nicméně rocková scéna posílená o skotské či francouzské foukače do dud je fakt nářez.

20220826_215821.thumb.jpg.1f78e2c148d0331ff805653c528ac0be.jpg

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

začal jsem kosit v 11 hodin, za deset minut začlo valit jak z konve, ale fajny teply déšť :super, tak sem to dokosil , pak umyl smetákem auto a ještě na tom dešti aj umyl sebe, prostě super den , včil u čaje s rumem 😉

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Péťa napsal:

Nespadlo !!! Tady ani kapka :(

Tak to, co padalo během naší dovolený na Šumavě nám naprosto stačilo. Jako jó, mohlo bejt ještě hůř, ale už takhle tý vláhy bylo až dost
Nicméně poradili jsme si a dovolenou si užili - páč není špatný počasí, je jen špatně připravený túrista

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Okolo 4 me sice vzbudila bourka ale neprselo.

Jinak dnes "tuning" naseho PC a vestavba 2x 16Tb Hdd v Olomouci.
Cestou zpatky Lostice.Ty jsou povinosti zastavit se.Pokud jedeme kolem.

Jinak bych se primlouval aby se akce PCR celorepublikoveho charakteru nezverejnovali.
Tam kde se jezdi bez akci naprosto pohodove dnes ocistec pro jistotu pod limitem klidne i 30km/h co nastavalo nebudu komentovat :(

A ted uz od sklenky oroseneho Mordire ....

Odesláno (upraveno)
V 27. 8. 2022 at 8:54, Charlie 1 napsal:

Tady v noci lijak jak blázen mezi 3.30-4.30 až mě to vzbudilo….

Tak teď hodinu zas mazec všechna kůra na zahradě mi tady plave😂

08CFCBA1-C656-4D3F-B755-2B831DF561D3.jpeg

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...