Medvěd Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Po pravdě taky jsem na to čučel, když jsme kolo vybírali, ale takových, co měly vzadu 10 - 12 koleček a vpředu jeden minitalìř byla většina. Tak snad si mladej vybral dobře. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 (upraveno) Dnes další menší úpravy v dílně. Konečně mám celou desku a nějaký nový kousky nářadí. Upraveno 13. červen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Lihous, zbynek..s, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2022 Odesláno 13. červen 2022 Ta stará Nymburská SPZ s klesající postupkou je peckoidní Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Pěkná dílna Koukám, že 3D tisk jedeš ve velkém Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 No, už mám materiálu hodně, takových 30k v plastu tam bude Začínám rozšiřovat a tisknout ASA, TPU a čekám až vydají novou deltu, pak bude rozhodování jestli ender 5 plus nebo flsun v400 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 A já jako RCčkář tam zahlédl nějaký polotovar Challengera nebo v tom duchu. Ono to v té černé zaniká . . . Citovat
Sawoy Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Teda chlapi, to je bída .... kalendář na zdi nic? Nevšimli, nebo nikdo nemá to sem napsat? Nevím co víc, ale rozhodně je něco špatně Citovat
Lihous Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Dnes objednana zitra dodana lednicka s mrazakem - ale prostorove docela "bida" pro priblizne stenem rozmeru bude nova mensi. Jinak stara lednicka si dovolila po bezmala 27letech chladit - aktualne jsme na 10,4°C a oprava me prijde jako loterie. Mozna by stacilo jen doplnit chladivo ?? Stara dvoukompresorova klasika - dnes uz snad nic podobneho nevyrabeji a kdyz tak to bude k nezaplaceni. @Sawoy Kalendar tam vidim Citovat
sitler Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 @Sawoy jako ze na kalendari ma v cervnu porad duben? Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 (upraveno) před 55 minutami, Sawoy napsal: Teda chlapi, to je bída .... kalendář na zdi nic? No nevím nevím. Ty to nevíš, ale v dílně má tu roštěnku proto, že Pežotí má v ložnici nad postelí místo svatebního a žena mu řekla, že dva kalendáře vedle sebe je už fakt moc Upraveno 14. červen 2022 uživatelem Klemoň Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Před hodinou, Klemoň napsal: A já jako RCčkář tam zahlédl nějaký polotovar Challengera nebo v tom duchu. Ono to v té černé zaniká . . . Starší fotka kde ještě nebyly podvozkové díly. Čekám na dodání šroubů a ložisek abych mohl kastli složit, zakitovat, nalakovat... A pak už dodělat elektriku. Pepito, Hafity, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 (upraveno) Já mám tohohle Urala, ale víc to stojí ve vitríně a ještě tam přijde zítra řidič . Já spíš poletuji než jezdím autem či lodí Člun umí cca 50km/h. Je v něm oběžka vodou chlazená a 3S 55/110C AKU Upraveno 14. červen 2022 uživatelem Klemoň Hafity, Pepito, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 (upraveno) před 31 minutami, sitler napsal: @Sawoy jako ze na kalendari ma v cervnu porad duben? Ona dubnová slečna má nejlepší přednosti No a Challengera tisknu hlavně prckovi, rád jezdí s autíčkama a ty obyčejné moc nejedou. Je to udělaný na hot swap, kastle drží na podvozku pomocí silných magnetů, dá se kdykoli vyměnit. Jednoho si udělám pro sebe na pěkno, prckovi ho lakovat nebudu, stejně ho vobouchá. Upraveno 14. červen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Pepito, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 před 1 hodinou, Klemoň napsal: Ty to nevíš, ale v dílně má tu roštěnku proto, že Pežotí má v ložnici nad postelí místo svatebního a žena mu řekla, že dva kalendáře vedle sebe je už fakt moc Jak zrovna Ty víš, co mu visí v ložnici nad postelí? Raději si odpovím sám: buď si Ti stěžovala jeho žena na něj, že dva je už moc, nebo si stěžoval on na ni, že mu je nedovolí .... BTW když píšeš "místo stvatebního ..." ... tobě visí nad postelí svatební kalendář nebo jak tomu mám rozumět ??? Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 No co mi kde visí bych tu nerozbíral . . . Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 já už to tady jednou psal-- takový Ural 375 K jsem na vojně řídil dva roky, ale při pohledu na fotku jsem si vzpomněl, že přesně takhle blbě měl i originál vyústění hrdla nádrže , hrdlo nebylo navařeno nahoře, ale asi tak uprostřed nádrže , takže si umíte představit, jak dlouho jsem tankoval do plné nádrže (390 litrů benz.), to si nějaký Ivan moc dobře nevymyslel, ale jinak bylo to auto v terénu lepší než naše Tatra 148 , on i lépe v zimě startoval, prostě bylo to lepší auto, přitom když se auta přidělovala, tak jsem zuřil, že na mě vyšel Rus, ale postupně jsem zjistil, že jsem to vyhrál Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 (upraveno) před 20 hodinami, Medvěd napsal: Po pravdě taky jsem na to čučel, když jsme kolo vybírali, ale takových, co měly vzadu 10 - 12 koleček a vpředu jeden minitalìř byla většina. Tak snad si mladej vybral dobře. @Medvěde, určitě Pavel chybu neudělal. @Vena garážmistr To "jednokolečko" v předu u klik je současný trend, protože není potřeba presmykač a zadní rozeta s 12ti kolečky umožňuje lehčí šlapání do kopce na tom největším a po rovince rychlejší jízdu s tím nejmenším kolečkem. I když mám elektrokolo, tak jsem si letos pořídil také to 12ti kolečko a nemusím tak často používat asistenci motoru a tím šetřím baterku a víc využívám těch svých posledních stařeckých sil. @VojtouNerCZ také mám v dílně postarší kalendář s dobře vyvinutou dívčinou od @Klemoňě z jeho prvního srazu,kde jich tenkrát dovezl habakuk a rozdával to všem dokola. Upraveno 14. červen 2022 uživatelem Pepito Péťa, Klemoň, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 No já už je od té doby rozdával 2x, ale ty jsi z ruky Véna s nima vytapetoval dílnu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 15. červen 2022 Odesláno 15. červen 2022 (upraveno) Tak ráno v Ulibicích rachot zezadu a teď auto na dílně,za chvilku mladý pojede pro desky, kotouče přejedu na cnc a montáž. Takže práce při práci. Pokračujeme, stočení kotoučů VID-20220615-WA0006.mp4 Upraveno 15. červen 2022 uživatelem Milan+ Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.