Klemoň Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 Dobrý koment, ale to ti neslíbím. Nerad lžu! Ale jestli chceš (nechceš), tak ti za trest pošlu celé to 5ti minutové video, jak se za nima crcám a předjíždím až pak " na pohodu" Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 před 24 minutami, Klemoň napsal: Dobrý koment ... To byl taky jeho jedinej účel. V jakýkoliv polepšení nebo nápravu naprosto nedoufám Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 (upraveno) Noo dnes nam balicek na ktery cekam privezla Ceska Posta a odpoved proc tomu tak bylo vcera me napada ze si to proste jen lidsky spletl. A pred polednem jsem aktivoval prez zdarma linku XPcka do prastareho notasu jen abych udelal nahled.sken z negativu. Nasel jsem par zastrcenych pokladu z roku 88-92. A svete div se fakt ta jejich linka fungovala vygenerovane kody prijala zpatky pro overeni "nadiktovala" vse v cestine a vse je OK. Jen je usmevne ze po tolika letech stale chteji tuto "saskarnu" delat navic u prakticky mrtveho systemu - vetsina je stejne "kreknuta" Upraveno 22. červen 2022 uživatelem Lihous Citovat
vendelinek Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Taky čekám balíček,to bude asi tak na vánoce z číny Citovat
Rikic339 Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Tatík si mi včera postěžoval že má zaprasené auto a že bude muset zajet na myčku.. Jak ho znám, skončilo by to zase na kartáčích Tak jsem se toho radši ujal sám wheel cleaner + clay ve spreji - wapka - usušit - vytřít bordel kolem dveří a kufru - rychlovosk Angelwax Corona - tekuté stěrače hned to vypadá zase k světu.. Malé srovnání před a po radim.1008, Hafity a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 zaprasené auto si představuju trochu jinak *nohafuc*, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 @Rikic339 Taky mám zaprasené auto a jezdím na kartáče Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Ja taky. Jediny co tam je a co by u me stalo za odstraneni je to ptaci ho**o na viku nadrze ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 zaprasené auto sem měl jen jednou MJSytic a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Přijel jsem do práce (zaměstnání) - pozdě, ale přece Pepito a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Ne, nechtělo se mi sem radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 (upraveno) před 5 hodinami, sitler napsal: Ja taky. Jediny co tam je a co by u me stalo za odstraneni je to ptaci ho**o na viku nadrze na ptačí lejna jsem alergický, bo to žere lak , jinak před domem je lampa a pod ní parkoviště, dám hádanku--které místo je obsazeno naposledy ?? Upraveno 23. červen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Rikic339 Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 na naše poměry je to přímo extrémně zaprasené na fotce to možná trochu klame, ale už nešlo skoro nastoupit aby se člověk sám nezaprasil.. Dobře je to vidět na stavu kol Navíc po zkušenostech, kdy ptačí kakáč po pár hodinách sundal i lak to už prostě nenecháváme.. Ještě jsem zapomněl na rozleštění oken, protože tam měl šílený mapy, nevím jak to udělal problém je, že si na kartáčích zbytečně sundavá ochranu laku a škrábe lak, když už to jednou chtěl navoskovat, tak jsem mu kartáče zakázal. A ve výsledku je to vidět, léta jezdil do kartáčů a jaký si tam díky tomu nadělal hologramy.. Citovat
Klemoň Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 před 7 hodinami, Rikic339 napsal: Tak jsem se toho radši ujal sám Dobře a kdy to mohu přistavit já ? Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 V 16. 6. 2022 at 5:29, Medvěd napsal: Podobně to - aspoň co já vím - je v Náchodě s lázněmi Jezdím celý týden na cyklostezce okolo lázní, tak jsem dnes vzpomněl a vyfotil je: Citovat
Lihous Odesláno 23. červen 2022 Odesláno 23. červen 2022 Dnes ....? No prislo me neco o cem nejsem presvedcen ze je naprosto Ok. A kdyz bude zle tak si muzu vybrat zemrit na nedostatek vody nebo na prujem po jejim pouziti a nebo - snad OSLEPNOUT pokud se me dostane do oci diky napr. oplachnuti Pribalovej letacek jsem si neodvazil rozbalit a to ze me to lakalo ze si z kaluze udelam pouzitelnou vodu me zase nuti oprasit to co jsem delal pred bezmala 30 roky v lese a sice voda se pouzivala jen z pramene kde byl proud byla cista a idealne ve vode plaval nejaky zivot - a vzdy to bylo Ok. Prosim ale berte to spis jako odreagovani od vecne masaze tim ci onim Jinak zitra bude kompletace zahradniho cerpadla male vodarny na spalchovani destovkou - uvidime cobude zivota schopne a co nikoliv ... Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2022 Odesláno 24. červen 2022 Pavel dnes úspěšně ukončil svůj devítiletý pobyt na ZDŠ a protože na střední školu nastupuje až 15.9.,, tak mu začaly ty zatím nejdelší prázdniny. radim.1008, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.