Lihous Odesláno 1. květen 2022 Odesláno 1. květen 2022 Nudil jsem se ...,tak jsem oprasil mou oblibenou - app a docela me prekvapilo IGO je trosku vic napred V Opocne uz naviguje na cestu ktera teprve zacina vznikat. Obchvat Opocna druha etapa. Jinak snad jsme s brachou prezili bajnou nemoc Covid - snad bez vetsich nasledku "ale" v jednu chvilku to nebylo zrovna Ok. vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 Kamarád si staví či předělává vrtačku,tak mu tvořím řemenice. VID_20220503_125952.mp4 Fruktis a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 V 1. 5. 2022 at 19:07, Lihous napsal: tak jsem oprasil mou oblibenou Ty bejku jeden Citovat
Fruktis Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 Dneska poflakovani po okolí... Nebo ho bolí nožičky tak aspoň pozorování zabek.. Bohužel některé byly rychlejší než mobil Milan+ ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 V sobotu kontrola techniky a dnes obhlídka setí kukuřice. pavelu96, *nohafuc*, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 dnes jsem si přečetl (s videem) test Škody Tudor z 50. let--testoval fousatý Pepa, známý odborník..., tak u Tudoru se prý řadí nahoru s dvojím sešlápnutím spojky a s meziplynem , proč takové hovado k tomu vůbec pouští ?? Citovat
sitler Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 (upraveno) Jsem teda myslel, ze u razeni nahoru se meziplyn nedava... jen dvoji vyslapnuti spojky u nesynchronu. Ale treba se neco zmenilo a je to uz po novu jinak. Upraveno 4. květen 2022 uživatelem sitler Citovat
davidse Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Tož já jsem dneska umyl auto a navoskoval, ještě mě čeká ošetření předních světlometů ošetření všech vnitřích plastů (dnes 3 hodiny roboty a ještě mě 2 hodiny čekají) Citovat
Péťa Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Já dnes taky umyl auto. 10 minut na myčce u Benziny ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 To já ne dělám si ohledně mytí a voskování a ošetřování vnitřních prostor vše sám Citovat
petrinza Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 V 29. 4. 2022 at 17:31, Klemoň napsal: Cože jsem to dnes udělal ??? No tak dnes jsem obdržel v práci výpověď. Tedy takto. K 31.5. - takže se vrátím z lázní 1.6. a jsem nezaměstnaný (jupí aneb co na to říci - přeci se z toho nepos...) No tedy trochu mne to zaskočilo, ale tak nějak z 5 % jsem to trochu čekal. Přeci vidím co se kolem mne děje a jak se práce rozdává kolem mne a já nic . . . Takže pro nadbytečnost, jak jinak . . . Za měsíc je mi 55 let , za práci kloudně vzít s těmi bolavými zady nemohu, no uvidím co se vyvrbí . . . Ale když budu rychlý, tak snad na mne něco na trhu práce zbyde, UK přeci všechno nerozeberou . . . Co jsem dnes udělal? Podíval se na tohle vlákno. Za 10 dnů mi končí zkušební lhůta v nové práci. Já jsem zatím spokojen a oni se mnou také. Bál jsem se toho. O víkendu jsem slavil po třiapadesáté narozeniny. Když mi loni 29.října dávali výpověď po 6 letech z důvodu reorganizace, říkal jsem si, že v tomhle věku už to tedy bude napínavé. Výpověď byla dvouměsíční + odstupné. Takže do konce roku doma na překážkách v práci za plný plat. Nějaké potenciální možnosti se jevily, rozesílal jsem životopisy, ale šest týdnů trvalo, než jsem se dostal do fáze pohovorů. Poslední pracovní den před Vánoci jsem prošel úspěšně druhým posledním kolem ve firmě, která sídlí ve stejném areálu, a za stejné peníze. Vánoce byly pěkné. Stáhl jsem životopisy, informoval personální agentury. Na Silvestra mi z nové firmy zavolali, že je změna, že můj předchůdce se rozmyslel a na poslední chvíli stáhl výpověď. A ať se nezlobím. Tak jsem začal znovu. Taky jsem si na prvních čtrnáct dnů v únoru naplánoval cestu za Santa Clausem (viz jiné vlákno na fóru). No, tentokrát šlo všechno rychleji, za Sata Clausem už jsem odjížděl s podepsanou smlouvou a po návratu z cesty jsem v půlce února nastoupil. Důležité je neztrácet sebevědomí. Každý jsme nějakým způsobem unikátní. Držím palce všem v obdobné situaci. Medvěd, radim.1008, Sawoy a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 před 6 hodinami, sitler napsal: Jsem teda myslel, ze u razeni nahoru se meziplyn nedava... jen dvoji vyslapnuti spojky u nesynchronu. Ale treba se neco zmenilo a je to uz po novu jinak. nezměnilo se nic --meziplyn se dává jen při řazení dolů -- některé věci se nemůžou změnit, pokud člověk ví jak to funguje..., což jsem si myslel, že Pepa ví, když ho testování živí jinak ohledně čistoty auta já se starám o auto zvenku (zásadně v myčce) a manželka zevnitř--ty baby tohle umí líp Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @ozzy56 no tak vzhledem k tomu jak dlouho jste spolu tak už je Tvoje paní asi naučená jak má vypadat uklizené auto. Ale nevěř tomu že baby mají auta uklizená z toho v jakém stupni zaprasení auto dojde na dílnu se krásně pozná kdo s tím autem jezdí. Ale suverénně největší bordel v autě mají baby do kterých by jsi to v životě neřekl a pokud je to studovaná osoba která žije sama tak u spolujezdce pod noha bývá takovej čurbes že už jsem dvakrát odmítnul takové auto vzít na dílnu páč jsem měl strach aby mi tam myšáci neudělali výsadek. Hlavně že si paní nechá říkat inženýrko a že nedá telfon z ruky a mluví na tebe když popisuje co auto dělá podle ní špatně a přitom čte SMS. Jinak na tyhle testovací piloty jsem přestal koukat protože i ty o nichž jsem si myslel že něco umí dost často ustřelí neomluvitelným způsobem že než bych se nad tím pozastavoval tak na to raději nekoukám. Dneska jsem od 5,30 do 10,10 byl na autobusu pak jsem pospíchal na dílnu tam byla objednaná C4P na výměnu oleje a pak jsme se sousedem zavezli do dílny jeho pomník protože zákazník ho začal uhánět a on na to nemá čas tak jsem mu řekl že to udělám když mi pomůže věci které já běžně nedělám. Takže zítra do oběda to bude hotové. radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @Vena garážmistr musím s tebou souhlasit , protože mám stejné zkušenosti Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Cena nafty je hrozná tak se jezdí levněji Dneska jsem dopolepil koloběžku (reflexní barvy takže snad budu víc vidět ) a jak se říká, co samolepka to 10kw navíc pavelu96 a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 hlavně ji nabíjej někde venku, nee doma nebo v garáži Citovat
brixtr Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 @ozzy56 nabíjím ji v práci jistota je jistota ozzy56 a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Člověče taky jsem o tom už přemýšlel, že si koupím koloběžku a nabíjet budu v práci xD Nicméně jak nám tu teď vede objížďka pro kamiony, je to o hubu autem, natož na tomhle. brixtr ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Začalo to větou "Sundame tu 6m tůji, vyndáme ten pařez a uděláme si tady sezení". Ano nepronesl jsem jí já (všimněte si možného čísla) Kácení už je za mnou na podzim a postupně proběhlo obnažení kořenů (tady si žena mákla ) a dnes je po pařízku Pokračování příště... VID-20220504-WA0001.mp4 Péťa, radim.1008 a brixtr ohodnotil 3 Citovat
brixtr Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 před 3 minutami, VojtouNerCZ napsal: Člověče taky jsem o tom už přemýšlel, že si koupím koloběžku a nabíjet budu v práci xD Nicméně jak nám tu teď vede objížďka pro kamiony, je to o hubu autem, natož na tomhle. Hele já s tím jezdím po Praze po cyklostezkách, a jediný úsek kde jezdím po silnici tak jedu krokem a někdy i radši pěšky jak se bojím A jestli si ji pak budeš chtít pořídit tak si nech opravdu poradit od někoho kdo se v nich vyzná ať pak nekoupíš nějaký nesmysl Péťa, VojtouNerCZ a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.