Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po pravdě taky jsem na to čučel,  když jsme kolo vybírali,  ale takových,  co měly vzadu 10 - 12 koleček a vpředu jeden minitalìř byla většina. Tak snad si mladej vybral dobře. 

Odesláno

Teda chlapi, to je bída .... kalendář na zdi nic?

Nevšimli, nebo nikdo nemá 🎱🎱 to sem napsat? 🤣

Nevím co víc, ale rozhodně je něco špatně 😝

Odesláno

Dnes objednana zitra dodana lednicka s mrazakem - ale prostorove docela "bida" pro priblizne stenem rozmeru bude nova mensi.
Jinak stara lednicka si dovolila po bezmala 27letech chladit - aktualne jsme na 10,4°C a oprava me prijde jako loterie.
Mozna by stacilo jen doplnit chladivo ??
Stara dvoukompresorova klasika - dnes uz snad nic podobneho nevyrabeji a kdyz tak to bude k nezaplaceni.

@Sawoy Kalendar tam vidim :D

Odesláno (upraveno)
před 55 minutami, Sawoy napsal:

Teda chlapi, to je bída .... kalendář na zdi nic?

No nevím nevím. :myslim

Ty to nevíš, ale v dílně má tu roštěnku proto, že Pežotí má v ložnici nad postelí místo svatebního a žena mu řekla, že dva kalendáře vedle sebe je už fakt moc 🤣

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
Před hodinou, Klemoň napsal:

A já jako RCčkář tam zahlédl nějaký polotovar Challengera nebo v tom duchu. Ono to v té černé zaniká . . .

Starší fotka kde ještě nebyly podvozkové díly. Čekám na dodání šroubů a ložisek abych mohl kastli složit, zakitovat, nalakovat... A pak už dodělat elektriku. 

DSC_2674.JPG

DSC_2676.JPG

DSC_2675.JPG

Odesláno (upraveno)

Já mám tohohle Urala, ale víc to stojí ve vitríně a ještě tam přijde zítra řidič . Já spíš poletuji než jezdím autem či lodí :papa  Člun umí cca 50km/h. Je v něm oběžka vodou chlazená a 3S 55/110C AKU

obrazek.thumb.png.aaf50ae69863d2d39825ac84dffa8d63.png

Ural.jpg

obrazek.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)
před 31 minutami, sitler napsal:

@Sawoy jako ze na kalendari ma v cervnu porad duben? :D 

Ona dubnová slečna má nejlepší přednosti 😛

No a Challengera tisknu hlavně prckovi, rád jezdí s autíčkama a ty obyčejné moc nejedou. Je to udělaný na hot swap, kastle drží na podvozku pomocí silných magnetů, dá se kdykoli vyměnit. Jednoho si udělám pro sebe na pěkno, prckovi ho lakovat nebudu, stejně ho vobouchá. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

Ty to nevíš, ale v dílně má tu roštěnku proto, že Pežotí má v ložnici nad postelí místo svatebního a žena mu řekla, že dva kalendáře vedle sebe je už fakt moc 🤣

Jak zrovna Ty víš, co mu visí v ložnici nad postelí?🤣

Raději si odpovím sám: buď si Ti stěžovala jeho žena na něj, že dva je už moc, nebo si stěžoval on na ni, že mu je nedovolí ....

BTW když píšeš "místo stvatebního ..." ... tobě visí nad postelí svatební kalendář nebo jak tomu mám rozumět ??? 😊😇

Odesláno

já už to tady jednou psal-- takový Ural 375 K jsem na vojně řídil dva roky, ale při pohledu na fotku jsem si vzpomněl, že přesně takhle blbě měl i originál vyústění hrdla nádrže 😯, hrdlo nebylo navařeno nahoře, ale asi tak uprostřed nádrže , takže si umíte představit, jak dlouho jsem tankoval do plné nádrže (390 litrů benz.), to si nějaký Ivan moc dobře nevymyslel, ale jinak bylo to auto v terénu lepší než naše Tatra 148 , on i lépe v zimě startoval, prostě bylo to lepší auto, přitom když se auta přidělovala, tak jsem zuřil, že na mě vyšel Rus, ale postupně jsem zjistil, že jsem to vyhrál :)

Odesláno (upraveno)
před 20 hodinami, Medvěd napsal:

Po pravdě taky jsem na to čučel,  když jsme kolo vybírali,  ale takových,  co měly vzadu 10 - 12 koleček a vpředu jeden minitalìř byla většina. Tak snad si mladej vybral dobře. 

@Medvěde, určitě Pavel chybu neudělal.

@Vena garážmistr

To "jednokolečko" v předu u klik je současný trend, protože není potřeba presmykač a zadní rozeta s 12ti kolečky umožňuje lehčí šlapání do kopce na tom největším a po rovince rychlejší jízdu s tím nejmenším kolečkem. I když mám elektrokolo, tak jsem si letos pořídil také to 12ti kolečko a nemusím tak často používat asistenci motoru a tím šetřím baterku a víc využívám těch svých posledních stařeckých sil. 😂🚴

@VojtouNerCZ také mám v dílně postarší kalendář s dobře vyvinutou dívčinou od @Klemoňě z jeho prvního srazu,kde jich tenkrát dovezl habakuk a rozdával to všem dokola. 👍 :papa

Upraveno uživatelem Pepito

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...