Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý koment, ale to ti neslíbím. Nerad lžu!  Ale jestli chceš (nechceš), tak ti za trest pošlu celé to 5ti minutové video, jak se za nima crcám a předjíždím až pak " na pohodu"  😇

Odesláno
před 24 minutami, Klemoň napsal:

Dobrý koment ...

To byl taky jeho jedinej účel. 😂 V jakýkoliv polepšení nebo nápravu naprosto nedoufám 🤣

Odesláno (upraveno)

Noo dnes nam balicek na ktery cekam privezla Ceska Posta a odpoved proc tomu tak bylo vcera me napada ze si to proste jen lidsky spletl.

A pred polednem jsem aktivoval prez zdarma linku XPcka do prastareho notasu jen abych udelal nahled.sken z negativu.
Nasel jsem par zastrcenych pokladu z roku 88-92.
A svete div se fakt ta jejich linka fungovala vygenerovane kody prijala zpatky pro overeni "nadiktovala" vse v cestine a vse je OK.

Jen je usmevne ze po tolika letech stale chteji tuto "saskarnu" delat :) navic u prakticky mrtveho systemu - vetsina je stejne "kreknuta" :) 

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Tatík si mi včera postěžoval že má zaprasené auto a že bude muset zajet na myčku.. Jak ho znám, skončilo by to zase na kartáčích :D Tak jsem se toho radši ujal sám :P wheel cleaner + clay ve spreji - wapka - usušit - vytřít bordel kolem dveří a kufru - rychlovosk Angelwax Corona - tekuté stěrače :) hned to vypadá zase k světu.. Malé srovnání před a po

IMG_20220622_185818.thumb.jpg.a4e1461265c818fd3277a6bd16c6e78c.jpgIMG_20220622_203301.thumb.jpg.ed4c6cb84ab88dbb16b83fff331741e2.jpgIMG_20220622_185832.thumb.jpg.8ba03fc09bb42887c6bce4a3d25df9e6.jpgIMG_20220622_203316.thumb.jpg.870acc75b749072f747fed956875a285.jpg

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, sitler napsal:

Ja taky. Jediny co tam je a co by u me stalo za odstraneni je to ptaci ho**o na viku nadrze :D 

na ptačí lejna jsem alergický, bo to žere lak , jinak před domem je lampa a pod ní parkoviště, dám hádanku--které místo je obsazeno naposledy ??  🙈😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

na naše poměry je to přímo extrémně zaprasené :D na fotce to možná trochu klame, ale už nešlo skoro nastoupit aby se člověk sám nezaprasil.. Dobře je to vidět na stavu kol :) Navíc po zkušenostech, kdy ptačí kakáč po pár hodinách sundal i lak to už prostě nenecháváme.. Ještě jsem zapomněl na rozleštění oken, protože tam měl šílený mapy, nevím jak to udělal :) 

problém je, že si na kartáčích zbytečně sundavá ochranu laku a škrábe lak, když už to jednou chtěl navoskovat, tak jsem mu kartáče zakázal. A ve výsledku je to vidět, léta jezdil do kartáčů a jaký si tam díky tomu nadělal hologramy.. 

Odesláno
V 16. 6. 2022 at 5:29, Medvěd napsal:

Podobně to - aspoň co já vím - je v Náchodě s lázněmi

Jezdím celý týden na cyklostezce okolo lázní, tak jsem dnes vzpomněl a vyfotil je:

2022-06-23 13.39.01.jpg

2022-06-23 13.39.32.jpg

Odesláno

Dnes ....?
No prislo me neco o cem nejsem presvedcen ze je naprosto Ok.
A kdyz bude zle tak si muzu vybrat zemrit na nedostatek vody nebo na prujem po jejim pouziti a nebo - snad OSLEPNOUT pokud se me dostane do oci diky napr. oplachnuti ;)

Pribalovej letacek jsem si neodvazil rozbalit a to ze me to lakalo ze si z kaluze udelam pouzitelnou vodu me zase nuti oprasit to co jsem delal pred bezmala 30 roky v lese a sice
voda se pouzivala jen z pramene kde byl proud byla cista a idealne ve vode plaval nejaky zivot - a vzdy to bylo Ok.

Prosim ale berte to spis jako odreagovani od vecne masaze tim ci onim ;)

Jinak zitra bude kompletace zahradniho cerpadla male vodarny na spalchovani destovkou - uvidime cobude zivota schopne a co nikoliv ...

20220623_225537~2[1].jpg

20220623_225545~2[1].jpg

20220623_225521~2[1].jpg

20220623_225532~2[1].jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...